Bazen daralıyor insan yoksa genel olarak kendimle zaman geçirmeyi seven biriyim, neşeliyim çok hareketli bi hayatım var .Sizin için de hayırlı güzel bi hayat diliyorum teşekkür ederimHayatlar sosyal medyada yaşanmaya başladığından beridir bu tarz psikolojik çöküşler daha çok çoğalmaya başladı bence. Buna kendim de dahilimCiddi manada aklı başında bir insanım, insani ilişkilerde de hep dengeci biriyimdir ama gel gör ki nezaman dikkatimi sosyal medyaya fazla veriyorum o andan itibaren ben benliğimden çıkıyorum, içsel olarak atarlı, güvensiz ve asosyal biriymişim gibi kafalara giriyorum Aynı yaştayız sevgili konu sahibi ve ben de bekarım Sıkma kendini, kafan boğulmaya başladığı an hemen kendine bir kahve teklifi yap ve asla o yalnızlık tuzağına düşme Kendine iyi bak
Sizin durumunuz da biri vardı. Ama o 36 filandı bende şahidim bi kaçına adamlar beğeniyordu filan sonra tan oldu derken adam görüşmeyi kesiyordu. Meslek sahibi ve hayatımda tanıdığım en hanfendi kadındı. Neden öyle olduğunu anlamıyordu. Sonra şu enerji olayına filan daldı . Valla sonrada hayatının erkeğini buldu. Bi bakın sizde isterseniz
Çok var demek ki aynı şeyleri yaşayanBu evlenmek istiyorum olmuyor diye kaçıncı konu
Sizin durum daha vahim birine takılıp kalmak en kötüsü çünkü karşına belki çok daha iyisi çıkacak yada çıkmıştır ama sen bakamadığın için göremiyorsun degerlendiremiyorsun.Tez vakitte dilediğiniz kişi olur hayırlısıyla inşalalhYa ben de esilayi okuyunca aklima direk o mesele geldi.
Ama malum herkesin mantigi bakis acisi farkli diye yazamadm...
Ben de ayni durumdayim :) ama benimki kara sevda. Takilip kaldim birine. :)
O enerji mevzuunu bilen cevremdeki kişiler hep ayni seyi soyluyor..
" Bilincaltini temizle "
Ama cesaret edemiyorum. Ki bu da bilincaltimin baskisini gosteriyor... bla bla bla...
Esila .. eger evlenmek barklanmak istiyorsan, bu bilincalti enerji meselesine bi bakabilirsin. Hic birsey kaybetmezsin ise yaramazsa.....
Ama eger ise yararsa cok sey kazanirsin zaten...
O his hep bendede vardi annem farketmisti birgun.cevresindekilere kizim evde kalmaktan cok korkuyo diyip gulmustu uzulme kizim kimseyi babasinin evinde birakmiyolar demisti. Hakkaten birakmadilar evlendim gitti. Gerizekali mahalle baskisi cahil aile baskisi ve aalak bir toplumda yasamasaydim 40 a kadar beklerdim. Hayata bir kere geliyorum.bekar oldugum hicbir hayati yasamiyorumMerhaba arkadaşlar,
Sizinle dertlesmeye fikir almaya geldim.1 ay sonra 33 yaşıma giriyorum bu ara hep ağlıyorum üzülüyorum. Girdiğim her ortamdan muhakkak kısmetim çıkar, tanışırım şans veririm ama nedensiz bi şekilde olmaz . En son da görücü usulü tanıştım biriyle o da olmadı. Şuan tükenmişlik sendorumu yaşıyorum gibi hissediyorum öyle yoruldum ki kimseyle tanışmak görüşmek istemiyorum. Çünkü sonuç belli bi şekilde yine olmayacak ve her defasında daha çok kırılıp üzülüyorum. Sizce bu normal mi geçecek mi bu süreç?Pandemiden dolayı sosyallik de bitti şuan çalışmıyorum evde yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim .Siz de de oluyor muydu bekarken , sanki hiç evlenemeyecem hissi var bende
