neden terk edildim, nasıl bir yol izlemeliyim?

1 sene dediğin de az değildir ki. kurtulmuşsunuz neyse ki başka şeylerle iftira atmaya devam etmemiş. bana da kendi yaptığı bir şeyi örtbas etmek için, sizi suçlu durumuna düşürüyormuş gibi geldi..

dua edin de çabuk geçsin arkadaşlar. dışarıdan bakabiliyorum çok şükür biraz kendime. yani hayırlısı buymuş vs diyebiliyorum ya da zaten ilerisi yokmuş diyorum. ama insan tabii acı da çekiyor.
Allah yardimcin olsun canım. Çabuk geçmesi için suçlu psikolojisinden çıkmalısin. Beni dinlemedi ne çabuk bitirdi değil ; iğrenç bir iftira attı ya da hastalıklı düşünce yapısından kafasinda kurdu diye düşünürsen senin için daha kolay olur hersey.

Her iki ihtimaldede sen suçsuz tarafsın ve adam hastalıklı görünüyor. Senin için hayırlısı buymus diye düşün :KK15:

hayatta kı en ahlaksızca sey IFTIRAA ama benım anlamadıgım arkadaslar resım normal resım artık ınsanların resımlerı heryerde bırıne atmaya gerek yokkı yaa velevkı anormal resım olsun montaj denılen bı gıcık olay var yanı sormadan ogrenmeden guvensızce davranmak sankı bıtırmeye calısıyorda bunu bahane etmıs gıbı geldı bana tabı sevdıgın adamı sen daha ıyı tanırsın ama

hayatta kı en ahlaksızca sey IFTIRAA ama benım anlamadıgım arkadaslar resım normal resım artık ınsanların resımlerı heryerde bırıne atmaya gerek yokkı yaa velevkı anormal resım olsun montaj denılen bı gıcık olay var yanı sormadan ogrenmeden guvensızce davranmak sankı bıtırmeye calısıyorda bunu bahane etmıs gıbı geldı bana tabı sevdıgın adamı sen daha ıyı tanırsın ama
hayattaki en zor durum imiş iftira.

ben de bunu dedim ona, velev ki atmışım nolacak dedim. ama sanırım fotoğraf atma vs olayı yalan. o beni bir şekilde suçlamak istedi böyle bir şey uydurdu. zarf attı gerçek çıktı. affedemiyorum ya. kafamdan atamıyorum. 3-5 güne biraz rahatlar mıyım

psikolojik sorunları vardı. panik ataktan kaynaklı olarak sanırım her an hasta olduğunu düşünüyordu ama farklı bölgelerinde. bir gün kalp, bir gün baş, en ufak sivilce çıktığında öleceğini düşünen biriydi. ama o arkadaşıyla birlikte yediği yemekten sonra benden ayrılması şizofreniyi çürütüyor sanki. arkadaşı bir şeyler dedi diye düşünüyorum hep.
Ayy napıcaksınız böyle adamı zaten.
1seneyle ucuz kukurtulmuşsunuz bence boşverin şundan koca olsa ne olacak ki zaten.
Kendi içinde mutlu olamayan insanlar başkalarını mutlu edemezler.
Tamam suçlanmak ağır anlayabiliyorum ama siz biliyorsunuz suçsuz olmadığınızı önemli olan budur.
Sebep ne olursa olsun iyi olmuş ayrılmanız takip etmeler falan hasta ruhlu herif.
Kendinizi oyalayın mutlu edin bi şekilde ama asla bu hastalıklı adamı aramayın.

izlenecek bir yol yok. Adam bildigin karaktersiz. Kesin birseylere gebe, ve bu ugurda seni gozden cikarmis.
yuzune bile bakma. Konusmak isterse reddet. Sanki bir gun donup de konusalim affet dese, gidecekmissin gibi geliyor bana. Gitme.

