Aşk dolu mu bakıyorduKızlar bugün bir arkadaş yemeği vardı. Bir kadın niye başka bir kadına yemek boyunca bakar? Göz göze gelmekten artık ne yapacağımı şaşırdım. Sadece merakımdan soruyorum. Niye bir kadına saatlerce bakarsınız?
Belki lezodurKızlar bugün bir arkadaş yemeği vardı. Bir kadın niye başka bir kadına yemek boyunca bakar? Göz göze gelmekten artık ne yapacağımı şaşırdım. Sadece merakımdan soruyorum. Niye bir kadına saatlerce bakarsınız?
Size aşık olmuş bence. Her an bir demet çiçekle kapınıza dayanabilir hazır olun. Bi şans verin bence.Kızlar bugün bir arkadaş yemeği vardı. Bir kadın niye başka bir kadına yemek boyunca bakar? Göz göze gelmekten artık ne yapacağımı şaşırdım. Sadece merakımdan soruyorum. Niye bir kadına saatlerce bakarsınız?
Sırsaydın ona))Kızlar bugün bir arkadaş yemeği vardı. Bir kadın niye başka bir kadına yemek boyunca bakar? Göz göze gelmekten artık ne yapacağımı şaşırdım. Sadece merakımdan soruyorum. Niye bir kadına saatlerce bakarsınız?
Şüphe üstünlük kurma izleme kadınla alakalı şüpheli bir şey yaptınız mıKızlar bugün bir arkadaş yemeği vardı. Bir kadın niye başka bir kadına yemek boyunca bakar? Göz göze gelmekten artık ne yapacağımı şaşırdım. Sadece merakımdan soruyorum. Niye bir kadına saatlerce bakarsınız?
Saatlerce göz göze geldiğine göre sen de ona sürekli bakmışsın demekki. Birazdan karşı taraf da konu açabilir bir arkadaş yemeğinde hale11 yemek boyunca gözlerini benden alamadı diyeKızlar bugün bir arkadaş yemeği vardı. Bir kadın niye başka bir kadına yemek boyunca bakar? Göz göze gelmekten artık ne yapacağımı şaşırdım. Sadece merakımdan soruyorum. Niye bir kadına saatlerce bakarsınız?
once o size bi anlik bakmistr, sonra siz de aaa niye bakiyo acebaa diye ona bakmissinizdir, kadin da aaa o da bana bakiyor noluyo yaaa demis bakmistir, siz de ama noluyo yaa niye bakiyor diye bakmissinizdir :)) birbirinizi gaza getirmis olabilirsinizKızlar bugün bir arkadaş yemeği vardı. Bir kadın niye başka bir kadına yemek boyunca bakar? Göz göze gelmekten artık ne yapacağımı şaşırdım. Sadece merakımdan soruyorum. Niye bir kadına saatlerce bakarsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?