- 24 Kasım 2020
- 37
- -6
- 1
- 32
- Konu Sahibi sanssizkiz12
-
Merhaba arkadaşlar. Suan ağlayarak yazıyorum bunları. Çünkü artık dayanacak gücüm kalmadı. Bu sefer olacak dediğimiz an, kapılar yüzümüze kapandı. Etrafımda da baskılar var. Ölecek gibi hissediyorum.. Uzun süredir bir iliskim var. Onu gerçekten seviyorum. Ama ben çalıştığım için ailem evlenmemize hiç bir şekilde izin vermedi. Sevgilimin isi yok diye. Geçen sene sınava girdi mülakattan sonra yedeğe kaldı ama olmadı. O kadar dua ettim ki anlatamam. Bu sene yine aynı şey.. etmediğim dua kalmadı ama kpssden 70 üzeri alsa en azından düz bir memurluğu kazanır dedik o da olmadı.. Onu da alamayacak kadar düşük net yapmış. Suan çok kötüyüm , o benden beter durumda. Yaşımız 29. Ailem sürekli evlen artık diyor. Ama ben sevdiğim kişiden başkasını da istemiyorum. Bu şekilde ne kadar bekliceğimizi de bilmiyorum.
Bazen etrafıma bakıyorum, çoğu kişi sevdiğiyle evli.. Neden bizimki bu kadar zor oluyor. Belki aranızda bırak yoluna bak diyen olacak. Benim için o kadar çabaladı ki, bırakma fikri bile içimi acıtıyor. Neden her şey bu kadar zor. Ne olur dua edin bizim için.
Ailem beni silmekle tehdit ediyorBizim evliliğimiz de hiç kolay olmadı.
Sizi en iyi ben anlarım gerçekten.
En az 3 4 yıl işe girmesini bekledim ben de eşimin
İlla devlet işi olsun diye diretmeyin ama bence.
Eşe dosta haber salın
Ne işe girse kârdır
Çalıştı ben şahidim. Ama temeli çok yoktu. Ara da vermişti bazı sebeplerden dolayı. Bilmiyorum sadece çok üzgünüm suanİlla devlette mi çalışmak zorunda sevgiliniz?
70 puanı alamamissa da doğru düzgün çalışmamis demektir.
Sevgiliniz sizin kadar dert etmiyor herhalde bu durumu.
Aileniz çok bencilce davranıyor bu konuda. Hele de evlilik baskısı yapıyorlarsa, bu başlı başına mesafe koyma sebebiniz olmalıdır.Ailem beni silmekle tehdit ediyorçok istiyorum ben de ama ailemi ezip geçemiyorum
Özel sektör düşünmüyor mu peki? Temeli bile yoksa neden Kpss'yi zorluyor iki yıldır.Çalıştı ben şahidim. Ama temeli çok yoktu. Ara da vermişti bazı sebeplerden dolayı. Bilmiyorum sadece çok üzgünüm suan
O da sızı istiyor mu bu kadar?Merhaba arkadaşlar. Suan ağlayarak yazıyorum bunları. Çünkü artık dayanacak gücüm kalmadı. Bu sefer olacak dediğimiz an, kapılar yüzümüze kapandı. Etrafımda da baskılar var. Ölecek gibi hissediyorum.. Uzun süredir bir iliskim var. Onu gerçekten seviyorum. Ama ben çalıştığım için ailem evlenmemize hiç bir şekilde izin vermedi. Sevgilimin isi yok diye. Geçen sene sınava girdi mülakattan sonra yedeğe kaldı ama olmadı. O kadar dua ettim ki anlatamam. Bu sene yine aynı şey.. etmediğim dua kalmadı ama kpssden 70 üzeri alsa en azından düz bir memurluğu kazanır dedik o da olmadı.. Onu da alamayacak kadar düşük net yapmış. Suan çok kötüyüm , o benden beter durumda. Yaşımız 29. Ailem sürekli evlen artık diyor. Ama ben sevdiğim kişiden başkasını da istemiyorum. Bu şekilde ne kadar bekliceğimizi de bilmiyorum.
