Neden saatlerce durmadan birine bakılır?

hale11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
53
36
3
45
Kızlar bugün bir arkadaş yemeği vardı. Bir kadın niye başka bir kadına yemek boyunca bakar? Göz göze gelmekten artık ne yapacağımı şaşırdım. Sadece merakımdan soruyorum. Niye bir kadına saatlerce bakarsınız?

Dalmış olabilir mi diyeceğim ama saatlerce demişsiniz. Hiç mi ayırmadı gözlerini?

Aşk dolu mu bakıyordu

Belki lezodur

Size aşık olmuş bence. Her an bir demet çiçekle kapınıza dayanabilir hazır olun. Bi şans verin bence.

Sırsaydın ona))

Hayatimda kimseye saatlerce bakmadim, bakacagimi da sanmam. Garip bir durum.
Bakmasinin bir çok nedeni olabilir hangisi olduğunu nereden bilelim. Hatta takintili, sıkıntılı biri olabilir gibi geldi ama bilemedim.

Şüphe üstünlük kurma izleme kadınla alakalı şüpheli bir şey yaptınız mı

Saatlerce göz göze geldiğine göre sen de ona sürekli bakmışsın demekki. Birazdan karşı taraf da konu açabilir bir arkadaş yemeğinde hale11 yemek boyunca gözlerini benden alamadı diye

Saatlerce kısmını abartmış olabilir misiniz ? Belki ara sıra dalmıştır gözleri . Ben de bazen ( kurul toplantısı yaparken ) öylece dalıyorum . Çoğunlukla söylemek isteyip söyleyemediğim şeyler olan kavgaları vs hatırlayıp yüzleşip , kabul edip , seansımı bitiriyorum .
Ömründe ilk defa sizin gibi güzel birini gördüğü için de bakmış olabilir .
Konuşurken Allahım ne boş konuşuyor bu offf diye düşünürken de dalmış olabilir .
Çok fazla estetiğiniz varsa şaşırmış olabilir .
Çok bir anlam yüklemeyin . Tekrarlarsa sorarsınız . Ayrıca bu neden dert oldu ki size ?

Kafası doludur ya.
Ya da miyop olabilir. yenGEnC sarılalım mı?
Miyobum uzağı göremiyobum deyip konudan uzaklaşıyorum.

once o size bi anlik bakmistr, sonra siz de aaa niye bakiyo acebaa diye ona bakmissinizdir, kadin da aaa o da bana bakiyor noluyo yaaa demis bakmistir, siz de ama noluyo yaa niye bakiyor diye bakmissinizdir :)) birbirinizi gaza getirmis olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…