- 10 Kasım 2018
- 98
- 52
- 88
- 36
- Konu Sahibi Birlitregozyasi
-
Çünkü fotoğraflar duruyor :) dürtüyor şeytan habire. Rahatsız oluyorum.O zaman neden eski eşi takip etme gibi bir durumdasınız..
Dursun bu sizi ilgilendirmez ki..Çünkü fotoğraflar duruyor :) dürtüyor şeytan habire. Rahatsız oluyorum.
Ben, konu ve kişi ne olursa olsun kendim görmeden, duymadan inanmam. Emin olmak isterim.Neden bunu sorgulama ihtiyacı hissettiniz ?sizden önce bitip gitmiş olsa sorgulamazdınız yada eski eşin profiline bakmazdiniz
Yaz o zaman kadına .Neden yapıosunuz bunu dıyın?Ben olsam yazardım.Saygınızı gecmısınızı anlıyorum ama ben cok rahatsız oluyorum derdımÇok şükür ikimiz arasında hiçbir problem yok. Önceki hayatına dairde hiç konuşmam, açmam. Ben kendim rahatsız olurum, rahatsız etmek istemem asla. Ancak karşı taraf eski eşinin yeni özel hayatına saygı duymalı. Ben olsam öyle yapardım en azından. Hayatına yeni biri girebilir, rahatsız olabilir. Her ne şekilde ayrılık olursa olsun düğün fotoğrafları kaldırılır. Ben böyle düşündüğüm için rahatsız oluyorum belki de sizler gibi daha rahat bakmalıyım olaya.
Eger saygısından dolayı tutuosa silmesede bır acıklama yaparYaz o zaman kadına .Neden yapıosunuz bunu dıyın?Ben olsam yazardım.Saygınızı gecmısınızı anlıyorum ama ben cok rahatsız oluyorum derdım
Hah sonunda benim gibi düşünen biri çıktı. Ben mi anormal düşünüyorum, abartıyorum diye kendimi sorguladım bir an. Rahatsız bir edici durum olduğu konusunda katıldığınız için teşekkür ederim.İyi de ayrılsam kötü de ayrılsam fotoğrafları silerim tabi ki, normalinin de bu olduğunu düşünüyorum. Bilerek yapıyor bence. Ya eski eşini hala seviyor yada sizi biliyorsa size karşı yapıyor. İyi niyet olduğunu düşünmüyorum.
Ben muhattap olmam ki. Yani hoş olmaz. İyi niyet olduğunu düşünmediğimden gereksiz bir münakaşaya girmek bana ve ilişkimize yakışmaz.Yaz o zaman kadına .Neden yapıosunuz bunu dıyın?Ben olsam yazardım.Saygınızı gecmısınızı anlıyorum ama ben cok rahatsız oluyorum derdım
Ben olurdum tabi ki ama boyle bir seye karisma gibi bir hakka da sahip degiliz. Onemli olan sevgilinizin tutum ve davranislari. Sorumluluk sevgilinizde. Eski esinin size karsi duyarli olmasi neden beklensin ki? Sevgiliniz size iyi hissettiryorsa siz de stalklamayin eski esini.Düğün resimlerini silersin be canım. Ben öyle yapardım yani. Siz rahatsız olmaz mıydınız bu durumda?
Yok hayır boşanmışlar biz tanıştığımızda.Sevgılınız evlıyken mı tanıştınız ?Eger oleyse bende olsam neler yapardım.
O zaman kadının profılını durbunlemekte yakışmamalı değil mi ?Ben muhattap olmam ki. Yani hoş olmaz. İyi niyet olduğunu düşünmediğimden gereksiz bir münakaşaya girmek bana ve ilişkimize yakışmaz.
Bence bu durduk yere yapılacak bir sorgulama değil boşanma sürecinde yada öncesinde beraberseniz buna ihtiyaç duyarsınız hadi onu geçtim neden kadının profiliyle ilgileniyorsunuzBen, konu ve kişi ne olursa olsun kendim görmeden, duymadan inanmam. Emin olmak isterim.
Rahatsız olmanız normal ama hiç takmayın bence, takmamaya çalışın. Ayrılmışlar bitmiş, erkek arkadaşınız şuan sizinle, sizi seviyor. Siz ilişkinize odaklanıp, eski eş yokmuş gibi davranın.Hah sonunda benim gibi düşünen biri çıktı. Ben mi anormal düşünüyorum, abartıyorum diye kendimi sorguladım bir an. Rahatsız bir edici durum olduğu konusunda katıldığınız için teşekkür ederim.
Neden saldırır gibi yorumlarda bulunuyorsunuz. İlişkinizde 2. bir kadın dolayısıyla sorun yaşadınız ve beni de o kategoriye koyarak tatmin duygularınızı mı geliştiriyorsunuz? :)O zaman kadının profılını durbunlemekte yakışmamalı değil mi ?
AnladımYok hayır boşanmışlar biz tanıştığımızda.
Teşekkür ettim, güzel yorumlarınız için. Bunu deneyeceğim.Rahatsız olmanız normal ama hiç takmayın bence, takmamaya çalışın. Ayrılmışlar bitmiş, erkek arkadaşınız şuan sizinle, sizi seviyor. Siz ilişkinize odaklanıp, eski eş yokmuş gibi davranın.
Evet kesinlikle siz bir sey yazmayin. Eski esin sizden kesiikle haberi var ve huzur kacirmak icin kaldirmiyor gibi geldi bana. Yoksa normal sartlarda hangi bosanmis kadin sisyal medyada eski esiyle dugun fotolarini tutar ki? Bir de profili acik sanirim. Resmen gorun diye gozunuze sokmak bu profili aciksa.Ben muhattap olmam ki. Yani hoş olmaz. İyi niyet olduğunu düşünmediğimden gereksiz bir münakaşaya girmek bana ve ilişkimize yakışmaz.
Hayır konuyu bıraktınız benim neden stalk yaptığımı sorgulamaya geçtiniz sanırım. Benimde kişilik özelliğim bu herhalde arkadaşım. Her şeyi bilmek, öğrenmek, kontrol etmek istiyorum demek ki.Bence bu durduk yere yapılacak bir sorgulama değil boşanma sürecinde yada öncesinde beraberseniz buna ihtiyaç duyarsınız hadi onu geçtim neden kadının profiliyle ilgileniyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?