Neden sakin

Meryem sen

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2025
36
-6
1
29
Eşim yatakta çok sakin bu son dönemlerde aramızda biraz sıkıntılar oldu ama yatakta çok sakin ben her şeyi yapıyorum yani burda çok detaylı olmak istemiyorum ama kafam çok karışıyor çok sakin ya söylediğimde yorgunum çalışıyorum ne güzel sen yapınca benim daha hoşuma gidiyor diyor yani anlamış değilim ya burda özelini anlatiyorum ama kusura bakmayın😔

Eşim yatakta çok sakin bu son dönemlerde aramızda biraz sıkıntılar oldu ama yatakta çok sakin ben her şeyi yapıyorum yani burda çok detaylı olmak istemiyorum ama kafam çok karışıyor çok sakin ya söylediğimde yorgunum çalışıyorum ne güzel sen yapınca benim daha hoşuma gidiyor diyor yani anlamış değilim ya burda özelini anlatiyorum ama kusura bakmayın😔
Eskort arayan eşinin pasif liği ne mi üzülüyorsun?

Tutkusu yok.

Canım seninki biraz geniş ondandır dar olsa ucarsın havalara
Orgazm olamıyorum diyen üyeye bunu söylemişsiniz, belki sizinki de söylediğiniz gibidir kendisi zevk alamadığından yapmıyordur ve havalara uçurmuyordur sizi, ya da tesbih yaptırdığı güzel kadına vurulmuştur.

Hanımefendi açtığınız konularda eşinizin sizi aldattığı aşikar. Adam yerine koyup birde birlikte mi oluyorsunuz, yapmayın lütfen kendinizi bu kadar değersizleştirmeyin.

Eşinizin mizacı mı böyle yoksa daha önceleri böyle değil miydi? Eğer öyleyse uygun bir zamanda oturup konuşun verecek cevabı vardır elbet sonuçta dünyada tek çalışan yorulan insan o değil farklı bir sebep olmalı ya da bir şeylerden şüphe duyuyorsanız dile getirin

Back
X