- 10 Kasım 2018
- 98
- 52
- 88
- 36
- Konu Sahibi Birlitregozyasi
-
Canı istemiyordur.Güzel ayrılmışlardır .Silmeyı bılmıodur.Yada bir amacı vardır .Vardır da vardır .Boşanmış bir kadın birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından hala neden silmez aklım almıyor. Var mı bir fikriniz hanımlar?
Şuan birlikte olduğum kişinin eski eşi. Empati kurarsanız ne derece rahatsız bir durum olduğunu anlayabilirsiniz belki. Hepimizin hayatında birileri oldu geçmişte, bu beni hiç ilgilendirmiyor. Ancak herkesin çok kolay erişim sağlayabileceği platformlarda sanki hala birlikteymiş gibi fotoğraflarının durması benim ve benim hayatıma saygısızlık diye düşünüyorum ben açıkçası.Rahatsız olmuyordur. Boşanmak her zaman birbirinden nefret etmek anlamına gelmez. Güzel boşanmışlardır. Kötüyse bile geçmişi, anıları sonuçta orda kalmasını istemiştir fotoğrafların. Ya da sosyal medyaya girmiyordur, farkında bile değildir orda olduklarının.
Peki bu sizi neden ilgilendiriyor?
Düğün resimlerini silersin be canım. Ben öyle yapardım yani. Siz rahatsız olmaz mıydınız bu durumda?Yaşanmışlıkları var çünkü.
Kötü bir ayrılık da olmadıysa neden silsin?
:) tam olarak anlayamadım ki ne demek istediğinizi"Boşandık biz, boşanıyoz, boşanasolduk, boşanıveresoldum, boşandık boşanacağız" diyen bi adam mı var sizde?
Eski eşin size ve sizin hayatınıza saygı duymak gibi bir misyonu yok ki.Şuan birlikte olduğum kişinin eski eşi. Empati kurarsanız ne derece rahatsız bir durum olduğunu anlayabilirsiniz belki. Hepimizin hayatında birileri oldu geçmişte, bu beni hiç ilgilendirmiyor. Ancak herkesin çok kolay erişim sağlayabileceği platformlarda sanki hala birlikteymiş gibi fotoğraflarının durması benim ve benim hayatıma saygısızlık diye düşünüyorum ben açıkçası.
Eminim evet. Çok net.Eski eşin size ve sizin hayatınıza saygı duymak gibi bir misyonu yok ki.
Boşandıklarından emin misiniz?
Eski eşinin ilişkilerinde ortalığı karistirma niyeti var demektir.Boşanmış bir kadın birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından hala neden silmez aklım almıyor. Var mı bir fikriniz hanımlar?
Hiçbir kadının böyle bir durumu anlayışla karşılayacağını düşünmüyorum benKötü ayrilmadiysa silmez ki neden silsin? Boşanınca yaşanmışlıklar anilar bitmiyor ki. Saygıyla sevgiyle hatirlanabiliyor. Bütün eski sevgililerimizden nefret mi ediyoruz. Oyle dusunebiliriz.
E kadının da hayatında önemli bi an düğünü.Düğün resimlerini silersin be canım. Ben öyle yapardım yani. Siz rahatsız olmaz mıydınız bu durumda?
Yapacak bir şey yok o zaman. Bu müdahale edebileceğiniz bir konu değil.Eminim evet. Çok net.
:) tam olarak anlayamadım ki ne demek istediğinizi
Özellikle yapıyordur,bak biz boşandık hala resimlerimiz duruyor mesajı veriyordur.Boşanmış bir kadın birlikte oldukları fotoğrafları sosyal medya hesaplarından hala neden silmez aklım almıyor. Var mı bir fikriniz hanımlar?
Boşandığından net emin misiniz, nasıl eminsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?