- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
işte ben öyle ayıramıyorum .onu parası bunun parası diye....
ben ne kadar olduğunda değilim(1000 tl) ama bu tavırları hoşuma gitmedi. ev alacağımızı biliyorsunuz. kendi yağımızda kavrulmaya çalışıyoruz; 100 tl nin hesabını yapıyoruz. ???? anlamıyorummmm
eşim atam diyor 1000 tl nolur diyor evet... ama dediğim gibi peşinatı yüksek tutup faizi az ödeyelim tapu masrafıdır eksperdir hepsini hesaba katıyoruz...
yani tam sırası ...
Ayıp mı??? Kp şehir merkezindeki evini diğer oğluna veriyor ama destek olmadığı bu oğlundan tam da ev almak üzereyken para istiyor asıl ayıp olan bu.. Destek olmuyorsun bari köstek olma be adam...Bende 20,000 , 30,000 istediler sandim. E kizim gozun doysun tovbe est. 1,000 versen fakirlesecek misin? cok ayip ya.
Ayrıca kadın hamile haliyle çalışıyor çocuğunun rızkı o 3 lira da olsa 5 lira da olsa.. 1000 lira siZin için az bir para olabilir ama bir öğretmen için neredeyse maaşının yarısı, hiç de az bir para değil...karısının rızasını almadan para göndermiş , onu hamile haliyle üzmüş bir eş. Allah yardımcın olsun konu sahibiBende 20,000 , 30,000 istediler sandim. E kizim gozun doysun tovbe est. 1,000 versen fakirlesecek misin? cok ayip ya.
Hiçbi şekilde destek görmemişsiniz,siz dişinizden tırnağınızdan ayırdığınız parayı verceksiniz borçlarını geri öderlermi peki
Burda 1000 lira bir şey değil diyenler çok zengin galiba. 1000 liradan 3 kuruş fazlası için 1 ay çalışıyor insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?