- 23 Temmuz 2014
- 6.473
- 17.716
- 448
- Konu Sahibi Filtrekahvem
-
Ne yazık ki banada öyle geliyor. Kendinden bilerek yola çıkıyorlar bence. Asıl kıskançlık sebepleri bu. Güvenemiyorlar çünkü önce kendilerine de güvenmiyorlar.Bu kişiler bana hep aldatıyor gibi geliyor.
Sanırım benim için problem yok ya. Yani telefonu eline alıp komple bir gezinmesi benim için kabul edilemez. Ancak sosyal medyalar benim için kişisel bir alan değil sanırım. Bu yüzden böyle düşünüyor olabilirim.
Tam 4 ay önce çekilmiş foto buldum Instagram'da.kizin elinde yüzük varMesele tabikide numara değil güzel bacım
Siz ayrılalı 5 ay oluyor dimi. Kesin aldatıyodu seni bu ya.Tam 4 ay önce çekilmiş foto buldum Instagram'da.kizin elinde yüzük var
Babasıyla annesi boşanmiş.babasi annesini aldatmis cünkü.anneyle kaliyolar erkek kardeşi de boşanmiş.bu adam bana dürüstlükten bahsediyorduSiz ayrılalı 5 ay oluyor dimi. Kesin aldatıyodu seni bu ya.
Dürüstlükten en çok bahsedenler,hiç dürüst olmayanlardır.Babasıyla annesi boşanmiş.babasi annesini aldatmis cünkü.anneyle kaliyolar erkek kardeşi de boşanmiş.bu adam bana dürüstlükten bahsediyordu
Yani zaten sessızlıgınden ve bahaneleeınden bellı ama bız kızlar konduramıyoruz. Çok salagız bazen. Bana kızmayın kızlar her zaman zekı olan kadınlar kazanıyorİnternetten taniştik yurtdışında yaşiyor.Türkiyeye gelince vakit geçirdik bağlandik sonra hislerimiz bambaşkaydi.sanki hep onu aramiş da bulmuş gibiydim o da öyleydi.5 aya yakın konuştuk gezdik.buradaydi o zamanlar.Oraya gitti bir dönem hep ilgileniyordu benle.sahipleniyordu da.Ben ağirdan aldım süreci o evlilikten bahsederken ben yavaş davrandim.Normalde ilk tanıştığımız da bile evlenmekten yana olan biri değildi benle değiştiğini söyledi.benim aile sorunlarim vardı hala da var en azından 1 yıl beklemeliydik.kamuya gireyim biraz çalışayım o arada da bu adamı tanıyayim diyordum.daha önce aldatilmis biri.cok fazla kıskanç değildi ama sonra durum değişti.telefon karıştırmamalar başladı.bana inanmadı.twitterimin şifresini biliyordu bianda kapattım diye süphelendi.Atandim ben o ara onla konuşmuyorduk ondan söyleyemedim ona internetteki birine söyledim hesabı kapattım o gün.barisinca da sordu her şeyi naptın diye kızdı.Dürüst davrandım hep.eski sevgilim arıyordu engellemiştim.no değiştir dedi işe başlayinca degiscem dedim.sonra geri döndü evine.2 hafta sonra da ayrıldı benden bunları söyledi sen dürüst değilsin dedi.no değiştir diye bekledim yapmadın dedi.Çizgilerimi geçtin dedi.Biri mi var dedim.Yok bu saatten sonra kimse olmaz dedi.Mesajlarima cevap vermedi sonra numara degsitirdim yazdım okumadi.5 ay geçti.Nasilsin dedim belirsizlik bitsin diye yazmıştım o kdr zaman sonra.Nasilsin dedim.İyi değilim sen nasılsın dedi.sonra yine cevap vermedi bisüre sonra sahte instagram hesabı açtım kardeşinin hesabına baktım adam evlenmiş inanamıyorum hala.Cok katı olan bu adam beni çok şaşirtti??
Olur neden olmasn çünkü karaktersz bir o.ç.Bu adam mutlu olur mu ömründe
Sizin ilişkiniz ne kadar sürdü?Babasıyla annesi boşanmiş.babasi annesini aldatmis cünkü.anneyle kaliyolar erkek kardeşi de boşanmiş.bu adam bana dürüstlükten bahsediyordu
5 aya yakin sürdü ilişkimizSizin ilişkiniz ne kadar sürdü?
