neden terk edildim, nasıl bir yol izlemeliyim?

Kim ki sana hakaret edebiliyor, senin yerinde olsam. ' Benim öyle birşey yapabileceğimi düşündüğüne göre, kendinin bana yetmediğini düşünüyorsun. Halbuki tam tersi, gözünün içine bakıyordum. Bana karşı şüphe duydun, bir cümleyle sen bendeki aşkı sevgiyi değil, kişiliğini de bitirdin. Artık bana birşey söyleme, yoluna bak.' derdim.

ya o iyi bir şey bile dese bana artık hakaret gelir. bak bütün şehir üstümden geçmiş gibi hissediyorum öyle bir ağırlık var üzerimde. çok ayrılık yaşadım da böylesi ilk ya.

Aslında adamın yaptıkları hiç de normal şeyler değilmiş. güven olmayan bir ilişki yürümez ki. Senin evde olup olmadığına bile inanmayıp resim isteyen, arkadaşlarınla buluştuğunda gelip kontrol eden biri hastalıklı biridir. Bence bittiği çok iyi olmuş. sen ilk ilişkisinde aldatıldığı için bunun normal olduğunu düşünüp güven sağlamak için bunlara katlanmışsın. Oysa ki ona bir şey ispatlaman gerekmezdi. Sana güvenmeyen birinin seni kontrol etmesine izin verme, eşin bile olsa. Çünkü ilişkiler güven üzerine kurulur. Kendini o konuma asla koydurtma. Adam seni kontrol ederek arkadaşlarına mahçup etmiş resmen. Sana da bu tip şeyler normal gibi gelmiş ama normal değil. Hastalıklı birisinden kurtulduğun için şükret. Hiç de üzülme. Aslında o kaybetmiş, sen değil. çünkü böyle birisi asla sağlıklı bir birliktelik yaşayamaz, karşısındakine hayatı zindan eder. sürekli hesap vermek hiç de doğru değil. Sen şu an sadece kendinden sorumlusun ve de sadece anne ve babana hesap vermekle yükümlüsün. Asla kimseye hesap verme. Sen daha baba evinden çıkmadan sevgili dahi olsan başkasına hesap vermek zorunda değilsin.
Yaşadıkların için de vicdan muhasebesi yapma, kendini sorgulama.

Aslında adamın yaptıkları hiç de normal şeyler değilmiş. güven olmayan bir ilişki yürümez ki. Senin evde olup olmadığına bile inanmayıp resim isteyen, arkadaşlarınla buluştuğunda gelip kontrol eden biri hastalıklı biridir. Bence bittiği çok iyi olmuş. sen ilk ilişkisinde aldatıldığı için bunun normal olduğunu düşünüp güven sağlamak için bunlara katlanmışsın. Oysa ki ona bir şey ispatlaman gerekmezdi. Sana güvenmeyen birinin seni kontrol etmesine izin verme, eşin bile olsa. Çünkü ilişkiler güven üzerine kurulur. Kendini o konuma asla koydurtma. Adam seni kontrol ederek arkadaşlarına mahçup etmiş resmen. Sana da bu tip şeyler normal gibi gelmiş ama normal değil. Hastalıklı birisinden kurtulduğun için şükret. Hiç de üzülme. Aslında o kaybetmiş, sen değil. çünkü böyle birisi asla sağlıklı bir birliktelik yaşayamaz, karşısındakine hayatı zindan eder. sürekli hesap vermek hiç de doğru değil. Sen şu an sadece kendinden sorumlusun ve de sadece anne ve babana hesap vermekle yükümlüsün. Asla kimseye hesap verme. Sen daha baba evinden çıkmadan sevgili dahi olsan başkasına hesap vermek zorunda değilsin.
Yaşadıkların için de vicdan muhasebesi yapma, kendini sorgulama.

her şeyin böyle havada kalmasından hiç memnun değilim ama atlatmaya çalışıyorum. hani birkaç güne daha iyi olurum gibi geliyor. ya bi de düşünüyorum aldatacak olsam zaten terk ederim niye ilişkide kalarak aldatayım ki böyle bir adamı.

her şeyin böyle havada kalmasından hiç memnun değilim ama atlatmaya çalışıyorum. hani birkaç güne daha iyi olurum gibi geliyor. ya bi de düşünüyorum aldatacak olsam zaten terk ederim niye ilişkide kalarak aldatayım ki böyle bir adamı.
Zamana bırak. Zaman bütün her şeyi halleder inan. Ben öyle yapmıştım. Zaman gerçekleri gösteriyor inan bana.

kendi hatası olmuş ama sana çamur atmış farkında mısın ?
kestiremiyorum ki tavşancım, bir hafta önceye hatta birkaç saat önceye kadar çok aşık davranıyordu. ben aldattı ise de dinleyebilirdim sakin karşılayabilirdim ama bu tarz olması beklemediğim bir şeydi. beklemediğim anda karnıma yumruk yedim gibi oldu.