izlenecek bir yol yok. Adam bildigin karaktersiz. Kesin birseylere gebe, ve bu ugurda seni gozden cikarmis.
yuzune bile bakma. Konusmak isterse reddet. Sanki bir gun donup de konusalim affet dese, gidecekmissin gibi geliyor bana. Gitme.

açık söylemek gerekirse konuşalım demesinden bile korkuyorum ben. çünkü az çok tanıyorum onu sabit fikirli inanmıştır bir şeye. bir de diyorum ya adam beni takip eden falan biri, korkutuyor bu da. dolayısıyla bu şekilde bitsin istiyorum.

yani ben onu dinleyemem bile açıkçası. hem korkarım hem de artık açıklama yapmak istemiyorum.
yalan değil çok yıprandım.
merak etme dolayısıyla... gitmem.

Ayy napıcaksınız böyle adamı zaten.
1seneyle ucuz kukurtulmuşsunuz bence boşverin şundan koca olsa ne olacak ki zaten.
Kendi içinde mutlu olamayan insanlar başkalarını mutlu edemezler.
Tamam suçlanmak ağır anlayabiliyorum ama siz biliyorsunuz suçsuz olmadığınızı önemli olan budur.
Sebep ne olursa olsun iyi olmuş ayrılmanız takip etmeler falan hasta ruhlu herif.
Kendinizi oyalayın mutlu edin bi şekilde ama asla bu hastalıklı adamı aramayın.
insan ilişkinin içindeyken göremiyor daha yeni yeni algılıyorum. siz dedikçe fark ediyorum mesela bu tavırların yanlış olduğunu.
kurbağa deneyi gibi oldu bizimkisi. bir anda yapmadı kıskançlıkları. yavaş yavaş yüklendi.

Evet bir erkek daha giderken kumaşının kalitesini gözler önüne sermiş oldu. Bence engelle her yerden muhatap olma. Maksimum 3 ay veriyorum özledim diye mesaj atacak. (O zaman lutfen bana da haberver :) ) Bana inandırıcı gelmedi söyledikleri.
Böyle bir olay gerçekten olsa kaçmazdı tersine hemen o anda sana hesap sorardı.

kızlar merhaba... çok saçma bir şey yaşıyorum fikirlerinize ihtiyacım var.

bir senelik ilişkim, ben 28 o 31 yaşında. geçtiğimiz hafta yıldönümümüzü kutladık çiçekler, çikolatalar, sürprizler. mutluyduk iyiydik. iki hafta sonra da tatile çıkacaktık dört arkadaş.

perşembe akşamı beni aradı, "buluşsak mı özledim" diye. ben de "yarın çıkalım" dedim. eve gitti, ev kalabalıkmış, başka bir ortak arkadaşımızı aradı onunla buluştu. ortak arkadaşımızın adı ali olsun. ali ile buluştular, içki muhabbeti yaptılar. saat 22.00 gibi en son "keşke sen de burada olsaydın aşkım" gibi bir şey yazmıştı. saat 23'de de "ben yatacağım" diye onu aradım açan yok. sonra yine aradım yine açan yok. mesaj attım, duymuyor diye düşündüm; cevap yok yok yok.

ben böyle durumlarda "beni aldatıyor mu"dan ziyade başına bir şey geldi diye düşünürüm. pek sağlıklı bir hayatı yok, panik atak hastalığı var. ortak arkadaşımız ali'ye yazdım whatsapp'tan, mesajlarımı okuyor ama cevap yok.

diyorum ki "sadece o iyi mi bunu yaz, korkuyorum" diyorum. okuyor cevap yok. arıyorum açan yok.

tam anlamıyla delirdim.

gece bir gibi erkek arkadaşım açtı telefonu. bozuk konuşuyor, sarhoş gibi zaten. uyumam lazım benim falan diyor. "bir sorun mu var" diyorum "sonra konuşuruz" diyor.