Bazen etrafıma bakıyorum, çoğu kişi sevdiğiyle evli.. Neden bizimki bu kadar zor oluyor. Belki aranızda bırak yoluna bak diyen olacak. Benim için o kadar çabaladı ki, bırakma fikri bile içimi acıtıyor. Neden her şey bu kadar zor. Ne olur dua edin bizim için.
Sevgilinizin issiz olmasindan dolayi ailenizin istememesi bence cok hakli bi durum. Iki kisi calisirken bile gecinmek cok zorken neden goz gore gore evlatlarini hayat mucadelesinin icine tek basina atsin ? Bence ailenize kizmayin erkek arkadasinizla konusun gercekten evlenmek istiyorsa atanana kadar ozel sektorde bir ise girsin.Merhaba arkadaşlar. Suan ağlayarak yazıyorum bunları. Çünkü artık dayanacak gücüm kalmadı. Bu sefer olacak dediğimiz an, kapılar yüzümüze kapandı. Etrafımda da baskılar var. Ölecek gibi hissediyorum.. Uzun süredir bir iliskim var. Onu gerçekten seviyorum. Ama ben çalıştığım için ailem evlenmemize hiç bir şekilde izin vermedi. Sevgilimin isi yok diye. Geçen sene sınava girdi mülakattan sonra yedeğe kaldı ama olmadı. O kadar dua ettim ki anlatamam. Bu sene yine aynı şey.. etmediğim dua kalmadı ama kpssden 70 üzeri alsa en azından düz bir memurluğu kazanır dedik o da olmadı.. Onu da alamayacak kadar düşük net yapmış. Suan çok kötüyüm , o benden beter durumda. Yaşımız 29. Ailem sürekli evlen artık diyor. Ama ben sevdiğim kişiden başkasını da istemiyorum. Bu şekilde ne kadar bekliceğimizi de bilmiyorum.
İnanın çok yıprandık. Artık uyuyamıyorum bile.Sevgiliniz ya bir yıl daha çalışmayı, ya da şimdiden özel sektörde iş kovalamayı göze alacak. Sizin de desteğinize kalır bu durum tabii.
Aileler böyle kaba taslak fikirler sunar, sanki kendileri evlenecek. Ama bu geçici bir süreç ve düzeltilebilir bir durum söz konusu. Pes etmeyin.
Anladığım kadarıyla siz devlet memurusunuz.. İlla eşiniz de mi devlet memuru olmak zorunda?? Çalışmayan işi gücü olmayan biriyle benim kızım da olsa evlenmesini elbette istemem.. Ama illa devlet memuru olsun diye de bakmak mantıksız geldi bana.. Önemli olan çalışıyor olması.. Evde yatıp size kendini baktıracak değil ya..Merhaba arkadaşlar. Suan ağlayarak yazıyorum bunları. Çünkü artık dayanacak gücüm kalmadı. Bu sefer olacak dediğimiz an, kapılar yüzümüze kapandı. Etrafımda da baskılar var. Ölecek gibi hissediyorum.. Uzun süredir bir iliskim var. Onu gerçekten seviyorum. Ama ben çalıştığım için ailem evlenmemize hiç bir şekilde izin vermedi. Sevgilimin isi yok diye. Geçen sene sınava girdi mülakattan sonra yedeğe kaldı ama olmadı. O kadar dua ettim ki anlatamam. Bu sene yine aynı şey.. etmediğim dua kalmadı ama kpssden 70 üzeri alsa en azından düz bir memurluğu kazanır dedik o da olmadı.. Onu da alamayacak kadar düşük net yapmış. Suan çok kötüyüm , o benden beter durumda. Yaşımız 29. Ailem sürekli evlen artık diyor. Ama ben sevdiğim kişiden başkasını da istemiyorum. Bu şekilde ne kadar bekliceğimizi de bilmiyorum.
geçmeyin de zaten lütfenAilem beni silmekle tehdit ediyorçok istiyorum ben de ama ailemi ezip geçemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?