• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden sevgilim annesiyle konuşmam yönünde ısrar ediyor?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pelo21
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pelo21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2025
39
27
3
35
Selamlar, geçmiş bayramınız kutlu olsun:)

Sevgilimin anlamadığım bi davranışı var sizinde düşüncelerinizi merak ettim.

Genel olarak böyle annesini aradığında konuşmamı, onlara sık sık gidip gelmemi istiyor, ailesiyle tanıştırdığından beri böyle. Ben en başından nişan olmadan girip çıkmak istemediğimi belirttim ve tavrımı biliyor. Yine de denemelere devam ediyor. Bu arada geçen yıl sonu evlilik teklifi etti aileler tanıştı.

Kendisi benim annemi arasa bize gelip gitse tabiki bende yaparım ama " konuşur musun bize gelir misin" diye taleplerde bulunmasını anlamıyorum. Konuştuğum zamanda da ayrıca teşekkür edip sarılıyor.

Yani böyle onlarla olayım kalabalık oturalım istiyor anlamıyorum, ki ben hiç sevmem aile ortamınıda kendi ailemle de olsam odamda dinlenirim kalabalıktan hoşlanmam. Böyle olduğunu biliyor, dün dışarıdayız, annesi grip bikaç kere aradı ve benide konuşturdu. Benim annemde grip şu an o zaman sende ara mı demeliyim? Ben istemem böyle bişeyi, içinden geliyorsa yapılır söylemeye gerek kalmaz. Dile getirmesinin sebebi annesinin talebi olabilir mi?

Eş veya nişanlılarınızda benzer durumu yaşadığınız mı, ben mi acaba kendimi fazla geri çekiyorum?

Son düzenleme:

Genel olarak böyle annesini aradığında konuşmamı, onlara sık sık gidip gelmemi istiyor, ailesiyle tanıştırdığından beri böyle. Ben en başından nişan olmadan girip çıkmak istemediğimi belirttim ve tavrımı biliyor. Yine de denemelere devam ediyor. Bu arada geçen yıl sonu evlilik teklifi etti aileler tanıştı.

Kendisi benim annemi arasa bize gelip gitse tabiki bende yaparım ama " konuşur musun bize gelir misin" diye taleplerde bulunmasını anlamıyorum. Konuştuğum zamanda da ayrıca teşekkür edip sarılıyor.

Eş veya nişanlılarınızda benzer durumu yaşadığınız mı, ben mi acaba kendimi fazla geri çekiyorum?
Benim esimin annesi baski yapiyordur. Arasin surekli arasin falan diye. Esimde bana gelip soyledi bir iki. Ben de sen benim annemi ariyor musun dedim? O da bana ama benimkiler seni merak ediyorlar falan filan dedi. Ben de benimkiler de merak ediyorlar ama calistigin icin sana saygi gosteriyorlar ondan boyle baski yapmiyorlar dedim. Sonra konu kapandi

Bırak söz nişanı evli olduğumda bile çok nadir giderim bayram seyran hastalık vs durumları olmadan aramam etmem oda beni aramasın ne gerek var cıvık laçka olmaya mesafe iyidir ( zamanında çok çektim o yüzden böyle oldum )😔

Eşimin ailesinin evine ilk kez aile tanışmasında gitmiştim. Sonrada nişanımız oldu zaten eşimde bir kaç defa teklif etmişti bende istememiştim. Anlayışlı olması gerekir bence nişan ne zaman?

Yani böyle onlarla olayım kalabalık oturalım istiyor anlamıyorum, ki ben hiç sevmem aile ortamınıda kendi ailemle de olsam odamda dinlenirim kalabalıktan hoşlanmam. Böyle olduğunu biliyor, dün dışarıdayız, annesi grip bikaç kere aradı ve benide konuşturdu. Benim annemde grip şu an o zaman sende ara mı demeliyim? Ben istemem böyle bişeyi, içinden geliyorsa yapılır söylemeye gerek kalmaz. Dile getirmesinin sebebi annesinin talebi olabilir mi?

Ana kuzusu da ondan 😏

Daha neler, çok saçma.
Bundan sebep ayrılmam derseniz eğer (çünkü bu ayrılma sebebi alarmlar çalıyor şu an) aynısını siz de ona yapın. Her annesiyle konuşturmak istediğinde siz de annenizle konuşturun. Karşınızdaki ataerkil, anne kuzusu, seni alıyoruz artık sen bizim malımız olacaksın zihniyetinde bir adam çünkü.

Her aradığında ailesinden takdir alıyorsa, ki yüksek ihtimalle böyledir, bu yüzden dayatma yapıyor. Hayatın boyunca kaynana gönlü ey eylemek zorunda bırakılabilirsin… taviz verme şimdiden. :KK14:

Yani diyorki annemle anlaşsan iyi olur. Yoksa seni ömür boyu bu konuda seni darlayacağım. Annemle aramdaki ilişki kötüyse benle de kötü olur. Ben tam bir ana kuzusuyum

Bayramda bile gitmedim yapacağım varsa da yapmıyorum.

38 yaşında nasıl bi anakuzuluğu? Ters sinirli biriyim hiç sevmem böyle şeyleri, ama kırmakta istemediğim için süreci nasıl yönetmeliyim o yüzden size danıştım

Yani diyorki annemle anlaşsan iyi olur. Yoksa seni ömür boyu bu konuda seni darlayacağım. Annemle aramdaki ilişki kötüyse benle de kötü olur. Ben tam bir ana kuzusuyum
Kadının günahını almak isteniyorum iltihaplı romatizması var yatak döşek yatıyo zamanında çok mide kanamaları geçirmiş, sevgilim bu konuda hassas o yüzden mi, yada anakuzuluğu mu, bi sorguladım.

Kadının günahını almak isteniyorum iltihaplı romatizması var yatak döşek yatıyo zamanında çok mide kanamaları geçirmiş, sevgilim bu konuda hassas o yüzden mi, yada anakuzuluğu mu, bi sorguladım.
Yoo qlakası yok. Annemle iyiysen benle iyisin diyor. Sana bırakmıyor kararı

Nedense evlenince birlikte yaşamaya zorlanacakmışsınız gibi bir vibe aldım.

Bu talebi artarak devam edecek gibi.
İçinizden geldiği için olmalı bu sekilde emrivakiyle olması bana doğru gelmiyor.
Kendisi neden annenizi aramıyor ozaman?
Çünkü o erkek annesi.Erkek arkadaşınızın bu yöndeki zihniyeti sıkıntılı.Evlendiğinizde sürekli gelsin gitsin siz gidin arayın sorun isteyecek.
Tabiki bunlar olmalı ama iki kişinin de istemesiyle olmalı,rica minnetle değil.
Ayrıca kayınvalide ile belli bir mesafe olmalı.Bir arkadaş gibi,kişinin kendi annesi gibi olmuyorlar hiç bir zaman.
Bunu kayınvalidesiyle iyi anlaşan,hiç kavga etmemiş biri olarak söylüyorum.

Back
X