Sana güvenmeyen bir adamla geleceğimiz olmaz zaten. Dinlememiş bile seni. Bırak yürüsün gitsin.
ya keşke insan gibi bitsin sıkıldım deseydi. zorlamazdım ki. karşındakini suçlayarak gitmek nedir...Resmen bahane bulmuş. Uzatmaya bile gerek yok. Karşınızdaki adam değmez çünkü.
Profil fotoğrafındaki karanlığın içindeki mum... İşte seni tanımama sebep olan o kız...aynen oyum :) çok mutlu oluyorum sen yorum yapınca. yani bir senede bir hatasını görmedim, hatta karakteri düzgün diye ağırlıklı yaşadığım bir ilişkiydi. acaba diyorum o mu beni aldattı söyleyemediği için böyle saçma bir yol çizerek ayrıldı... sorular sorular...
ya ilişki bitirirken biraz düzgün olmak lazımmış. bildiğin üç günde yüzüm çöktü.
Gerçekten zor. Allah yardımcınız olsun. Bi yerde görmüştüm. Eski sevgilini nasıl unuttun tarzı bir soruya ''onu s.çarken hayal ediyorum'' gibi bir cevap verilmişti. Enteresan bi fikir. Bi deneyinya keşke insan gibi bitsin sıkıldım deseydi. zorlamazdım ki. karşındakini suçlayarak gitmek nedir...
zaten dediğim gibi uzatamam artık. ben kabul etsem çevreme ayıp. herkes gördü günlerdir ne halde olduğumu. annem "barışırsan beni sil" dedi. tek sorun şu günleri nasıl atlatacağım...
Kafasında bitirmiş yapacak bir şey yok. Bahane ya da değil demek ki istemiyor. Siz peki o Ali'ye mi atmıştınız bu fotoğrafı yani o nereden bilip de bu olayı ona söyleyecek? ayrıca söyleyecekse önceden söylerdi gösterirdi değil mi? başkasına nasıl yanlışlıkla resim gidebilir ki sürekli görüştüğünüz biri değilse. Her neyse olan olmuş önünüze bakın ama ben olsa yüzleşirdim neymiş o fotoğraf kim dedi göster bakalım diye.
Bence çok kafanızda ve içinizde büyütmeyin durumu.
Herşeyde bir hayır vardır, inşallah en hayırlısı da budur.
Evet verilen emek, harcanan zaman, beslenen duygular.
Bunlar da önemli.
ama gelecek daha önemli.
Sonrasında hayıflanmaktansa, yol yakınken bu şekilde olması belki en hayırlısı olmuştur.
Öncesinde "keşke sende burada olsaydın aşkım" diyen sonrasında da "olmuyor ayrılıyoruz" demesi zaten tutarsız.
Bir adamın lafı ile mi karar veriyor senin iffetine?
O zaman varsın olmasın hayatında, bu kadar çabuk başkasına inanan insan, ilerde çok büyük sorunlar yaşamanıza sebep olurdu.
Profil fotoğrafındaki karanlığın içindeki mum... İşte seni tanımama sebep olan o kız...
Neyse canım benim...
O aldatmış olabilir,tek gecelik bir şey yaşayıp utançtan açıklayamıyor olabilir,sıkılmış olabilir.
Yanlış anlama da kaç yaşına gelmiş koca koca adamların öyle ergen gibi evde buluşup içip beraber uyumaları çok itici benim gözümde..
simdi boylelerine guzel bir laf soylenir, lakin ban yememek icin yazamiyorum.
gitsin, kedinin donup dolasip gelecegi yer kurkcu dukkanidir. buna benzer biseyi seneler oncesinde yasamistim, tanisma asamasinda gorustugum kisi bana 'sen nisanlanmak uzereymissin, beni yedekte tutuyormussun' demisti, uzaktan yakindan alakasi olmadigi halde yalan bilgiyle. saldim cayira 'iyi ben gidip bi kosu nisanlanayim madem' diyerek. aradan iki ay gecmeden yalvar yakar yine kapimda, bunlari ona anlatan hatunun niyeti baskaymista bunun pesindeymiste bu anlayamamista. yuru git, soldan git, kimseleride uzme cocugum diyip salmistim.
boyleleri adam degil canim, cocuk. sal gitsin, bosver. evet eminim koyuyordur canini acitiyodur, ama gecer. sana soru sormadan kararini vermis, sana guvenmemeyi secmis sonucta. umarim geri dondugunde onu kabul etmeyecek kadar guclu olursun.
ne saçma ya öyle iş mi olur. ben olsam karşısına dikilir anlatacaksın işin aslını varsa öyle bi foto önüme koyacaksın yok öyle iftira atıp sırtını dönmek. anlat sonra nereye gidiyorsan git umrumda değil derdim. vallahi çok hırslandım adama sabah sabah ne münasebet ya iftira atacak. paralarım yani. sen fazla suskun kalmışsın.
çok teşekkürler peşpeşe okuyacağım bunu. ben gerçekten kafamda çok büyüttüm beynim dolu resmen naptım ben naptım ben diye dolanıyorum. rüyamda bile bunu çözmeye çalışırken buluyorum kendimi. büyütmemek lazım aslında. ilişkiler biter deyip yola bakmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?