Bana böle bişey yapılsa var ya annem ortalığı ayağa kaldırır ağzını yırtar onun çokda güzel olur annen arıycak dicek ayrıldığınız çok iyi oldu ama attığın iftirayı bi ispatla bakalım sonra başın yanmasın die artık mesajda olabilir bu sen sessiz kal da ailen kalmasın valla bana böle bişe yapılsa ben babama bile derim ağzını burnunu kırsın hiç acımam

3-5 ay değil 1 yıllık ilişki seni hala çözemedi ve anlamıyosa sal gitsin ayrıca sen gereken kanıtı göstermiş kendini aklamışsın alnın ak ondan ıcını ferah tut canım emin ol geri dönmek isteyecektir pişman olacaktır sen yoluna devam et güven önemli bi ilişki de zaten

Arkadaslarinin lafina bakarak seni terk edebiliyorsa evlendiginde annesinin lafiyla neler yapabilecegini bir düşün.
Hem belkide sizi aldatti o gece, sonrada kendi suçunu bastırmak için iftira atti.
Boşverin yolunuza bakın cok saçma bir insanmış.

Zaten sorunluymuş takıntılı halde kıskanç insanlardan korkarım. Bazen kötü sandığımız şeyler aslında bizim için en hayırlısı olur. Geri dönmeyin böyle birine iftira kadar kötü bir şey yok.

Bence fotoğraf konusunda boş atıp dolu tutmuş. Ayrılmak istemiş, sıkıldım diyememiş. Çok fotoğraf çekip atarım demişsiniz bu huyunuzu gözlemlemiş ona göre sallamış bence.

O arkadaşınız sevgilinize "Ya x bana selfie attı" mı diyecek, ya da ne fırsat olup da görecek. Kesinlikle boş atıp dolu tutturmuş. Karaktersiz. Gram kendinizi suçlamayın.

nie o kadar açıklama gereği duydun adama senden bi açıklama bile beklememişki. defolsun gitsin
1. buluştğu ortak arkadaşnda fotolarn varsa belki ters gelmştr buna. ewleneceğm kız bu olamaz gbisinden düşünmüştr.
2. o gece seni aldattı ve ortaya çıkmadan çıkıp gidim hayatndan demiştr.

Profil fotoğrafındaki karanlığın içindeki mum... İşte seni tanımama sebep olan o kız...:KK68:
Neyse canım benim...
O aldatmış olabilir,tek gecelik bir şey yaşayıp utançtan açıklayamıyor olabilir,sıkılmış olabilir.
Yanlış anlama da kaç yaşına gelmiş koca koca adamların öyle ergen gibi evde buluşup içip beraber uyumaları çok itici benim gözümde..:63:
aynen. sewgilim olck kşi böyle bşi yapsaydı biterdi gözümde

kestiremiyorum ki tavşancım, bir hafta önceye hatta birkaç saat önceye kadar çok aşık davranıyordu. ben aldattı ise de dinleyebilirdim sakin karşılayabilirdim ama bu tarz olması beklemediğim bir şeydi. beklemediğim anda karnıma yumruk yedim gibi oldu.

Wallaha biraz şeref yoksunu aslında sevgilin ama sen farkedememişsin veya sana göstermemiş bu yönünü, hani hep deriz ya tahtası eksik bunun işte oyle aslında öyle biriymiş, wallaha yat kalk dua et aslında kurtuldum diye, milyon tane iyi yanı vardır muhtemelen ki yıldönümünüzü bile mutlulukla kutlamışsınız agır gelmiştir ilişkinin yükü belki, belki uyksuuz kaldı çok içti arkadaşı bunlara kız ayarladı olmamak için direndi o arada kendini de heba etti seni de veya canına tak etti baskıya ilişki yüküne sevgiye dayanamadı evliliğe gidiyor gibi geldi boğuldu her şey olur ama sorunlu bir tipmiş de sana belli etmemiş gibi geldi canım ya.

