Neden olmuyor?

merhabalar..konunuzu okudum, neden ilişkilerinizin yarıda kesildiğine dair fikir belirtmek isterim..Aslında şu yazdığınız cümlelerde söylüyorsunuz sebebini, tanıştırılmalarda iki tarafta birbirini tanımıyor tanıdıkça duygu oluşuyor.Dolayısıyla karşı tarafa karşı daha esnek olmalı ve şans vermeli kestirip atmamak lazım, tabiki evlilik ve ilişki düşünülüyorsa karşılıklı beğeni varsa..Sizin yazdıklarınıza baktığımda ilgisizlikte veya başka pürüzlerde kestirip atmışsınız, ancak ilgiyi siz gösterebilirsiniz beğendiğiniz adaylara, yada bu talebinizi dile getirebilirsiniz çok büyük problemler yoksa ailevi şeylerde tolere edilebilir çünkü dört dörtlük bir aile veya kişi olmaz mutlaka size ters gelen şeyler olacaktır.Siz karşı tarafa şans veriyor gibi düşünmeyin her ikiniz de biribirinize tanıma şansı veriyorsunuz aslında, biraz daha esnek olun tanımak için fırsat verin hem kendinize hem karşı tarafa. İlişkilerin olgunlaşması ve devam etmesi çaba gerektiriyor..Bide derler ya iki kişinin tanışması kader ama devam etmesi o iki kişinin gayretine bağlıdır, gerçekten öyle..Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın tabiki..

Söyle oluyor biriyle tanışıyorum her şey güzel gidiyor falan bi anda iş cidddiyete gidince ya ailesinden sorun çıkıyor, ya kendisinin tavırları değişiyor

2.si bana da oldu, yani is ciddiye gitmeye baslayinca bakiyorsun ki seviyorum diyen adam yok nerde korkmus kacmis gitmis. Bana bu sekilde oldu en azindan. Siz de diyorsunuz ki ilgisiz davrandi, kendini cekti neyse iste ortalikta soytari cok ondan bence. Sizde bir gariplik yok ama toplum erkekleri bir acaip, tanidiklarimin cogu psikolojik olarak sagliksiz ama farkli sekillerde. Biri baglanmaktan korkuyorum diyor, oburu ayni anda 10 kisiyle mesajlasiyor gozu basi ayri oynuyor . Evlenenleri tebrik ediyorum cunku evlenmek isteyen ve duzgun duran erkek yok gibi. Sadece 1 arkadasim var, cok duzgun ve iyi bir adamla evli gayet mutlular. Diger tanidigim Turk erkekleriyle evli kadinlar su ya da bu sekilde psikolojik siddete ugruyor, adam horluyor, adamin gozu baskalarinda, adam cimri, adam aileci, adam su, adam bu...toplumda adam yok soytari cok bence problem bu.

Bende de oyle ahim sahim beklenti yok, amddi beklentim yok sadece adam adam gibi dursun aksam yemege gelsin sofraya otursun bu kadar ama inanin o da yok. En son sevgili oldugum tip bunu bile yapamiyordu, habire bana baglanma, bana baglandin beklentiye girdin vb bir seyler sacmaliyordu ciddi iliski istemiyormus. Madem ciddi iliski istemiyordun neden ortak arkadasimiza israr ettin tanistir diye, neden duygularimla oynadin kardesim dedim. cevap: Seni insan olarak tanimak istedim. benden cevap: insan olarak taniyacak tonla insan var, gelip duygularimla oynamak zorunda miydin? Sonuc: s...tir git dedim kisacasi, baglanmak istemiyorum diyen birine iyi baglanma o zaman dedim ben saglikli bir insanim ama manyak cok etrafta ne yapayim yani normal erkekler nerde, var mi, varsa nasil hayatlar suruyorlar merak icindeyim

Son düzenleme:
Annem hep bir evlenen pişman bir de evlenmeyen pişman der

Esra EROL da işi bıraktı

Biraz özel olacak belki ama evliliğinizde mutlu musunuz acaba? Severek mi evlendiniz yoksa mantık evliliği miydi? İlk anlattıklarınızla benzer bir durum içerisindeyim de ben de o yüzden merak ediyorum. Yıllardır etmediğim söylemediğim hatta her yerden engellemediğim kalmayan bir bey ısrarla peşimde ve ben sanırım artık ona bir şans vereceğim. İçimde onu tanımaya yönelik hiç istek yok, buluşma tekliflerini sürekli erteliyorum fakat bir taraftan da bir deneyeyim ne kaybederim modundayım. Aşırı ötesi kararsızım..