Nasibe çok inanırım olmayınca da hayırlı değilmiş diye düşünürüm ama sürekli aynı şeyleri yaşayınca yoruluyor insan.Hatta şuan tanışmak isteyen 2 kişi var ama ben uzun bi süre tanışma görüşme işlerini askıya aldım.Bi süre kafa dinlemek ıyi olacak galiba . Sizin de mutluluğunuz daim olsun hep mutlu olunBen de 30 yaşında evlendim çok kişiyle tanıştım görüştüm kafama yatan insanlar da oldu ama bir türlü olmuyordu. Sonra eşimle tanıştım görür görmez evleneceğiz dedik ve 3 ay içinde nişanımız yapıldı 6. Ay nikahımız oldu sonradan da düğün yaptık. Bir gün camininönünden geçiyordum ezan okunduğu sırada “Allahım şu ezanların yüzü suyu hürmetine nasipim kimse o çıksın karşıma, nasipim yoksa da çıkmasın kimse” diye dua ettim ki hiç öyle evlilik düşkünü bir insan değildim altımda arabam her gün her gece dışarlardayım kendi mesleğim var falan. Öyle bir his geldi içime ve o sırada bi sosyal platformdan şimdiki eşim ekledi beni. Konuştuk görüştük evlendik ve ben bu işin tamamen nasip olduğuna inandım. Önünden geçerken dua ettiğim caminin hemen yanındaki siteden de ev tuttuk. Bu ALLAH ın işi zamanını bir an önceye ve sonraya alamazsın. Vardır bir nasibin. Ve ben geç evlenen biri olarak şunu söylüyorum 2 senelik evliyim neredeyse eşime aşığım çok seviyorum ama daha erken evleneyim istemezdim. Ne kadar geç evlensem o kadar iyidir. Hayatını yaşa o zamana kadar. Evlenince ister istemez kısıtlamalar oluyor tadını çıkar
Ben bu tür şeylerin doğal akışına bırakılması gerektiğini düşünüyorum.Kader kısmet olayına çok inanıyorum.Ne kadar zorlar üstüne düşerseniz o kadar olmaz.Siz hayırlısını dileyin gerisini Allah’a evrene yaratıcıya (artık neye inanıyorsanız ona) bırakın.Olmamasında da illa ki bir hayır vardır.Belki mutlu olamayacaktınız?Merhaba arkadaşlar,
Sizinle dertlesmeye fikir almaya geldim.1 ay sonra 33 yaşıma giriyorum bu ara hep ağlıyorum üzülüyorum. Girdiğim her ortamdan muhakkak kısmetim çıkar, tanışırım şans veririm ama nedensiz bi şekilde olmaz . En son da görücü usulü tanıştım biriyle o da olmadı. Şuan tükenmişlik sendorumu yaşıyorum gibi hissediyorum öyle yoruldum ki kimseyle tanışmak görüşmek istemiyorum. Çünkü sonuç belli bi şekilde yine olmayacak ve her defasında daha çok kırılıp üzülüyorum. Sizce bu normal mi geçecek mi bu süreç?Pandemiden dolayı sosyallik de bitti şuan çalışmıyorum evde yalnızlıktan kafayı yemek üzereyim .Siz de de oluyor muydu bekarken , sanki hiç evlenemeyecem hissi var bende
Asla mahelle baskısı ınsanların söylediklerinden ötürü evlenmeyi düşünmedim. Çevremde çok arkadaşım var sırf evlenmek için evlendiler öyle bir evliliği asla istemedim istemem de .Inşallah beklediğime değecek kişi ile olurO his hep bendede vardi annem farketmisti birgun.cevresindekilere kizim evde kalmaktan cok korkuyo diyip gulmustu uzulme kizim kimseyi babasinin evinde birakmiyolar demisti. Hakkaten birakmadilar evlendim gitti. Gerizekali mahalle baskisi cahil aile baskisi ve aalak bir toplumda yasamasaydim 40 a kadar beklerdim. Hayata bir kere geliyorum.bekar oldugum hicbir hayati yasamiyorum
Tabiki sorumluluklarim guzel hayat guzel ama esin evlilikte ruh esin olmali. Adam 360 derece donuyor..... iyi dusun. Gec olsun guzel olsun uzulme.