Bana böle bişey yapılsa var ya annem ortalığı ayağa kaldırır ağzını yırtar onun çokda güzel olur annen arıycak dicek ayrıldığınız çok iyi oldu ama attığın iftirayı bi ispatla bakalım sonra başın yanmasın die artık mesajda olabilir bu sen sessiz kal da ailen kalmasın valla bana böle bişe yapılsa ben babama bile derim ağzını burnunu kırsın hiç acımam
canım bende zaten baba yok da annem de büyük stres yaşardı arasa vs. o yüzden böylesi daha iyi ben katlanayım yani.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. bugün itibariyle 4 gündür görüşmüyorum onunla. en son cuma öğlen konuştuk işte bittiğini söylediğinde. zamanla iyileşeceğim diye gün sayıyorum.

bir de dün akşam hafif kötüydüm annemle sohbet ettik biraz. onun görüşü de şu, bunlar içki masasında muhabbet etti doğru, konu benden açıldı. Ali yalan yanlış bir şeyler söyledi. ve erkek arkadaşımın elinde hiçbir delil olmadan benden ayrılmaya karar verdi. o zannetti ki ben ağlayıp yalvarıcam yapma etme diyeceğim. ama yapmadım bir şey. tamam dedim geçtim.

annem şunu söylüyor "ilk kez bu kadar ciddi bir hata yaptı ve bu yüzden arayıp toparlayacak ya da seninle konuşacak gücü yok. bir süre sonra özür diler ama sakın affetme" diyor.
ben de aynı fikirdeyim. o oyun gibi davrandı, namusuma laf attı; aklı sıra ben bunu da hazmedecektim. ama ben edemeyince planı tutmadı tabi..

bir önemi var mı bilmiyorum ama hiçbir yerden silip engellememiş beni. benim engellediğim yerlerde takibi bırakmış gözüküyor ama onun dışında dokunmamış hiç.
madem ben seni aldattım, senin de namusunu yerle bir etmiş olmuyor muyum? sil kurtul benden. ama yok. bu çocukça bir şeydi, ağır patladı.

canım bende zaten baba yok da annem de büyük stres yaşardı arasa vs. o yüzden böylesi daha iyi ben katlanayım yani.

Başın sağolsun cnm benim babamda yanımda değil başka şehirde annemle boşandılar ama anlatsam uçarak gelir o ayrı sakın pes etme ve affetme bu embesili ne sanıorlar kendilerini anlamıyorum beni terkeden sevgilim için biri burda at gibi giden it gibi geri döner yazmıştı hakketen de öyle oldu o yüzden hiç canını sıkma gidenler daha iyisine yer açmak için gidiyor hayatımızdan

kızlar cevap vermeseniz de olur. içimi boşaltmak için yazıyorum biraz da.
instagramda yeni bir güncelleme gelmiş, birkaç fotoğraf atmıştım history kısmına. hepsine o bakmış. biraz iyi hissettim ne yalan söyleyeyim. insana vazgeçilmek de koyuyor. sonra kuzenimin doğumgününü kutladık. hiç eğlenemedim. şimdi eve geldim kafamı boşaltayım diye. delirmeden bitirsem şu günleri. geriye sayıyorum resmen bitsin unutayım diye. bugün hala dördüncü gün. yarın beş olacak ama.

Kendince bahane aramış ama üzülmekle de haklısınız. İnsanın yapmadığı bir şey yüzünden suçlanması çok onur kırıcı. Size sormak yerine başkalarına inanmayı seçmiş. Zamana bırakın kendinize sorular sormayı da bırakın. Gün gelir pişman olur bu yaptıklarından.

kızlar cevap vermeseniz de olur. içimi boşaltmak için yazıyorum biraz da.
instagramda yeni bir güncelleme gelmiş, birkaç fotoğraf atmıştım history kısmına. hepsine o bakmış. biraz iyi hissettim ne yalan söyleyeyim. insana vazgeçilmek de koyuyor. sonra kuzenimin doğumgününü kutladık. hiç eğlenemedim. şimdi eve geldim kafamı boşaltayım diye. delirmeden bitirsem şu günleri. geriye sayıyorum resmen bitsin unutayım diye. bugün hala dördüncü gün. yarın beş olacak ama.

Nasıl bir güncelleme o resimlerine bakıldığını görebiliyormusun hiç anlamıyorum bu işlerden yahu

Back
X