NEDEN SEVEMİYORUM KİMSEYİ

yinesev

Seni Secdeye Götürmeyen Aşk,Cennete Neden Götürsün
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
557
120
43
Merhaba Kızlar ,

Benim birden fazla derdim var aslında anlatmaya çalışayım en azından birini..

26 Yaşındayım istemeye gelenler oluyor görücü olarak..

Ailem bu konuda biraz baskı yapıyor bugüne kadar nerdeyse 30 kişi geldi hepsine bir bahane buldun beğenmedin yaşın ilerledikçe daha zor beğeneceksin bir an önce yuvanı kur kendi evin olsun ..En son biri geldi ailecek tanışmaya (akrabalarımızdan biri beni tavsiye etmiş) Tipi , davranışları ,hali hiç bana göre değil biraz baş başa kaldık konuştuk, olmaz dedim içimden..
Ailem baskı yapmaya başladı 26 yaşındasın neden hayır diyorsun,aslan gibi çocuk vs vs
Ne yapayım diyorum itici geldi bana ,hoşuma gitmedi hiç oluru yok...
Tamam dediler en sonunda nasıl bilirsen öyle yap ama yanlış yoldasın bunu bil dediler..

Ben istemez miyim mutlu olmayı,hayatımda biri olmasını,yuvam olmasını..ne yapayım içim ısınmıyor işte...

Aslında bu benim de kafama çok takılıyor neden kimseyi sevemiyorum neden şans veremiyorum kimseye..
:(

Görüntü önemli senin için ama yakışıklı erkeklerinde ağzı iyi laf yapıyor ama mesleki başarıları yok ,çok kız peşi9den koştukları için bence

görücüleri nasıl seveceksin ki zaten sen biraz gez dolaş sosyalleş kendin bul, görücü evliliği mantık evliliği olur yaşın ilerledikçe daha fazla geç kalmayım diye sevmediğin biriyle evlenirsin gibi duruyor.

Görüntü önemli senin için ama yakışıklı erkeklerinde ağzı iyi laf yapıyor ama mesleki başarıları yok ,çok kız peşi9den koştukları için bence

Evet aslında güvenebileceğim biri var evlenmek isteyen ama görüntü olarak çok büyük gösteriyor benden..Yanımda abim gibi duruyor ne yapsam bilemedim tipi iyi olanlarda dediğin gibi çapkın oluyorlar değer bilmiyorlar..

görücüleri nasıl seveceksin ki zaten sen biraz gez dolaş sosyalleş kendin bul, görücü evliliği mantık evliliği olur yaşın ilerledikçe daha fazla geç kalmayım diye sevmediğin biriyle evlenirsin gibi duruyor.

İnan bana da öyle geliyor evlenmek için evlenmek istemiyorum.. Evlilikte önemli olan nedir o konuda da fikrim yok aslında..
Annem fikirler uyuşsun gerisi bos diyor ne derece doğru bilemiyorum,, :S

Merhaba Kızlar ,

Benim birden fazla derdim var aslında anlatmaya çalışayım en azından birini..

26 Yaşındayım istemeye gelenler oluyor görücü olarak..

Ailem bu konuda biraz baskı yapıyor bugüne kadar nerdeyse 30 kişi geldi hepsine bir bahane buldun beğenmedin yaşın ilerledikçe daha zor beğeneceksin bir an önce yuvanı kur kendi evin olsun ..En son biri geldi ailecek tanışmaya (akrabalarımızdan biri beni tavsiye etmiş) Tipi , davranışları ,hali hiç bana göre değil biraz baş başa kaldık konuştuk, olmaz dedim içimden..
Ailem baskı yapmaya başladı 26 yaşındasın neden hayır diyorsun,aslan gibi çocuk vs vs
Ne yapayım diyorum itici geldi bana ,hoşuma gitmedi hiç oluru yok...
Tamam dediler en sonunda nasıl bilirsen öyle yap ama yanlış yoldasın bunu bil dediler..

Ben istemez miyim mutlu olmayı,hayatımda biri olmasını,yuvam olmasını..ne yapayım içim ısınmıyor işte...

Aslında bu benim de kafama çok takılıyor neden kimseyi sevemiyorum neden şans veremiyorum kimseye..
:KK43:
Bir insan sevemediyse nedeni olmaz.30 kişi gelmesi birşey ifade etmiyor.Evilikte öyle biri gelecek beni beğenecek 1 saat oturup bu bana uyar veya uymaz diye karar verilecek birşey değil.Herşetden önce nasip kader kısmet meselesi

İnan bana da öyle geliyor evlenmek için evlenmek istemiyorum.. Evlilikte önemli olan nedir o konuda da fikrim yok aslında..
Annem fikirler uyuşsun gerisi bos diyor ne derece doğru bilemiyorum,, :S
fikirler uyussun gerisi bos olur mu. . . ozlemen lazimm, icinde onun icin merhametin, endisenin, sevginin kiprasmasi lazim. Fikirler uyussa nolur. Fikri sizinkiyle uyumlu ama mutsuz cocuklar yetistirirsiniz.

Görücü usulü gibi ısmarlama evlilikten ziyade, arkadaş ortamında doğal olarak gelişen sevgiliden yana şansınızı deneyin.

Son aday için konuşmuyorum sadece ama 30 kişiden birini bile beğenmemeniz anormal bir durum. İnsanlarla zaman geçirmezseniz, iletişim kurmazsanız zaten ısınamamanız normal. Kimse kimseye ilk görüşte vurulmuyor. Siz karşınızdaki insanla zaman geçirmeden olmaz diyorsunuz. Aileniz haklı bu konuda. Ne bekliyorsunuz, beyaz atlı prens falan mı?

Bunda yanlış birşey yok ki,ne 26 yaş geç bir yaş ne de görücüleleri sevememeniz anormal bi durum değil,30 değil isterse 300 kişi gelsin beğenmemeniz sizin karakterinizdir,olsun diye olmaz ki bu diye düşünüyorum.Seçici olmak hakkınız,kibir olmadığı sürece..

cesaretiniz mi eksik ön yargınız mı var blki de yaşayacaklarınızdan korkuyor olabilirsiniz tanımayı deneseniz en azından. görücü usulu evlenip çok mutlu olan tanıdıklarım var...

Görücü usulüne uygun bir evlilik anlayışın yoktur belki de.
Bu yöntemle evlilik yapanlara saygım sonsuzdu.
Lakin sonsuza kadar bekar kalacağımı da bilsem benim için uygun bir yöntem değildi.
Gönlünce ve uyum içinde sonsuza kadar mutlu olacağınız bir evlilik yapman dileği ile... :KK68:

aslında belk ön yargıdır ama ben de böyle görücüye çıkanlarda gerçekten bir sorun oldugunu dusunuyorum.kimsenin begenmediğini kakalayacak birini arıyorlar gibi geliyor :mad::mad::mad::mad::mad:

cesaretiniz mi eksik ön yargınız mı var blki de yaşayacaklarınızdan korkuyor olabilirsiniz tanımayı deneseniz en azından. görücü usulu evlenip çok mutlu olan tanıdıklarım var...

yaşayacaklarımdan korkuyorum evet bir de aşırı kararsızlık var bende..

Back
X