Neden Silmez?

Birlitregozyasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
98
52
88
36
Boşanmış bir kadın birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından hala neden silmez aklım almıyor. Var mı bir fikriniz hanımlar?

Reactions: Z P
Rahatsız olmuyordur. Boşanmak her zaman birbirinden nefret etmek anlamına gelmez. Güzel boşanmışlardır. Kötüyse bile geçmişi, anıları sonuçta orda kalmasını istemiştir fotoğrafların. Ya da sosyal medyaya girmiyordur, farkında bile değildir orda olduklarının.

Peki bu sizi neden ilgilendiriyor?

Boşanmış bir kadın birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından hala neden silmez aklım almıyor. Var mı bir fikriniz hanımlar?
Canı istemiyordur.Güzel ayrılmışlardır .Silmeyı bılmıodur.Yada bir amacı vardır .Vardır da vardır .

Şuan birlikte olduğum kişinin eski eşi. Empati kurarsanız ne derece rahatsız bir durum olduğunu anlayabilirsiniz belki. Hepimizin hayatında birileri oldu geçmişte, bu beni hiç ilgilendirmiyor. Ancak herkesin çok kolay erişim sağlayabileceği platformlarda sanki hala birlikteymiş gibi fotoğraflarının durması benim ve benim hayatıma saygısızlık diye düşünüyorum ben açıkçası.

Eski eşin size ve sizin hayatınıza saygı duymak gibi bir misyonu yok ki.
Boşandıklarından emin misiniz?

Kötü ayrilmadiysa silmez ki neden silsin? Boşanınca yaşanmışlıklar anilar bitmiyor ki. Saygıyla sevgiyle hatirlanabiliyor. Bütün eski sevgililerimizden nefret mi ediyoruz. Oyle dusunebiliriz.
Hiçbir kadının böyle bir durumu anlayışla karşılayacağını düşünmüyorum ben

Özellikle yapıyordur,bak biz boşandık hala resimlerimiz duruyor mesajı veriyordur.
Helede kötü ayrılmadılarsa sizide biliyorsa ..
Karar tamamen ona aittir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…