• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden pişman değil ?

İster bence ama sevgiyi bilmiyor benimki mesela çok sıradan bir tipti nasıl bunla görüştün demişti arkadaşım heycandan konuşamazdı. Gözümün içine bakamazdı. Sonra sevgimi anlayınca değişti bilmşyorum. Kötü şeyler bile söyleyebildi. Sesimi bir kere bile yükseltmedim ben. Yani belki de dönme sebebi benim ladar anlayış göstermedi kimse. Ama bir kere gitti yani hep gider ve hiç iyi anılar gelmiyor aklıma hep kötüler geliyor. Zaten ben karşıyım böyle şeylere kesinliği severi. Ya gidersin ya da hep devam edersin. Mesela ısrarla numaramı silmemesi bile sinir bozucu. Numaram bile kalsın istemezdim onda. Benim sevgimi idrak ettikçe saygısızlaştı anlayış gösterdikçe abarttı ve dönüşü. Ne olursa ne yaparsa yapsın onu kabul edeceğimi sandı benim içim kaldırmadı ama
Seninki pişman olmuş yinede keşke benimde anlasa değerimi

kenan doğulu'nun şarkısı aklıma geldi. "geçer geçer bunlarda geçer üzme tatlı canını bunlarda geçer "
geçer yani neler neler unutuluyor. unutursun merak etme sonra bi bakmışsın başkasını bulmuşsun bile.
uğraşacak meşgale bul kendine. boş olursan sürekli düşünür kafayı yersin.
İşte kimsem yok sürekli düşünüyorum

Gezip duruyor her gece hiç mi aklına gelmiyor bu nasıl kalpsizlik
Geliyordur illaki ama nasıl geliyordur bilemem. Ben de benimkinin aklına geldim ki yazdı ama ne diye düşünüp. Şimdi yeni birini bulamama Tatammm benimle görüşür gene iyi kız diye muhtemelen. Veya canım sıkılıyor bakayım Tatammm napıyor bunlar ihtimaller tabi emin değilim. Emin olduğum tek şey beni SEVMEDİĞİ

Geliyordur illaki ama nasıl geliyordur bilemem. Ben de benimkinin aklına geldim ki yazdı ama ne diye düşünüp. Şimdi yeni birini bulamama Tatammm benimle görüşür gene iyi kız diye muhtemelen. Veya canım sıkılıyor bakayım Tatammm napıyor bunlar ihtimaller tabi emin değilim. Emin olduğum tek şey beni SEVMEDİĞİ
Çok pişman olsun istiyorum her saniye özlesin benimle çok önce ayrılmak istiyormuş ama ailesine yansımasın diye buraya gelmeyi beklemiş yani kendileri üzülmesim diye beni oyaladı

Back
X