Eski sevgilimdi, uzun bir geçmişimiz vardı ama ben bir daha bir araya gelmeyi düşünmüyordum. Tekrar barışmayı isteyince de uzun bir zaman kabul etmedim. Sonra eski anılar, fotoğraflarımız vs. derken, ben de olumlu düşünmeye başladım. Çünkü ayrıldığımızda da kopmak kolay olmamıştı.
Şuan çok şükür mutluyum. Keşke daha önce olsaydı demiyorum, en hayırlı zamanda evlendiğimi düşünüyorum. Ama hiç tanımayıp bir anda evlenme gibi bir durum olmadı, ailelerimiz biliyordu, tanıyordu. Kısaca evlilikten defalarca döndüğüm eski sevgilimle evlenmiş oldum. :)

Önerileriniz için öncelikle teşekkür ederim Evet haklısınız daha esnek davranmak gerekir .Esnek davranmama sebebim zamanında esnek davrandığım için çok üzüldüm .Gayret edip elimden geleni yapıyorum ancak yaşadıklarımdan ötürü kimseye fazla da şans vermiyorum. Çok naif bi insanım çok sevsem de biri beni üzünce kolay vazgeçiyorum sebepler çok ... Dilerim bundan sonra hayırlısı olsun☘

Yaşadıklarımı, düşüncelerimi yazmışsınız sanki çünkü benzer şeyler yaşamışız. Niyetleri ne gerçekten anlamıyorum ve bu saçma tanışma evreleri,ne istediğini bilmeyen adamlar, okumuş ama kendini yetistirememis erkeklerden sıkıldık. Bazen düşünüyorum iyiler gitti kötüler kaldı ya da henüz kendimize uygun kişilere denk gelemedik Dilerim bundan sonra kendimize uygun kişilerle karşılaşırız hayırlısı olsun canım

Maşallah güzel bitmiş hikayeniz mutluluğunuz daim olsun

Ben de anlayamiyorum, yani ciddi iliski niyetin yoksa o zaman evlenicem, ciddi iliski ariyorum seklinde kendini lanse etme abicim milletin de gunahina girme. Yani cogu erkek ne istedigini bilmiyor, kendini baglanmaya hazir saniyor ama degil, evlenmek istedigini saniyor ama sorumlulugu gozu yemiyor ... erkeklerin kafasi karisik.

Bizi de kendileriyle yıprattılar ama bundan sonra korkak ne istediğini bilmeyenle yola çıkmamak en doğrusu.

Bizi de kendileriyle yıprattılar ama bundan sonra korkak ne istediğini bilmeyenle yola çıkmamak en doğrusu.

Ben de usandim, yoruldum acikcasi. En son bu anlattigim adamla cok da guzel anlasmistik, tiplerimiz bile benziyor adam asik oldum baglanmaktan korkuyorum dedi cikti gitti. Normal, duzgun, ugrastirmayacak birini istiyorum. Insanlarin cogu farkli farkli sekillerde saliksiz maalesef, keske saglikli insanlara hic bulasmasalar.

Bende en son görücü usulü görüştüm aileler aracılığıyla güya evlilik niyetiyle şans vermiyecektim o kadar zorladılar ki tamam bunlar kendilerinden eminler, benim de mantığıma uygun tanıyorum ıyi hoş biri tamam dedim .Demez olsaydım adamla görüştük her şey güzel giderken evlilikten korkuyorum imajı verdi noktaladım. Şuan da çok pismanlar ve nerdeyse hergün karşılaşıyorum ama güvenim gitti bi kere .Keşke sağlıklı ne istediğini bilenler çıksa artık

Ne biçim insanlar var yaa. İnsanlar yurt dışına çıkma hayali kurabilir bı kariyer yapıp dünyaca taninmanin hayalini kurabilir çevresindekileri mutlu etme topluma faydalı biri olma hayali kurabilir aşık olma hayali kurabilir. Koca meraklısı demişsiniz siz evlenmeyin ömür boyu o halde milletin hayallerine de burnunuzu sokmayın. Konu sahibine gelirsek olacağı varsa olur. Bu konuda stres yapmak olumsuz etkiler kendinizi üzmeyin. Bekar olmak da mutluluğa engel değil bunu da doğal karsiladiginizda böyle yaşamaya alistiginizda karşınıza cikar

Bu evlenmek istiyorum olmuyor diye kaçıncı konu
Forum kurallarını ihlal etmediği müddetçe dileyen dilediği konuda başlık açabilir. En azından konu sahibinin babası önce doktor, sonra tekstilci, sonra da ilaç fabrikası sahibi olmamış açtığı konuda. Senin feyk konularla forumu meşgul etmeye hakkın var ama başkalarının yalnızlıktan dem vurup içini dökmeye hakkı yok yani, şahane bir özgüven gerçekten..

Son düzenleme:
Çocuğunuz var mı?

Kaç yaşında evlendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…