Eh yani nasıl iyi olabilir ki? Düğün hazırlığı telaşesi kolay mı? bu ekonomide hele.5 ay hiç yazmadım nasılsın dedim iyi değilim diyor birde bana.beni aldatmis her şey ortada
Seni aldatmamis adam sadece yoluna gitmiş sende oyle yaparsan mutlu olursunİnternetten taniştik yurtdışında yaşiyor.Türkiyeye gelince vakit geçirdik bağlandik sonra hislerimiz bambaşkaydi.sanki hep onu aramiş da bulmuş gibiydim o da öyleydi.5 aya yakın konuştuk gezdik.buradaydi o zamanlar.Oraya gitti bir dönem hep ilgileniyordu benle.sahipleniyordu da.Ben ağirdan aldım süreci o evlilikten bahsederken ben yavaş davrandim.Normalde ilk tanıştığımız da bile evlenmekten yana olan biri değildi benle değiştiğini söyledi.benim aile sorunlarim vardı hala da var en azından 1 yıl beklemeliydik.kamuya gireyim biraz çalışayım o arada da bu adamı tanıyayim diyordum.daha önce aldatilmis biri.cok fazla kıskanç değildi ama sonra durum değişti.telefon karıştırmamalar başladı.bana inanmadı.twitterimin şifresini biliyordu bianda kapattım diye süphelendi.Atandim ben o ara onla konuşmuyorduk ondan söyleyemedim ona internetteki birine söyledim hesabı kapattım o gün.barisinca da sordu her şeyi naptın diye kızdı.Dürüst davrandım hep.eski sevgilim arıyordu engellemiştim.no değiştir dedi işe başlayinca degiscem dedim.sonra geri döndü evine.2 hafta sonra da ayrıldı benden bunları söyledi sen dürüst değilsin dedi.no değiştir diye bekledim yapmadın dedi.Çizgilerimi geçtin dedi.Biri mi var dedim.Yok bu saatten sonra kimse olmaz dedi.Mesajlarima cevap vermedi sonra numara degsitirdim yazdım okumadi.5 ay geçti.Nasilsin dedim belirsizlik bitsin diye yazmıştım o kdr zaman sonra.Nasilsin dedim.İyi değilim sen nasılsın dedi.sonra yine cevap vermedi bisüre sonra sahte instagram hesabı açtım kardeşinin hesabına baktım adam evlenmiş inanamıyorum hala.Cok katı olan bu adam beni çok şaşirtti??
Kimseye bu kadar güvenip bağlanmayı.İnsan oğlu çiğ süt emmistir diye söz var.İnternetten taniştik yurtdışında yaşiyor.Türkiyeye gelince vakit geçirdik bağlandik sonra hislerimiz bambaşkaydi.sanki hep onu aramiş da bulmuş gibiydim o da öyleydi.5 aya yakın konuştuk gezdik.buradaydi o zamanlar.Oraya gitti bir dönem hep ilgileniyordu benle.sahipleniyordu da.Ben ağirdan aldım süreci o evlilikten bahsederken ben yavaş davrandim.Normalde ilk tanıştığımız da bile evlenmekten yana olan biri değildi benle değiştiğini söyledi.benim aile sorunlarim vardı hala da var en azından 1 yıl beklemeliydik.kamuya gireyim biraz çalışayım o arada da bu adamı tanıyayim diyordum.daha önce aldatilmis biri.cok fazla kıskanç değildi ama sonra durum değişti.telefon karıştırmamalar başladı.bana inanmadı.twitterimin şifresini biliyordu bianda kapattım diye süphelendi.Atandim ben o ara onla konuşmuyorduk ondan söyleyemedim ona internetteki birine söyledim hesabı kapattım o gün.barisinca da sordu her şeyi naptın diye kızdı.Dürüst davrandım hep.eski sevgilim arıyordu engellemiştim.no değiştir dedi işe başlayinca degiscem dedim.sonra geri döndü evine.2 hafta sonra da ayrıldı benden bunları söyledi sen dürüst değilsin dedi.no değiştir diye bekledim yapmadın dedi.Çizgilerimi geçtin dedi.Biri mi var dedim.Yok bu saatten sonra kimse olmaz dedi.Mesajlarima cevap vermedi sonra numara degsitirdim yazdım okumadi.5 ay geçti.Nasilsin dedim belirsizlik bitsin diye yazmıştım o kdr zaman sonra.Nasilsin dedim.İyi değilim sen nasılsın dedi.sonra yine cevap vermedi bisüre sonra sahte instagram hesabı açtım kardeşinin hesabına baktım adam evlenmiş inanamıyorum hala.Cok katı olan bu adam beni çok şaşirtti??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?