Akışa bıraktım zatenBen bu tür şeylerin doğal akışına bırakılması gerektiğini düşünüyorum.Kader kısmet olayına çok inanıyorum.Ne kadar zorlar üstüne düşerseniz o kadar olmaz.Siz hayırlısını dileyin gerisini Allah’a evrene yaratıcıya (artık neye inanıyorsanız ona) bırakın.Olmamasında da illa ki bir hayır vardır.Belki mutlu olamayacaktınız?
Şans verin ama çok beklentiye girmeyin..Fikirleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederimSöylediklerinizde çok haklısınız .Uzun bi süre kimseye şans vermeyi düşünmüyorum çok yoruldum çünkü.
Gerçekten bir hayır var demekki. Ben evlenmeden önce evlenmeyi isterdim. Çok da talibim çıkmıştı sizin gibi bir şekilde hepsi de bitti. Ama eşimle çıkan tüm sıkıntılara rağmen bitmedi . Boşanıp kurtulabilmeyi öyle çok istiyorum ki . Gelin , düğün vs görünce bi tuhaf oluyorum. Tüylerim diken diken oluyor. O kadar kötü bir muamele gördüm ki eşimden . Bütün o hayallerim yıkıldı.Kafamda yüceltmitorum ama insanlar hayatınıza girmek için can atıp bi anda nedensiz bitince insan bi durup sorguluyor yoksa elbette tek hayat amacım evlilik değil 3 üniversite mezunu yüksek lisans yapan ,kendini her anlamda yetiştirmiş biriyim ama neticede insanım ve bi hayat arkadaşı istiyorum diye bütün hayatımı ona endekslemiş olma anlamını vermiyorKeşke bir şey söylerken bide empati kurabilsek demi
Sizin adınıza çok üzüldüm tabiki evliliğin de hayırlısı olsun. Sizde bir an önce yaşadığınız sıkıntılardan kurtulursunuz inşallahGerçekten bir hayır var demekki. Ben evlenmeden önce evlenmeyi isterdim. Çok da talibim çıkmıştı sizin gibi bir şekilde hepsi de bitti. Ama eşimle çıkan tüm sıkıntılara rağmen bitmedi . Boşanıp kurtulabilmeyi öyle çok istiyorum ki . Gelin , düğün vs görünce bi tuhaf oluyorum. Tüylerim diken diken oluyor. O kadar kötü bir muamele gördüm ki eşimden . Bütün o hayallerim yıkıldı.
inşallah hayırlı sizi mutlu edecek biri ile evlenirsiniz. Bende bir an önce boşanabilirim
Merhaba kadere inan sal gitsin.nasipse gelir Çin'den yemenden .her evlenenin başı arşa değmiyor,her bekarda sultan degil. Sen hayırlısını işte.Merhaba arkadaşlar,
Kafamda yüceltmitorum ama insanlar hayatınıza girmek için can atıp bi anda nedensiz bitince insan bi durup sorguluyor yoksa elbette tek hayat amacım evlilik değil 3 üniversite mezunu yüksek lisans yapan ,kendini her anlamda yetiştirmiş biriyim ama neticede insanım ve bi hayat arkadaşı istiyorum diye bütün hayatımı ona endekslemiş olma anlamını vermiyorKeşke bir şey söylerken bide empati kurabilsek demi
Agzini burnunu yidigim ne guzel didin oyleSizin durum daha vahim birine takılıp kalmak en kötüsü çünkü karşına belki çok daha iyisi çıkacak yada çıkmıştır ama sen bakamadığın için göremiyorsun degerlendiremiyorsun.Tez vakitte dilediğiniz kişi olur hayırlısıyla inşalalh☘
Teşekkür ederim ☘Böyle konularda hep evliliğin çok gerekli bir şey olmadığı falan yazılıyor da. Bunları yazanlar da kötü niyetli değildir tabi, teselli amaçlı söyleniyordur. Fakat konu sahibi evlenmek istiyor, yani yorumlar da buna göre olmalı bence. Konu evliliğin şart olup olmaması değil, konu sahibinin evlenmek isteyip de evlenememesi. Konu sahibi size gelince, koronada bu işler çok zorlaştı maalesef. Bence en iyisi ortalığın biraz daha durulmasını beklemek. Yaşınız da çok ileri değil. Birkaç sene daha bekleyebilirsiniz. Önünüze gelen fırsatları da değerlendirin bu arada. Hakkınızda hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?