- Konu Sahibi deryaderyaderyaa
-
İzin verirseniz, size ufak bir tavsiye verebilir miyim?
30 ragbet yok canım bana hıccccc olmadı .Yuzume bıle bakmadılar selam verecek olurdum kafalar kuma gömulurdu sankı meslektaslarımın.Cevreden de oyle ragbet yok .Soguk horunuyorum,cıddı duruyorum ama bı tanısalar eglencelıyım ,neselıyım yok kımse fırsat vermıyor.siz kaç yaşındasınız?
ayrıca öğretmenlere aşırı rağbet var onu ben de biliyorum :)
Olur sorun nedir :) Marilyn Abla diye bir topic mi açsam napsamBen de tavsiye istiyorummarilyn monroe . :)
Sız ne ış yapıyorsunuz?siz kaç yaşındasınız?
ayrıca öğretmenlere aşırı rağbet var onu ben de biliyorum :)
Olur sorun nedir :) Marilyn Abla diye bir topic mi açsam napsam
Piknıklere ,gezılere davet edıldıgım surece katıldım olmadı .Tercıhlerı hep baskalarıydı .Şimdi baska bıyerdeyım sosyallık yok selam bıle yok tanımamazlıga gelıyorlar .Merkezde degılım arkadasım yok yenıyım daha.Olacagını sanmıyorum herkes yaslı genc var ama az onlards havalılar .0Az önce bir konuda iş yerinde sosyalleşme ile ilgili bir şeyler yazmıştınız. Sosyalleşmek herkes için kolay değildir, biliyorum. Bazısı daha içe dönüktür, zor açılır, zor güvenir, konuşmaya zor dahil olur. Ama sosyalleşmediğinizde karşı cinsin ilgisini çekmeniz de zor olur.
Belki sizi fiziken beğeniyordur ama düşünsenize aynı hayatı paylaşacağınız insanla aynı evde 2 kelime lafı zor ettiğinizi. Belki biraz daha fazla sosyal hayata dahil olmaya, çalışsanız.
Çünkü çekingen insan soğuk da görünebilir bazen ve bu da ona yaklaşmak isteyenleri engeller.
Eğer hakkınızda yanlış bir izlenime kapıldıysam da özür dilerim, şimdiden.
Hayatım beter yaİlginç senin durum benden betermiş
Ya illa evleneceğim diye şartlandırma kendini,hayırlısını iste..yanlış bir ebliliktense yalnızlığının tadını çıkarHayatım beter yaevlenırım dedım her tayın dönemınde yok yok evlenemeden memlekete gıdecegım .
Orası öyle ama tadı da cıkmıyor ki .Hayatta sankı bır amac yokmus gıbı .Ya illa evleneceğim diye şartlandırma kendini,hayırlısını iste..yanlış bir ebliliktense yalnızlığının tadını çıkar
Anlıyorum, biraz da talihsizlik üst üste gelmiş. Bir daha ki sefere kafanıza göre bir ortama girdiğinizde davet edilen olmayı beklemeyin, davet edin, organizasyon yapın.Piknıklere ,gezılere davet edıldıgım surece katıldım olmadı .Tercıhlerı hep baskalarıydı .Şimdi baska bıyerdeyım sosyallık yok selam bıle yok tanımamazlıga gelıyorlar .Merkezde degılım arkadasım yok yenıyım daha.Olacagını sanmıyorum herkes yaslı genc var ama az onlards havalılar .0
Etiketliyeyim seni bizim topiğe gel.
Amacın evlenmek olmasın.öncr kendini doldur.yüksek liaansını yap,dil öğren,ikinci bir bölüm pku,bi hobi edin..Orası öyle ama tadı da cıkmıyor ki .Hayatta sankı bır amac yokmus gıbı .
Anlıyorum, biraz da talihsizlik üst üste gelmiş. Bir daha ki sefere kafanıza göre bir ortama girdiğinizde davet edilen olmayı beklemeyin, davet edin, organizasyon yapın.
Ama bazen hakikaten olmayınca da olmuyor, vakit saat der ya eskiler, onun denk gelmesi lazım biraz da.
Çeneni tut düzelir ÇeriBana da tavsiye ver be marilyncan.Bu aralar çok derliyim çoooooooook, hiçbir şey istediğim gibi gitmiyor.
Çok zor yalnızlık .Ne vakit gecer ne sabah olur .Ben evlenebılecegımı dusunmuyorum artık .Derler ya hersey cevreyle cevre olmadı mı evlenemıyordun da .Anlıyorum, biraz da talihsizlik üst üste gelmiş. Bir daha ki sefere kafanıza göre bir ortama girdiğinizde davet edilen olmayı beklemeyin, davet edin, organizasyon yapın.
Ama bazen hakikaten olmayınca da olmuyor, vakit saat der ya eskiler, onun denk gelmesi lazım biraz da.
Çok zor yalnızlık .Ne vakit gecer ne sabah olur .Ben evlenebılecegımı dusunmuyorum artık .Derler ya hersey cevreyle cevre olmadı mı evlenemıyordun da .
İyi tabsiy veriyor kesinlikle topik açmalıÇeneni tut düzelir Çeri
Yalnız yaslanmak nasıl ?Ya yalnız kalırsam ömür boyu ?Hayat mi duruyor evlenemeyince? Bu kadar evlilige endeksli yasamak hic dogru degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?