ertesi güne kadar ne kadar stresteydim inanamazsınız. sonra ertesi sabah aradım ve "konuşmamız gerek" dedi. "seninle artık devam etmek istemiyorum. senin başka biriyle beni aldattığını düşünüyorum. bir erkeğin telefonunda senin fotoğrafını gördüm" dedi. nasıl bir fotoğraf diye sordum çünkü bu güvenlik açısından da beni korkutur. "selfie çekip atmışsın, normal bir fotoğraf ama ben rahatsız oldum, sana artık güvenemem" dedi.

düşündüm düşündüm bir sene sonuçta. her yere fotoğraf atıyoruz, herkese atabilirim de ama atmamıştım. bir kez yanlışlıkla bir erkek arkadaşa fotoğraf atmıştım sevgilim diye karıştırarak, sonrasında da "ya kusura bakma sabah sersemliği sana attık" demiştim. o da "önemli değil canım zaten fotoda bi sorun yok" demişti. bu konuşmayı da whatsapp geçmişinden bulup ona attım, "bak yanlış atmıştım" diye.

cevap vermedi. bir daha da arayıp sormadı. ben en son "ahımı aldınız, kim sana yalan yanlış şeyler söyledi ise umarım çekersiniz bedelini" dedim ve sustum.

kızlar çok koyuyor. suçlanmak çok koyuyor yapmadığım bir şeyle. seviyordum bir de mutluyduk, hani huzurluyduk sorun yoktu. alışmıştık birbirimize.

ona söyledim "bu saatten sonra sen gelip af dilesen de ben affedemem beni iffetsizlikle suçladın" dedim. geleceği yok da gelse de olmayacağını bilmek çok kötü.

günlerdir uyuyamıyorum. düşünüyorum düşünüyorum. hiç mi güven verememişim bu adama diyorum.

not: bence o buluştuğu ortak arkadaşımız ali bir şeyler söyledi ona. ne olduğunu bilmiyorum ama yalan yanlış bir şeyler olduğuna eminim.
Adam ayrılığa bahane olsun diye totosundan element uydurmuş resmen

Evet bir erkek daha giderken kumaşının kalitesini gözler önüne sermiş oldu. Bence engelle her yerden muhatap olma. Maksimum 3 ay veriyorum özledim diye mesaj atacak. (O zaman lutfen bana da haberver :) ) Bana inandırıcı gelmedi söyledikleri.
Böyle bir olay gerçekten olsa kaçmazdı tersine hemen o anda sana hesap sorardı.

ben de öfkeyle saldırırdı diye düşünüyorum. bi de o gece güya onu aldattığımı öğrendi, eve geldi internetini kapattı yattı uyudu. düşünün aldatıldığını düşünen adam interneti kapatır mı onla uğraşır mı yatıp uyur mu,? direkt karşısına alıp saldırması gerekirdi.
mesaj attığında haber veririm ben de atacağını düşünüyorum. çünkü psikolojisi yavaş yavaş oynamaya başlayacak ona. kız haklı olmasa susmazdı diyecek. arkadaşları da yalnız bırakır, benden başka kimsesi yoktu. o aşamada da bi şekilde gelecektir.

ben de öfkeyle saldırırdı diye düşünüyorum. bi de o gece güya onu aldattığımı öğrendi, eve geldi internetini kapattı yattı uyudu. düşünün aldatıldığını düşünen adam interneti kapatır mı onla uğraşır mı yatıp uyur mu,? direkt karşısına alıp saldırması gerekirdi.
mesaj attığında haber veririm ben de atacağını düşünüyorum. çünkü psikolojisi yavaş yavaş oynamaya başlayacak ona. kız haklı olmasa susmazdı diyecek. arkadaşları da yalnız bırakır, benden başka kimsesi yoktu. o aşamada da bi şekilde gelecektir.
Kesinlikle sen içini ferah tut. Ama mesaj atacak bu konuda eminim. :)

defolsun gitsin hiç canını bile sıkma kocan değil bişey değil bence bahane bulmuş kendine bırak üzme kendini cnm.

