Neden ya neden...

papyonkilikli

kulillah summe zerhum....
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
7.898
15.458
298
temmuz ayinda acil bir durum nedeniyle agustosun basinda ameliyat oldum. hastaneden ciktiktan 1 hafta sonra kizim havale gecirdi. bundan 1 hafta sonra oglum hastalandi 3 4 gun sonra kizim. 2 hafta sonra buyuk bir ameliyat gecirdim. olum ve felc riski vardi gecti gitti. ama beklenmeyen bir komplikasyon gerceklesti. suan hala o komplikasyon icin nasil bir tedavi yapilacak onun kararini bekliyorum. ayrica alinan parcanin da patoloji raporu cikmadi. parcanin beklenenden farkli oldugi beklememiz gerektigi soylendi. ameliyattan 3 hafta sonra idrar yolu enfeksiyonu ondan 2 gun sonra da zona oldum. gecti gitti tamm sabir derken simdi de kizim ateslendi hastanedeyiz.
neden sadece neden?
yazmasam olmazdi, yazmasam delircektim.

yoruldum. vallahi isyan degil ama yoruldum.

Zor bir süreç, geçmiş olsun hepibize. Son sıralar salgın var, biz de dün hastenelik olduk.

Bir de şu yönden düşün, allah sevdiği kulu unutmaz, taşıyamayacağı yükü yüklemez. Bir nevi imtihandır bu senin için.

bazen her şey böyle üst üste geliyor maalesef 3 5 parcaya bolunmek zorunda kaliyoruz
allah yardimciniz olsun inşallah

Çok geçmiş olsun. Hepimizin hayatında böyle her şeyin üst üste darbe gibi geldiği dönemler vardır hepsi birer imtihan..
.
Mevlana'nın muazzam bir sözü vardır hatta.
"Her şey üst üste gelip seni dayanamayacağın bir noktaya getirdiğinde sakın vazgeçme!
İşte orası kaderinin değişeceği yerdir."

temmuz ayinda acil bir durum nedeniyle agustosun basinda ameliyat oldum. hastaneden ciktiktan 1 hafta sonra kizim havale gecirdi. bundan 1 hafta sonra oglum hastalandi 3 4 gun sonra kizim. 2 hafta sonra buyuk bir ameliyat gecirdim. olum ve felc riski vardi gecti gitti. ama beklenmeyen bir komplikasyon gerceklesti. suan hala o komplikasyon icin nasil bir tedavi yapilacak onun kararini bekliyorum. ayrica alinan parcanin da patoloji raporu cikmadi. parcanin beklenenden farkli oldugi beklememiz gerektigi soylendi. ameliyattan 3 hafta sonra idrar yolu enfeksiyonu ondan 2 gun sonra da zona oldum. gecti gitti tamm sabir derken simdi de kizim ateslendi hastanedeyiz.
neden sadece neden?

Allah yardimciniz olsun. Bende benzer durumdayim nasil gececek bu gunler diyorum..

Bu tarz kötü dönemlerde sahip olmadıklarına hayıflanıp neden diye sormak yerine verilenlere müteşekkir olmak daha sağlıklı ve daha az yorucu bir yol gibi geliyor bana. Bi nedeni yok çünkü, dünyanın çalışma prensibi neden sonuca dayanmıyor. En kısa sürede feraha çıkarsınız umarım.

Bir kurban kesip uzerinizdeki kaza belalari defedin. Gecmis olsun
Kan akıtarak, can alarak dertlerin geçeceğine inanmak... Bir suçsuzun canını alacağına şeker dağıtsın, çocuk okutsun mesela? Lokma döktürsün. O kadar güzel seçenek var ki dünyada. Ama yok biz öldürelim. Kaza belalar bizden öyle gider.

Kan akıtarak, can alarak dertlerin geçeceğine inanmak... Bir suçsuzun canını alacağına şeker dağıtsın, çocuk okutsun mesela? Lokma döktürsün. O kadar güzel seçenek var ki dünyada. Ama yok biz öldürelim. Kaza belalar bizden öyle gider.
ya lutfen eger bu konuda tartisacaksaniz ve derdiniz buysa baska bir konu acar misiniz? herkesin inanci baska saygi duyun.

Çok geçmiş olsun . Bazen böyle dönemler oluyor. Sadece sabredin, şükredin ALLAH beterinden saklasın. Tekrar geçmiş olsun

neden sadece neden?

yaklaşık 2 sene önce başladı bu durum bende.

duzenli aralıklarla hasta olurum
hastane çalışanları beni.taniyor artık.
oyleki artık biri geçiyor acaba ne zaman. neşem hastalanacak diyorum

Back
X