neden terk edildim, nasıl bir yol izlemeliyim?

hayır canım diyorsun ya fotodaki kıyafetin rengini bilemedi diye. ya yemledi. ya ortada başka foto var. ama her halükarda ben onu o şekilde bırakmazdım yani. yok mu işyeri falan. terbiyesiz ya iftirayı at git arkada kalan uğraşsın dursun. bilmiyorum yani bana çok hafif geldi tepkin. karşılığını alması lazım. iftira bu yani yarın başka yerden önüne çıkmayacağı ne malum.

utanmadan senin mesajlarinimi okumus. bu nasil bir guvensizlik? bu davranisin gosterdigi sey aslinda 'ben guvenilir biri degilim, ayni anda birkac hatunla gorusuyorum, kesin buda gorusuyordur baskalariyla' dusuncesi.

en cok koyan zaten senin ona bukadar samimi yaklasmis olmana ragmen bu yaptigi.

ask acisi, napalim, ama soyle bir gercekte var ki; degerde gecer, delmez.

ESKİ KIz arkadaşı aldatmıştı onu. büyük bir travma yaşamıştı o yüzden bana güvenmesi için çok çabalıyordum.
bunlar iyi örnekler. bir gün müdürüm ve iki iş arkadaşımla yemeğe çıkmıştık. camdan gelip izlemişti napıyorum diye.
evet hiç güvenmedi bana ama ben hep geçmişine bağladım.

sonunda da buradan vurarak gitti işte.

Siz yapmaniz gerekeni yapmış ,dürüst davranmissiniz.
Bundan sonrasını kendi bilir.
Hiç üstüne düşmeyin .ve bu durum üzerine kafa yormayın.
Mutlaka sizinle iletişim kuracaktır bi zaman sonra . İşte o zaman onun konusmasina fırsat vermeyin. Bu kadar kolay kestirip atılmaz bir ilişki .

Neden kendini ispatlamak zorunda hissediyorsun ki. Suçu atan ispatla yükümlüdür. Böyle bir şey yok diye neden kendini paralıyorsun ki? Adamın ispatı yok o yüzden konuşmaya gücüm yok diyor, çünkü söyleyecek bir şeyi yok. Öyle de birşey yok. Ayrılmak için uydurulmuş bir kılıf. belli ki adam bir gecelik yaşadığı şeyde birini buldu, genelde öyle olur. birini bulunca eldekini gönderiyorlar. Eğer gerçekten bu fotoğraf meselesi olsaydı gelip hesap sorardı....Kendi hatasını kapatmak için bir kılıf. Ayrıca da ali ile de değildi belki o gece. ama muhtemelen ali nerede kiminle olduğunu biliyordu. mesajlarına ve aramalarına cevap yazmadıysa muhtemelen ikisi birlikte değillerdi ve ali de ne cevap vereceğini bilemediğinden cevapsız bıraktı mesajlarını...

Zaten Ali'yle sohbet ilerleyene kadar sorun yokmus ki gece 10 da son mesajı atmış.

Bu durumda normal erkek tepkisi hem bunları söyleyen Ali'yle hem fotoğrafı attığın kisiyle kavga eder.En azından seninle yüzyüze görüşüp baya sayardi eğer gerçek olduğunu düşünse.

Sen bu Ali' de sana iftira atacak kapasite gördüğüne göre; gittikleri yerde yada kendi cevrelerinden başka birini ayarlayacak ve sana cevap atmadiklari süreçte beraber sana yapacağı bu açıklamayı (iftirayı ) kararlastiracak kapasitede gördüm ben.

Sen bir de kendini açıklamaya çalışırken saf diye bakıp gülüyor bile olabilirler.Kesinlikle bi adım atma, bırak ne hali varsa görsün.

Son düzenleme:

olmayan bir şeyi ispat edemiyorsun zaten. ancak bu kadar edebildim işte.
bir de bunu düşünüyorum evet. eski kız arkadaşı aldattığında günlerce kızın kapısında yatmış, kızı tehdit etmiş vs çok sinirlenmiş. ben aldattıysam niye hiç takmadı.
belki de ali ile değildi evet ve ali de yalan ortaya çıkmasın diye yanıt vermedi. ama çok güzel koydu tebrik etmek lazım. çok güzel canım yandı.

normalde aliyle fotoğrafı attığım kişiyle ve benimle de kavga etmesi lazımdı. takılmadı bile bana doğru düzgün. ben artık adım atmam onda netim. o atarsa da görüşmek istemiyorum çünkü dinleyecek gücüm yok çok yıprandım. böylece kapansın bitsin istiyorum herkes unutsun. çok utandım.

