Neden yalnızım?

siz kaç yaşındasınız?
ayrıca öğretmenlere aşırı rağbet var onu ben de biliyorum :)
30 ragbet yok canım bana hıccccc olmadı .Yuzume bıle bakmadılar selam verecek olurdum kafalar kuma gömulurdu sankı meslektaslarımın.Cevreden de oyle ragbet yok .Soguk horunuyorum,cıddı duruyorum ama bı tanısalar eglencelıyım ,neselıyım yok kımse fırsat vermıyor.

Piknıklere ,gezılere davet edıldıgım surece katıldım olmadı .Tercıhlerı hep baskalarıydı .Şimdi baska bıyerdeyım sosyallık yok selam bıle yok tanımamazlıga gelıyorlar .Merkezde degılım arkadasım yok yenıyım daha.Olacagını sanmıyorum herkes yaslı genc var ama az onlards havalılar .0

Soğuk görünmek veya sessiz/çekingen/az konuşan olmak gibi özellikler anca güzel olmayanlar için bir bahane olabilir.

Güzel olup da soğuk, geçimsiz veya az konuşan ne kızlar var, bir sürü talibi olan.

Karşı cinsin ilgisiyle anlayabilirsiniz güzel olup olmadığınızı.

Erkekler dışını beğenmediğinin içini tanımak istemiyor maalesef.

Anlıyorum, biraz da talihsizlik üst üste gelmiş. Bir daha ki sefere kafanıza göre bir ortama girdiğinizde davet edilen olmayı beklemeyin, davet edin, organizasyon yapın.
Ama bazen hakikaten olmayınca da olmuyor, vakit saat der ya eskiler, onun denk gelmesi lazım biraz da.

Etiketliyeyim seni bizim topiğe gel.

+30 lar için bir topik varsa, beni de etiketle kız ... ben de geç olsun tam olsun diyenlerdenim , hep endoplazmik retikulumlar, golgi aygıtları, apandist türevini gören tek hücreli amipgiller çıktı , şöyle kocaman atar toplar damarlı Kalpli, kocaman Akciğerli birini bulamadık

Bana da tavsiye ver be marilyncan.Bu aralar çok derliyim çoooooooook, hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor.

Çok zor yalnızlık .Ne vakit gecer ne sabah olur .Ben evlenebılecegımı dusunmuyorum artık .Derler ya hersey cevreyle cevre olmadı mı evlenemıyordun da .

Çok zor yalnızlık .Ne vakit gecer ne sabah olur .Ben evlenebılecegımı dusunmuyorum artık .Derler ya hersey cevreyle cevre olmadı mı evlenemıyordun da .

Hayat mi duruyor evlenemeyince? Bu kadar evlilige endeksli yasamak hic dogru degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…