Neden Silmez?

Nüfus'a sorma hakkımız var. Medeni hal durumu sorgulatabiliyorsun. O şekilde emin oldum. Zaten benimle paylaşılmış bir bilgiydi ancak emin olmak istedim.

Eh, kadının kendi profili; bi şey yapamazsınız.
En azından stalklamamayı deneyin.

Bana öfkelenmesinde bir sebep yok. Benden önce bitmiş bir mahkeme süreci.
Anladım...varlığınızdan haberdar ise öfke duyuyor olabilir.ayrica onlar o kadının ve adamın yaşanmışlıkları fotoları silsede silmesene bu gercek değişmez o yüzden takılı kalmayın eski eşi stalklamayin

Nüfus hizmetleri kanununda 3. şahıslar ile ilgili kişisel veri olarak sadece medeni hal durumunu sorgulama hakkımız var. İl, ilçe nüfus müdürlüğüne danışabilirsiniz.
Bu güzel bi hizmetmiş.
Başka üyeler her konunun altına kaynana derdi yazacağına bence siz bunu her yere yazın valla.
Daha faydalı bilgi sonuçta

Nüfus hizmetleri kanununda 3. şahıslar ile ilgili kişisel veri olarak sadece medeni hal durumunu sorgulama hakkımız var. İl, ilçe nüfus müdürlüğüne danışabilirsiniz.
Neden bunu sorgulama ihtiyacı hissettiniz ?sizden önce bitip gitmiş olsa sorgulamazdınız yada eski eşin profiline bakmazdiniz

Umarım öyledir.SiZin sevgılınız sıze saygı duyöalı eskı karısı deil.Sizinle hıc bır bagı yok.
Çok şükür ikimiz arasında hiçbir problem yok. Önceki hayatına dairde hiç konuşmam, açmam. Ben kendim rahatsız olurum, rahatsız etmek istemem asla. Ancak karşı taraf eski eşinin yeni özel hayatına saygı duymalı. Ben olsam öyle yapardım en azından. Hayatına yeni biri girebilir, rahatsız olabilir. Her ne şekilde ayrılık olursa olsun düğün fotoğrafları kaldırılır. Ben böyle düşündüğüm için rahatsız oluyorum belki de sizler gibi daha rahat bakmalıyım olaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…