düşünüyorum şimdi birilerine tutup "princess beni aldattı" diyorsa bu ne ağır bir hakaret. her olayında yanında ben vardım bu adamın. sevgilisi, annesi, arkadaşıydım. en rezil şekilde suçlandım

bir daha görüşebilecek gücüm yok zaten. karşısına alsa da geri adım atmaz o hala aldattım gibi davranır. içimde çok bastırılmış bir şey var ya. anneme bile rezil oldum ben böyle bir hikayeyle.

suçlu insan kendisini aklamak için binbir takla atar. suçsuz insan ise mağrurdur. senin herhangi bir kabahatin olmadığına göre dik dur. kendini anlatmaya falan da çabalama artık. zaten bu adam normal bi tip gibi gelmedi bana. çocuksu insanlarla ilişki yürümez inan. bu olay da ondan kurtulmak için bahanen olsun. sana değil de 3.kişilere inanmaya meyilli adamdan zaten hayır gelmez ilerde de, bugün bu olay yarın başka olay. her şeyde sana trip atıp kaçacak mı bu adam? yol ver gitsin...

Mesajın sonuna çok utandım fln ekleme KESİNLİKLE. Yine kendine güldürürsün canım benim.Yanlis anlama senin gülüncek bir yanın yok ama attıkları İFTİRA zaten.Senin utanılacak hicbirseyin yok.

Sebebi başka biri yada değil bu iftirayı ayarlayarak sana söylediğini düşünüyorum. Kendiside suçsuz olduğunu biliyor çok çok yüksek ihtimalle.Bluzun rengini bilememesi, senle yuzlesmekten kacinmasi bunu kanitliyor.O yüzden çevredekilere beni aldattı diyecegini de düşünmüyorum. Hic hiç kendini üzme.Sana yazık değil mi?

Bir daha yazdığında kesinlikle kendini aklamaya çalışma.Muhattap bile olma, ne cevirdiklerini kendi anlatsın.

o seni bir şeyle itham ettiyse ispatıyla bunu göstermek zorundaydı. Hukukta da öyledir. Gerçek hayatta da... suçlayan suçunu ispat etmek zorundadır. Varsa öyle bir fotoğraf göstererek ispat etmeliydi ya da whatsapp tan bu fotoğraf diye göndermeliydi. sense olmayan bir fotoğraf yüzünden acaba bu mu diye kendini paralıyorsun. oysa onun elinde sana göstereceği bir delili yok. ama ayrılmak istiyor ve bunun için de bahane arıyor belli ki. ben seni aldattım ya da başka biri var diyemeyeceğine göre... bir bahane sunması lazımsa o da seni olmayan bir şeyden suçlamak olmuş. aslında iyi ki bitmiş demelisin çünkü olur da bu ilişki ciddiye binseydi evli iken de böyle bir şeyle terk edebilirdi. Neyse ki karakterini erken göstermiş. Senin yapabileceğin tek şey irtibatı tamamen koparmak. onunla ortak herkesle bağını kesmek. Zaman sorularının cevabını verir merak etme. bir şekilde kimin için terk ettiğini sana gösterir. Daha fazla muhatap olup totosunu kaldırma bence. Hatta üzgün gibi de gözükme.

yok bir daha ona yazmam. kendi kendime düzelmeye çalışıyorum. zamanla dışarıdan bakabildikçe daha iyi hissedeceğim sanırım

birkaç gündür twitter'da vs oldukça üzgün takıldım. artık normale döneyim diyorum. yani mutsuz bile olsam göstermeyeyim. ortak arkadaşlarımızı da engelledim, kendini de. silinecek her yerden sildim. bir sene çöp oldu. yine de hayırlısı tabi. daha uzun zamanda da görebilirdim.

kızlar bana şey de ilginç geliyor. iki hafta sonra tatile gidecektik her şey ayarlıydı. onun iki arkadaşı ve biz. tatil öncesi benden ayrılması da saçma ya. planlı bir ayrılık ise eğer...

Yaw şimdi sen onu aldattın sanıyor. Belki eski sevgilisi de onu aldatmadı kendi kendine triplere girdi yine zamanında.

Bir seneyi çöp diye düşünme. insanlar yıllarca süren evliliklerini bitiriyorlar. Senin için kazanç diye düşün. Her yaşadığın tecrübe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…