Neden yapamadığını biliyorum

Çok teşekkür ederim o kaçışlar biz kendi omzumuza el atmadan önce bitmiyor malesef. Kendime ısrarla böyle olmalısın dedim, şimdi bu yüzden ikinci kez aynı yolun yolcusuyum. Şimdi sıkmadan yavaş yavaş ama sağlam ilerlemek istiyorum
Hırs iyi gelmedi bana
Keyifle devam etmesi gerek
İnşallah size de bir gün kıyafetleriniz bol gelir de yenilerini alırsınız

Son düzenleme:
Waaoww harika bir motivasyon yazısı yazmissiniz.Arada küçük kacamaklar olsada pes etmek yok

merhaba size ulasmanın bır yolu var mı ? Buyuk bır depresyonun ıcınden cıkmaya calısırken yazınızı okudum. kilolu bir insanın yasayacagı herseyı yasamıs olabılırım. Dalga gecıldım, hakaret edıldım yok sayıldım ve bunun gibi cok sey . Çok rencide edıldım. lutfen sana ulasmama yardım et belkı aklıma gelmeyen bırsey senın sayende gelebılır belkı bır soz bır fıkır bana aydınlanma yasatabılır kesın cozum yok bılıyorum sıhırlı degnek yok ama ınsanlar bazen ılham verebılır ya da bazen farkında olmadan bır fıkır verebılır beklıyorum lutfen cevap ver rıca edıyorum.

Son düzenleme:
Merhaba. Size özelden yazıyorum şimdi

Ben de bu aralar yeniden başlamak istiyorum istersen beraber motive olabiliriz 150 kg ı görmüş ve sürekli fazla kilolarıyla sınanan biri olarak hatta tüp mide ameliyatı bile geçirmiş biri olarak yola devam etmek için benim de bir başlangıca ihtiyacım var

pekı bır planın var mı ?

Merhaba isterseniz yardımcı olabilirim

Merhaba. Size özelden yazıyorum şimdi
Merhaba chocolita bütün sayfaları okudum uzun yazını okudum harika birisin. Tam diyet sürecinde topik topik gezerken burda baya oyalandım çünkü gerçekten beni bana anlattın sanki. Keşke buralara tekrar girsen de konuşsan bizlerle umarım hayatında her şey yolundadır

Merhaba güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederimm ben buralardayım. Diyet topiği açtım sonradan arkadaşlarla devam ediyoruz. Çok şükür diyelim. Kilo aldım. Şimdi tekrar vermeye çalışıyorum. Umarım sizde de her şey yolundadır

Aa gelmek isterim o topiğe eğer kabul edersen

Ben oldum olası hep kilolu biriydim ama geçen sene düşük yaptıktan sonra bir daha hamile kalamadığım gibi üstüne çok fazla kilo aldım ve buna artık dur demek için iki üç haftadır diyet yapıyorum beş kilo verdim ama motivasyonum gittikçe düşüyor. yazınız o kadar güzel ki açıp açıp okuyorum. Siz de bir kere başardınız yine başaracağınızı biliyorum

Rabbim hayırlısıyla gönlünüzdekini nasip etsin inşallah
Öncelik sağlığınız yerinde olsun. Mutlu olmaya sebebimiz çok olsun. Vesile olabilirsem ne mutlu. İnşallah birlikte başaracağız

Coookoooo buuu ne güzel bir mesaj ay kahve alıp sakince okuyacağım

İnanılmaz iyi geldi bu yazı bana.Motive olamadığım moralimin çok bozuk olduğu, nereden başlayacağımı bilmediğim bir gün karşıma çıkması tesadüf olamaz.Ben de ne olacak böyle yapamıyorum diye ağlamıştım bugün 15 yaşından beri diyetle gecti ömrüm.37 yasindayim su an.Bekarlik kıyafetlerim yeni evlendigimdeki kıyafetlerim hepsini verdim hatırası olan birkaçı dışında.Vermek zorunda kaldım bir daha o kilolara hic dönemedim.Şu an muhtemelen fazla kilodan hormonal dengesi de bozuldu vücudumun regl olamıyorum.Çöküntü yaşadığım bu günde gerçekten bu yazının şu an karşıma çıkmasının tesadüf olduğunu düşünmüyorum.Sabah yeniden bismillah demek istiyorum.Çok tesekkur ederim size.İyi ki varsınız

Yazıma vakit ayırdığınız için bende size teşekkür ederim güzel düşünceleriniz içinde siz de iyi ki varsınız
Vesile olabilirsem çok mutlu olurum. Bende kilo verme sürecindeyim. Asla yalnız değilsiniz ❤ Her şey gönlünüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…