- 18 Kasım 2013
- 82
- 1
- 18
- Konu Sahibi merveburak01
-
saplantı haline getirmişsin anlaşılan. kim ne derse desin avutmak olarak gelecek sana. bi kaç kilo vermeye çalışsan olmaz mı? en azından balık etlilikten kurtulmuş olursun
bende bunu düşünerek diyete başladım iki gün önce bakalım ne olacak
ben söyleyeyim. sorun ortadan kalkacak
Arkadaşım neden insanların yapacağı yorumları bu kadar önemsiyorsun ki.. siz birbirinizi seviyorsanız ve boy meselesini sorun haline getirmiyorsanız gerisi hiiç önemli değil.. bizde nişanlımla hemen hemen aynı boydayız diyebilirim.. ben zaten topuklu ayakkabıyı sevmiyordum şimdi tamamen hayatımdan çıkardım.. bu da önemli bir kayıp değil.. bak burada ne dertler okuyoruz insanların farklı farklı sıkıntıları var.. sizin mutluluğunuz yerindeyse boy meselesini bir kenara atın ve sevginizin tadını çıkarın
Arkadaşım neden insanların yapacağı yorumları bu kadar önemsiyorsun ki.. siz birbirinizi seviyorsanız ve boy meselesini sorun haline getirmiyorsanız gerisi hiiç önemli değil.. bizde nişanlımla hemen hemen aynı boydayız diyebilirim.. ben zaten topuklu ayakkabıyı sevmiyordum şimdi tamamen hayatımdan çıkardım.. bu da önemli bir kayıp değil.. bak burada ne dertler okuyoruz insanların farklı farklı sıkıntıları var.. sizin mutluluğunuz yerindeyse boy meselesini bir kenara atın ve sevginizin tadını çıkarın
yanlış anlama da. yazının başında insanların yorumları önemli değil birbirinizi seviyosanız tarzında bişi yazmışsın. ve sonundada bak buradada ne dertler okuyoruz yazmışsın biraz çelişkili geldi bana :44:
mesela benmde kilo problemim var. hoşlaştığım insan da gayet fit :) o pek önemsemesede yanına yakıştıramıyosun kendini mutsuz oluyosun :26:
yanlış anlama da. yazının başında insanların yorumları önemli değil birbirinizi seviyosanız tarzında bişi yazmışsın. ve sonundada bak buradada ne dertler okuyoruz yazmışsın biraz çelişkili geldi bana :44:
mesela benmde kilo problemim var. hoşlaştığım insan da gayet fit :) o pek önemsemesede yanına yakıştıramıyosun kendini mutsuz oluyosun :26:
Biliyorum bu konu defalarca konuşulmuştur ama bu kez benim fikirlerinize ihtiyacım var kızlar..sevgilimle aynı boyda olmamıza rağmen ben balık etli olduğumdan o benden kısa duruyor gibi gerçi o da zayıf değil ama..o kadar takıldım ki bu konuya uyku bile uyuyamıyorum..zaten topuklu hevesinden vazgeçtimm o bence sorun bile değilde yinede yanında ablası gibi durmakta hoş olmamalı..ama onu çok seviyorum ve evliliğe doğru gidiyoruz..yarın birgün aileler tanıştığında ay bu kızı mı buldun yada ay bu oğlanımı buldun gibi sözler duyarsam nasıl başa çıkacam :2: lütfennn fikirlerinizi bekliyorumm acilen..
Kusura bakma alınmada ama çoook çoook seviosa olsaydın bunu hiç dert etmezdin bence görüntüden önce sevgi aşk daha ağır basmalı senin hayatındaki insansa eğer ...
bence kafana bu kadar takma.benımde sevgılımle aramda boy farkı var ama benım ıcın kımsenın dedıgı onemlı degıl.ben begenmısım secmısım gerisinden kime ne?? bıraz kılo verırsın olur bıter.hem boylarınızda aynıymıs sızın.hıc sorun ypcak bsy yok canım
Haklısın canım,içime su serptin biraz tşk ederim
rica canım.bence rahatla bıraz sorun yok o kdar cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?