- 30 Eylül 2015
- 660
- 1.076
- 63
- Konu Sahibi papatyasevilir
-
Siz kirada mı oturuyorsunuz?Ayıp mı??? Kp şehir merkezindeki evini diğer oğluna veriyor ama destek olmadığı bu oğlundan tam da ev almak üzereyken para istiyor asıl ayıp olan bu.. Destek olmuyorsun bari köstek olma be adam...
Su kıyasları yapanlara da hastayım yaniiiiiii. Yapmayın arkadaslar soyle seyler gercekten olayı çıkmaza sürüklüyor boyle yorumlar.mevcut olaya yorum yapmak varken boyle varsayımlarar,kıyaslar cok gereksiz..Kendi ailen olsa yinede vermek istemeyecekmiydin.
Kiyaslamak degil bu kendi aileye gelince veririm yaparim giderim kocanin ailesine gelince gelmesin vermesin nedir bu? Biraz empati kurun bisey yaparken.benim 2 tane evladim var yeri gelcek yanliş yapacak yanlis yapti diye atacak miyim hayir tabiki.kocasinin ailesi destek olmamiş e o zaman dar gününde bende yokum bumudur aile olmak.biraz yapici olun lütfen..... iyi gecelerSu kıyasları yapanlara da hastayım yaniiiiiii. Yapmayın arkadaslar soyle seyler gercekten olayı çıkmaza sürüklüyor boyle yorumlar.mevcut olaya yorum yapmak varken boyle varsayımlarar,kıyaslar cok gereksiz..
Kiyaslamak degil bu kendi aileye gelince veririm yaparim giderim kocanin ailesine gelince gelmesin vermesin nedir bu? Biraz empati kurun bisey yaparken.benim 2 tane evladim var yeri gelcek yanliş yapacak yanlis yapti diye atacak miyim hayir tabiki.kocasinin ailesi destek olmamiş e o zaman dar gününde bende yokum bumudur aile olmak.biraz yapici olun lütfen..... iyi geceler
Evladıma düğününde hicbir faydam olmuyor, kendi çıkarıma gore hareket edip çocuklarımın birikimini hiçe sayıyorsam,şartlarımı hic bir şekilde zorlamıyorsam buradan aile,kutsallık,yardımseverlik gibi çıkarımlar yapılamaz.yapıcılıkla saflık arasındaki çizgiyi iyi anlamak lazım bence... her nekadar kıyas degil deseniz de bu kıyastır,kıyasa girerseniz de haliyle objektif yaklasamazsınız..size de iyi geceler.Kiyaslamak degil bu kendi aileye gelince veririm yaparim giderim kocanin ailesine gelince gelmesin vermesin nedir bu? Biraz empati kurun bisey yaparken.benim 2 tane evladim var yeri gelcek yanliş yapacak yanlis yapti diye atacak miyim hayir tabiki.kocasinin ailesi destek olmamiş e o zaman dar gününde bende yokum bumudur aile olmak.biraz yapici olun lütfen..... iyi geceler
Allah sizi de islah etsin.....ne diyim ki size...tomvej post: 44667887 .!.:Allah sizi islah etsin.
Diyecek bisey bulamiyorum. Varsa durumun verirsin. Elini acan BABANA durumun oldugu halde hayir mi diyeceksin? Neden? Akilli olmayan ogluna ev vermis. Sizin de iki cocugunuz olsun, biri akilsiz olsun, ona bakmak mecuriyetinde kalin, bir tek guvenilir tek akli basinda digger cocugunuz olsun, o zaman anlarsiniz adamin durumunu.
1000 lira ya.
I inekobasi
Akıllı olmayan oğluna ev mi vermiş? Bence akıllı olan oğlu adamın evini almış, baya anasının gözüymiş maşallah.. Eşi de çalıştığı para kazandığı halde parayı eşine sormadan veren bir koca var ortada.. Kul hakkıdır bu. Sadece kadının değil karnındaki çocuğun da hakkıdır!! Allah sizi ve sizinle aynı düşüncede olanları ıslah etsin ki kimse kimsenin emeğine göz dikmesin..Allah sizi islah etsin.
Diyecek bisey bulamiyorum. Varsa durumun verirsin. Elini acan BABANA durumun oldugu halde hayir mi diyeceksin? Neden? Akilli olmayan ogluna ev vermis. Sizin de iki cocugunuz olsun, biri akilsiz olsun, ona bakmak mecuriyetinde kalin, bir tek guvenilir tek akli basinda digger cocugunuz olsun, o zaman anlarsiniz adamin durumunu.
1000 lira ya.
I inekobasi
Ettiğiniz bedduaya da yorum yapma gereği bile duymuyorum.. Sevgiler...Allah sizi islah etsin.
1000 lira ya.
I inekobasi
Ev param gitti, ev param gitti diye uzulen hayiflanan, iki senedir ben calisiorm 2,200 aliyorum, biriktiriyorum kocam da oyle diyen kisi icin 1000 lira hic bisey olmasi gerekiyor. Konu yanlis anlatilmis. Sanki babasi butun birikmis ev parasini istemis gibi lanse edilmis. oyle birsey yok.
Zengin olmakla degil, insan olmakla alakasi var bu durumun
tüm mesajları okumadım da, ne kadar istiyor ki ev alma mevzusu ortadan kalkıyor.. napmış ne etmiş de o kadar para lazım olmuş..
ben mii yanlış anladım ki..
İyi de eşinin rızası yok burda. Kadın hamile haliyleKiyaslamak degil bu kendi aileye gelince veririm yaparim giderim kocanin ailesine gelince gelmesin vermesin nedir bu? Biraz empati kurun bisey yaparken.benim 2 tane evladim var yeri gelcek yanliş yapacak yanlis yapti diye atacak miyim hayir tabiki.kocasinin ailesi destek olmamiş e o zaman dar gününde bende yokum bumudur aile olmak.biraz yapici olun lütfen..... iyi geceler
Allah sizi de islah etsin.....ne diyim ki size...
teşekkürler cevap için.1000 tl istemiş eşi de vermiş
burada herkes de konu sahibini gaza getirmiş nasıl verir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?