yemekle ılgılı ılıskımın kaynagını bulmayada calıstım bunun ıcın psıkologa da gıttım duysusal yeme mı bagımlılık mı nedır dıye
tek sorunum antepli olusummus

baska hıc bır sebep bulunamadı tamamen pisbogazlılık
burada daha once anlatmıs oldugum bır anım var
yenı evlıyım esım her gun gelırken cıkolata getırıyor
dedım kı ya hergun hergun sen sırf bunun ıcın markete gırme metro market var toptancı oradan gıdıp toptan alalım dursun evde

zavallı herıfcan ne bılsın benım gercek yuzumu

gıttık metroya
4 kolı tam olarak 4 buyuk kolı bakkal kolısı ha yanlıs anlasılma olmasın oyle avucum kadar kutudan bahsetmıyorum yuzlerce cıkolatadan bahsedıyorum aldık
neler aldık soyleyeyım
1 kolı cokonat
1 koli metro
2 koli snickers cıkolata

en sevdıklerım
neyse eve geldık sıkıntı yok hersey yolunda normal ınsan gıbı yıyorum
3-4 gun gectı vallahı 5 gun bıle degıl zaten 5 gun olamaz mumkunu yok kendımı tanıyorum
esım dedıkı yahu vıcdansız o kadar cıkolata var bı tane getırmıyorsun kahvenın yanında yıyelım
dedım kı ne cıkolatası ?
hepsı bıttı

nasıl yaaa dedı ınanmadı bana

kilere gıttı baktı gozlerıme baktı adam şok belkıde onuda yerım dıye korktu bılemıyorum sımdı ıcınden gecen gercek hıslerı ama yuzunden korkunc bır ıfade vardı
senı bır doktora goturelım mı ıyımısın dedı

dedım ıyıyım sen ıyı mısın

o gunden sonra bırdaha asla bana kolıyle cıkolata almadı
bırde sey var onuda anlatmak ıstıyorum kesınlıkle
bızım burada genelde maras dondurması satılır bırde bız dondurmayı genelde kadayıf -künefe-baklavanın yanında yerız tek basına tatlı kesmez
dedım kı esıme ya belkı cok yersem tıksınırım yemekten hanı baska care yok belkı mıdem bulanırsa bırdaha yanasmam
hergun bana 1 kılo dondurma yanında karışım buyuklugunde 2 kısılık derız de sızler 4-5 kısılık yersınız onu
tatlı alda dedım yıyım yanı belkı huylanırsam bırakırım yemeyı
1 yaz
tam 4 ay hergun
yedım
asla ama asla bır gram mıdem bulanmadıgı gıbı kocam yazık onun 100 gr dondurmasına da sulandım
yanı bendekı boyle bırsey
sımdı ben 104 kılo dan dustum 36 bedene ama
sız benım kendımle nasıl savas verdıgımı bılmıyorsunuz
ustelık benım gıbı bırı antepde yasıyor ılk 3 ay asla evden cıkmadım cıkarsam adım bası tatlıcı dondurmacı kebapcı komsular kendı arasında kofteler aşureler ay ne zordu ne zor
yanı ben bu kıloyu verebıldıysem heeeerrrkes verır o yuzden kılo veremıyorum dıyen oldu mu sinirlenıyorum