böyle riyakarca bir ayrılığı seçtiğine göre bu adam seni hiç yakın bulmamış. ben ortada bir resim falan da olduğunu düşünmüyorum. tamamen bahane. allaşkına, başkasının lafıyla zaten benden vazgececek adam defolsun gitsin. arkama bile bakmam. 1 sene geçirmişsin, mutlu zamanların olmuş ama adam adam değilmiş inan ki gitmesi o kadar isabet olmuş ki.. nasılsa gececek acın. dönmek falan isterse de s..tirip gitmesini söyle.

Gayet iyi olmuş bir bahane bulup, seni bırakması.

O sana dönmek isteyecek, eminim. Ama sakın geri dönme.

Gelecek göremedim ben bu arkadaşta. Bana hiç tekin olmadığı bir izlenim bıraktı. 1 senelik kız arkadaşını hiç mi tanımamış da, böyle saçma bir neden bulmuş ayrılmak için.

böyle riyakarca bir ayrılığı seçtiğine göre bu adam seni hiç yakın bulmamış. ben ortada bir resim falan da olduğunu düşünmüyorum. tamamen bahane. allaşkına, başkasının lafıyla zaten benden vazgececek adam defolsun gitsin. arkama bile bakmam. 1 sene geçirmişsin, mutlu zamanların olmuş ama adam adam değilmiş inan ki gitmesi o kadar isabet olmuş ki.. nasılsa gececek acın. dönmek falan isterse de s..tirip gitmesini söyle.
ya o kadar iyi geliyor bu yazdıklarınız bilemezsiniz. hani bilinçaltımda bir yerde var bu cümleler evet "başkasının lafıyla benden vazgeçecek adam defolsun gitsin" ama bazen oluyor neden diyorum, bazen kendimi suçluyorum. o kadar kötü bir ayrılık şekli seçti ki soru işaretleriyle bıraktı

Gayet iyi olmuş bir bahane bulup, seni bırakması.

O sana dönmek isteyecek, eminim. Ama sakın geri dönme.

Gelecek göremedim ben bu arkadaşta. Bana hiç tekin olmadığı bir izlenim bıraktı. 1 senelik kız arkadaşını hiç mi tanımamış da, böyle saçma bir neden bulmuş ayrılmak için.

bir şey diyeyim mi ona gidip princess hayat kadınlığı yapıyor bile deseler bana gelip konuşması gerekirdi. o kadar netim. bi sene gözünün içine baktım. ben de nedense arayacağını düşünüyorum hani bi sakinlik var durumda, sanki nokta konmamış gibi geliyor. ama umarım aramaz çünkü artık kaldıramam hakaret etmesini

ağır küfür ettim,

çamur at izi kalsın kendi aldatmış belli ki veya aldatıcak kızlar bulmuşlar kendilerine ali ile.

seni suçluyor ki sen suçunu temizleyesiye kadar zaten ilişki falan kalmayacak .. ne çamur adamlar var yaa..,

bitmiş o ilişki.

bir şey diyeyim mi ona gidip princess hayat kadınlığı yapıyor bile deseler bana gelip konuşması gerekirdi. o kadar netim. bi sene gözünün içine baktım. ben de nedense arayacağını düşünüyorum hani bi sakinlik var durumda, sanki nokta konmamış gibi geliyor. ama umarım aramaz çünkü artık kaldıramam hakaret etmesini

Kim ki sana hakaret edebiliyor, senin yerinde olsam. ' Benim öyle birşey yapabileceğimi düşündüğüne göre, kendinin bana yetmediğini düşünüyorsun. Halbuki tam tersi, gözünün içine bakıyordum. Bana karşı şüphe duydun, bir cümleyle sen bendeki aşkı sevgiyi değil, kişiliğini de bitirdin. Artık bana birşey söyleme, yoluna bak.' derdim.

Back
X