Neden saatlerce durmadan birine bakılır?

Bazen dalıyor insan. Belki ondandır. Değilse konuşmanız dikkatini çekmiş de olabilir

Güzele bakmak sevaptir biraz sevap kazanayim demis olabilir. Lez olabilir. Yada biyeriniz acik kalmistir bellki ona bakiyodur. Aklima baska bsy gelmedi

Kafası doludur ya.
Ya da miyop olabilir. yenGEnC sarılalım mı?
Miyobum uzağı göremiyobum deyip konudan uzaklaşıyorum.
Lisede ,üniversitede hep koridorda onları kestigimi sanan insanlar olurdu.
Bazen insanlar durduk yere bana küsüyor, ortak arkadaşlara 'yolda gördü,selam vermedi' diyolar. 'gormemistir' diyince de 'yok gördüü, gozgoze geldik sonra yürüdü geçti' diyorlar miyop olmak zor cidden. devamlı gözümü kısıp uzağa bakmaktan göz kenarlarım çabuk kırışacak

Böyle toplu yerlerde bazen önüme bakmak istemiyorum utangaç görünmeyim diye, bu seferde insanlarla durup dururken göz göze geliyorum konuşmadan
Sizde ya bişeye dikkat etti gerçekten baktı durdu ya da daldı öyle kimseyle konuşmuyosa benimki gibi de olabilir

Yengenc miyop degilim ama ben de görmüyorum, cünki bakmıyorumOnumdeki insanı gorurum, bır arkasındakını gormem, otobuse binerim sadece oturacagım koltuga odaklanırım, yan koltukta babam olsa gormem
Korkuyorum bır gun koltuktaki kısıyı de gormeyıp üstüne oturacagım

Çok doğru. 10 miyobun 9’u kibirli, burnu büyük, yolda görse selam vermez diye yaftalanır.

Bazı insanların yapısında var. Mesela annem öyledir beğendiği kızlara kendine ilginç gelen şeylere uzun uzun bakar Kaç kere uyardık. Ama kadının yapısı öyle. Hatta eski erkek arkadaşım bize tanışmaya geldiğinde annem uzun uzun bakınca baya gerilmiş

Eger normalde tanımıyorsanız belki sizi birine benzetmistir. Bende de olur bazen ben bu kişiyi acaba nerede görmüştüm nereden tanıyorum duygusu ve mecburen yüzüne bakıyorum bu da öyle olabilir

size gicik oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…