Neden olmuyor?

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende sizin gibiyim, kalbim çok kırıldı her defa olacak gibi olup olmaması beni üzüyor.. Allah tez zamanda hayırlı evlilik nasip etsin bizlere inşallah

Allah size de hayırlı kapı açsınEşinizle kısa süre de mi tanışıp evlendiniz?

Aminnn. Eşimle yer etiketlenen bir uygulama var ya? Orda tanıştık 1 hafta sonra görüştük yaklaşık 2-3 ay içerisinde nişan nikah hepsi oldu. Belki onlarca kişiyle tanışmışımdır görüşmüşümdür hep de bir şekilde olmamıştır, bu yüzden eşimle de olmayacak zaten diye düşünüyordum ama nasipmiş demek ki. İyi ki de erken evlenmemişim hayatımda bir merhaba dediğim insan bile bana bir şeyler katmış ve beni bu hale getirmiş. Olgunlaşıp evlenmekle toyken evlenmek arasında çok fark var. Etrafımda bir şey yaşayıp görmeden evlenip en ufak şeyde kocalarına hayatı zindan eden o kadar kadın var ki, yaşanmışlık elindekinin değerini bilme burada devreye giriyor. Allah karşınıza sizin değerinizi bilecek ve size de değer verecek birini çıkarsın.

Amin çok teşekkür ederim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…