Neden sevgili bulamıyorum ?

Sevgilin mi var derdin var arkadaş ! Ben aşka tövbe edenlerim. Aşık oldum, aşık olmadığım halde çıktığım bir iki kişi oldu. Aklınıza gelecek her türlü kazığı yedim ve henüz 23 yaşındayım. Keşke diyorum keşke hiç böyle olmasaydı keşke erkeksiz bi dünyada yaşasaydım. Aşkından ölen erkekleri de gördüm kapımda bekleyenlerden sonradan ne kazıklar yedim... Yani arkadaşım boşver aşkı meşki gerçekten hayatını yaşa. Yalan dostum aşk diye bir şey yok !

aynen cnm bende 15 yıldır yalnızım. en sonunda bi hocaya gidiyim de bi okusun beni.. belki kısmetim açılır:9:

Sevgilin mi var derdin var arkadaş ! Ben aşka tövbe edenlerim. Aşık oldum, aşık olmadığım halde çıktığım bir iki kişi oldu. Aklınıza gelecek her türlü kazığı yedim ve henüz 23 yaşındayım. Keşke diyorum keşke hiç böyle olmasaydı keşke erkeksiz bi dünyada yaşasaydım. Aşkından ölen erkekleri de gördüm kapımda bekleyenlerden sonradan ne kazıklar yedim... Yani arkadaşım boşver aşkı meşki gerçekten hayatını yaşa. Yalan dostum aşk diye bir şey yok !

:129::129: İşte bu ! Gerçekleri görmüş bir arkadaş. ( Kullanıcı adının devamı Cooper mı :) )

ne kadar artık bırını ıstemıyorum artık tovbe ettım desekte bıgun karsımıza ıcımızı heyecanlandıran bırı cıkınca butun sozler unutuluyor
senınde karsına cıkacaktır o zaman dersın keske acele etmeseydım kendımı bos dusuncelerle uzmeseydım
Allah tan hayırlısını ıste her zaman canım acele etme :54:

neden olmasın ben gayet modern düşünceye sahip olan bir anneyim,siz yurt dışında yaşanız anlardınız beni....malesef bazı türk aileleri gibi kızlarımıza erkekleri yasaklamıyoruz,doğaya karşı gelemeyiz...kızımla ben anne kız değil de iki kız arkadaş gibiyiz her konuda birlikte oturup konuşuruz...bazı aileler gibi değilim kızıma erkeklerle konuşma yasığı koyayım..erkek arkadaşı da olur...bunlar gayet normal...malesef yasaklanan kızlarıda görüyorum yinede yasağa rahmen bildiklerini yapıyorlar....erkeklerin annesine birşey demiyorlarda kız annesi olarak tuaf olunuyor...ben kızıma sonsuza dek güveniyorum....benim yetiştirme tarzım türk örf ve adetine uygun yetiştirmedim....keşkem her anne benim gibi olsa....

"Türk örf ve adetine uygun" yetiştirildim çok da mutluyum gururluyum bi sıkıntım olmadı :21::72: annemde harika bir annedir yerine göre en iyi arkadaşım olur yerine göre yol gösteren büyüğüm, çevremde de çok vasıflı çok iyi anneler var, her annenin sizin gibi "yurt dışı hayranı" olmasına gerek yok yani "keşke"niz gereksiz bence :37: şimdi evlendim kendi çocuklarımı da özenle ve Türk olmaktan gurur duyarak yetiştirmeyi istiyorum inşallah. :32:

Back
X