neden? tecrübe sahipleri...

Aynı şeyi sizin babanız istese bence 1000 lira verirdiniz.
Sadece zamansız olmuş tam da ev alacakken ki asıl sorun eşinizin size sormadan vermesi.
Olmuş artık üzülmeyin buna.
o parayı bir şekilde yerine koyarsınız yakın zamanda da k.p verir heralde.

Sadece ilk mesajını okudum daha sonra bi açıklaman varsa onu bilmeden yazıyorum.aslında cok sinir bozucu bir durum keske eşinle aynı doğrultuda olabilseydı fıkırlerınız..okadar birikim okadar caba değecek bir sekilde gitseydi bari...insan kabullenemiyor..ister istemez huzursuzluk cıkar ailede...herkesin olaylara verdigi tepkiler farklıdır, benim yaptıgımı yapın demiyorum ama bazen erkekler boyle durumlarda siz yokmussunuz gibi davranabiliyor...rest cekip dis göstermeden gercekten savas vermeden olmuyor.bazen sakinlikle yürümüyor isler..ben de bazı kotu olaylar yasadım resmen savas verdım eşimle kopma noktasına geldik ama yine biz kazandık.oyle yada boyle bi fırtına kopacaksa kopsun,sonunda yuvanıza huzuru getirecekse...

Kendi ailen olsa yinede vermek istemeyecekmiydin.
Su kıyasları yapanlara da hastayım yaniiiiiii. Yapmayın arkadaslar soyle seyler gercekten olayı çıkmaza sürüklüyor boyle yorumlar.mevcut olaya yorum yapmak varken boyle varsayımlarar,kıyaslar cok gereksiz..

Su kıyasları yapanlara da hastayım yaniiiiiii. Yapmayın arkadaslar soyle seyler gercekten olayı çıkmaza sürüklüyor boyle yorumlar.mevcut olaya yorum yapmak varken boyle varsayımlarar,kıyaslar cok gereksiz..
Kiyaslamak degil bu kendi aileye gelince veririm yaparim giderim kocanin ailesine gelince gelmesin vermesin nedir bu? Biraz empati kurun bisey yaparken.benim 2 tane evladim var yeri gelcek yanliş yapacak yanlis yapti diye atacak miyim hayir tabiki.kocasinin ailesi destek olmamiş e o zaman dar gününde bende yokum bumudur aile olmak.biraz yapici olun lütfen..... iyi geceler

Evladıma düğününde hicbir faydam olmuyor, kendi çıkarıma gore hareket edip çocuklarımın birikimini hiçe sayıyorsam,şartlarımı hic bir şekilde zorlamıyorsam buradan aile,kutsallık,yardımseverlik gibi çıkarımlar yapılamaz.yapıcılıkla saflık arasındaki çizgiyi iyi anlamak lazım bence... her nekadar kıyas degil deseniz de bu kıyastır,kıyasa girerseniz de haliyle objektif yaklasamazsınız..size de iyi geceler.

Evladıma düğününde hicbir faydam olmuyor, kendi çıkarıma gore hareket edip çocuklarımın birikimini hiçe sayıyorsam,şartlarımı hic bir şekilde zorlamıyorsam buradan aile,kutsallık,yardımseverlik gibi çıkarımlar yapılamaz.yapıcılıkla saflık arasındaki çizgiyi iyi anlamak lazım bence... her nekadar kıyas degil deseniz de bu kıyastır,kıyasa girerseniz de haliyle objektif yaklasamazsınız..size de iyi geceler.

1000 lira sadece, ben olsam bende veririm. İsterse düğünde çöp almasın. Anne baba ya kıyılır mı, varken yok denir mi? Büyük mevla olsa zorlasa neysede 1000lira ne batırır ne çıkartır

Allah sizi de islah etsin.....ne diyim ki size...

Akıllı olmayan oğluna ev mi vermiş? Bence akıllı olan oğlu adamın evini almış, baya anasının gözüymiş maşallah.. Eşi de çalıştığı para kazandığı halde parayı eşine sormadan veren bir koca var ortada.. Kul hakkıdır bu. Sadece kadının değil karnındaki çocuğun da hakkıdır!! Allah sizi ve sizinle aynı düşüncede olanları ıslah etsin ki kimse kimsenin emeğine göz dikmesin..

Ettiğiniz bedduaya da yorum yapma gereği bile duymuyorum.. Sevgiler...

tüm mesajları okumadım da, ne kadar istiyor ki ev alma mevzusu ortadan kalkıyor.. napmış ne etmiş de o kadar para lazım olmuş..
ben mii yanlış anladım ki..

ben de öyle sanmıştım sonra ortaya çıktı ki 1000 tl imiş

ben de 20-30 bin aldı sanmıştım

tamam 1000 tl çok az olmayabilir ama konu sahibinin yarattığı izlenim yanında az

İyi de eşinin rızası yok burda. Kadın hamile haliyle
Allah sizi de islah etsin.....ne diyim ki size...
papatyasevilir yorumcu arkadaşın bedduası size değil bana.. Zira aklınbaşındaki hiç kimse hamile bir kadına böyle bir yorum yapabilecek kadar hadsiz ve densiz olamaz..

2250 paranın her tl sini dişinizden tırnağızdan bir köşeye koyarak fedekarlık yapmışsınız
Düğündede birşey görmemişsiniz üstelik
E birtek çocukları o değil neticede
E ozaman sizde yapın ailenize sizden istemiyorlar diyemi ihtiyaç sahibi olmuyorlar
Belki kazağa ,pantolona hatta diğer gereksinimlere ihtiyacınız vardı hiç yapamadınız e v alacaksınız diye
Şimdi bişey yokmuş gibi parayı oraya vermek akıl işi değil
Hastalık dışında vermezdim
Emekli ne diye para istiyor oda ayrı yani !!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…