neden? tecrübe sahipleri...

klasik dusunceleri su bunlar cift maasli bunlarda para bol kimse borc harc var mi takmiyor sevmiyorum
boyle insalari ben olsam verme yani sabahin korunde sicacik yatagimdan kp beslemk icin cikmiyorum yani benim annem 60 yasinda kalp ,seker,tansiyon var romatizmasi var fitik baslangici buna ragmen kimseye el acmaz yatili hasta bakiyor gidemeyeck gibi olursa eve alip evde bakiyor son nefesine kadar isteyen her seyi yapar

Suan evi satın almak üzere olmasanız..

Parayı tamamlayana kadar bir kısmını borç vermeyı kabul ederdim..

Fakat siz suan o parayı verince ev alamıyor olacaksınız.ben vermem kesinlikle..aklı basında koca da bunu teklif etmez zaten..

Vicdanlı anne baba da çoluk cocugunun ev parasına gozunu dıkmez..

Gıtsın kredı ceksınler.

1000 tl için hamile halinle üzülmeye değmez

Ben 20-30 bin verdi sandım

Neden gerekmiş diyecektim de 1000 tl çok da önemli bir miktar değil lazım olmuş vermiş

Anneniz size 1000 tl lazım kızım dese eşime bir sorayım mı derdiniz yoksa annemin işi görülsün bir ay daha biriktiririz mi

Bir de geçmişi unutun olmuş bitmiş hatırlamanız sadece sizin canınızı sıkar başka bir yararı olmaz

Bende 20,000 , 30,000 istediler sandim. E kizim gozun doysun tovbe est. 1,000 versen fakirlesecek misin? cok ayip ya.

Bende 20,000 , 30,000 istediler sandim. E kizim gozun doysun tovbe est. 1,000 versen fakirlesecek misin? cok ayip ya.
Ayıp mı??? Kp şehir merkezindeki evini diğer oğluna veriyor ama destek olmadığı bu oğlundan tam da ev almak üzereyken para istiyor asıl ayıp olan bu.. Destek olmuyorsun bari köstek olma be adam...

Ayrıca kadın hamile haliyle çalışıyor çocuğunun rızkı o 3 lira da olsa 5 lira da olsa.. 1000 lira siZin için az bir para olabilir ama bir öğretmen için neredeyse maaşının yarısı, hiç de az bir para değil...karısının rızasını almadan para göndermiş , onu hamile haliyle üzmüş bir eş. Allah yardımcın olsun konu sahibi

Allah sizi islah etsin.

Diyecek bisey bulamiyorum. Varsa durumun verirsin. Elini acan BABANA durumun oldugu halde hayir mi diyeceksin? Neden? Akilli olmayan ogluna ev vermis. Sizin de iki cocugunuz olsun, biri akilsiz olsun, ona bakmak mecuriyetinde kalin, bir tek guvenilir tek akli basinda digger cocugunuz olsun, o zaman anlarsiniz adamin durumunu.

1000 lira ya.

I inekobasi

Hiçbi şekilde destek görmemişsiniz,siz dişinizden tırnağınızdan ayırdığınız parayı verceksiniz borçlarını geri öderlermi peki

Oo homeostas nbr?
Enisteye saygilar
Dun yolda gordum bi yere gidiyordu, nerye gidiyordu? Sana haber verdi dimi?

Burda 1000 lira bir şey değil diyenler çok zengin galiba. 1000 liradan 3 kuruş fazlası için 1 ay çalışıyor insanlar.

Ev param gitti, ev param gitti diye uzulen hayiflanan, iki senedir ben calisiorm 2,200 aliyorum, biriktiriyorum kocam da oyle diyen kisi icin 1000 lira hic bisey olmasi gerekiyor. Konu yanlis anlatilmis. Sanki babasi butun birikmis ev parasini istemis gibi lanse edilmis. oyle birsey yok.

Zengin olmakla degil, insan olmakla alakasi var bu durumun

Arkası gelmeyecekse 1000tl olur. Bir de borç olsun. Ben hibelere de kızıyorum. Çünkü hibe olunca sürekli talep oluyor. İnsanlar çok düşüncesiz. O para için sizin 15 gün çalıştığınızın farkındalar mı acaba. Bir de bu para nereye kullanılacak o da önemli. Böyle saçma bir şeyse o da sinir eder insanı. Sağlık önemli, eğitim önemli başka pek birşey gelmedi aklıma. Yani ısınma ihtiyacı bile borç istemekteyse en aza indirilebilinir.

omvejerry, post: 44668447, member: 257369"]Ev param gitti, ev param gitti diye uzulen hayiflanan, iki senedir ben calisiorm 2,200 aliyorum, biriktiriyorum kocam da oyle diyen kisi icin 1000 lira hic bisey olmasi gerekiyor. Konu yanlis anlatilmis. Sanki babasi butun birikmis ev parasini istemis gibi lanse edilmis. oyle birsey yok.

Zengin olmakla degil, insan olmakla alakasi var bu durumun[/QUOTE]
Kesimlikle.bu durunda öyle...

[QUOTEgaaa, post: 44668815, member: 492273"]Verilen paranin miktari onemli degil bence.onemli olan esinin bunu senden habersiz vermis olmasi ve bunu buyuk bi olasilikla tekrarlayacagi ihtimali...[/QUOTE]
Benimiçin de önemli olan bu..

E="tomvejerry, post: 44668447, member: 257369"]Ev param gitti, ev param gitti diye uzulen hayiflanan, iki senedir ben calisiorm 2,200 aliyorum, biriktiriyorum kocam da oyle diyen kisi icin 1000 lira hic bisey olmasi gerekiyor. Konu yanlis anlatilmis. Sanki babasi butun birikmis ev parasini istemis gibi lanse edilmis. oyle birsey yok.

Zengin olmakla degil, insan olmakla alakasi var
bu durumun[/QUOTE]
fikirleri eledtirebilirsiniz ama indanligimi eleştirmek k.bakmayin ama hadsizlik...
Fikie

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…