- 30 Ocak 2015
- 289
- 169
- 103
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
Canim gercekten hamile oldugun icin ve yorulmaman icin denmis olabilir mi sen kendini iyi hissetemzsen gitmek icin mecbur kalma diye.
düğün yemekliydi galiba:)Merhaba kızlar eşimin akrabaları ve eltilerimle aram iyi küçük eltimin benimde sevdigim bir kız kardeşi var hepimiz akrabayız zaten her neyse bu hanfendinin dügünü vardı nikahı ayrı bir gün dogal olarak davet edildim neyse nikaha gittik görevimizi yaptık çocukluğumuz bir geçtigi için deger verirdim kendisine bana su yönde bir msj atmıs canım hem hamilesin hem bebegin var daha küçük iki çocukla sana zor olur dügüne gelmem dersen alınmam sok oldum ben bir sürü hazırlık yaptım kıyafet aldım hepimizin yaşı yakın neden dedim önce kendi kendime bakarız şeklinde dumur olduğum için soguk bir cevap verdim hala üsteliyor ay canım bak alınmam gelme çocuk üşütmesin eşim eattım dedim bak leyla bana msj atmış ben mi yanlış anladım oda ucu açık yorum yapamam ama sanki istemiyor dedi ay kızlar hamile halimle bir üzüldüm bir üzüldüm neyse cumartesi akşamyıdı dügün lüks bir lokalde geçti bir allahın kulu beni aramadı eltimler kaynım kayınvalidem eşimide benide bizi dışladılar ama ortada sebep yok sürekli storyy atıldı sildim engelledim hepsini eşim ne takıyorsun diyor ama akrabayız akraba bide bana neden bu tavır bütün sülale orda?
ben nasıl davransam bundan sonra ya?
bu arada eltim ve eşim kuzen yani amca çocukları aynı mahallede büyüdük
düğün yemekliydi galiba:)
Tamam deyip gitmediniz mi? Ben iyiyim canim sagol geliyorum dugune diyebilirdiniz yani. Sonucta keyif sizin,ister gidersiniz ister gitmezsiniz baskalarinin lafiyla hareket edip sonunda da kendinizi uzmussunuz
Merhaba kızlar eşimin akrabaları ve eltilerimle aram iyi küçük eltimin benimde sevdigim bir kız kardeşi var hepimiz akrabayız zaten her neyse bu hanfendinin dügünü vardı nikahı ayrı bir gün dogal olarak davet edildim neyse nikaha gittik görevimizi yaptık çocukluğumuz bir geçtigi için deger verirdim kendisine bana su yönde bir msj atmıs canım hem hamilesin hem bebegin var daha küçük iki çocukla sana zor olur dügüne gelmem dersen alınmam sok oldum ben bir sürü hazırlık yaptım kıyafet aldım hepimizin yaşı yakın neden dedim önce kendi kendime bakarız şeklinde dumur olduğum için soguk bir cevap verdim hala üsteliyor ay canım bak alınmam gelme çocuk üşütmesin eşim eattım dedim bak leyla bana msj atmış ben mi yanlış anladım oda ucu açık yorum yapamam ama sanki istemiyor dedi ay kızlar hamile halimle bir üzüldüm bir üzüldüm neyse cumartesi akşamyıdı dügün lüks bir lokalde geçti bir allahın kulu beni aramadı eltimler kaynım kayınvalidem eşimide benide bizi dışladılar ama ortada sebep yok sürekli storyy atıldı sildim engelledim hepsini eşim ne takıyorsun diyor ama akrabayız akraba bide bana neden bu tavır bütün sülale orda?
ben nasıl davransam bundan sonra ya?
bu arada eltim ve eşim kuzen yani amca çocukları aynı mahallede büyüdük
Cocuk üşümesin derken Eylül ayındayız.
Düğün lüks bir yerde sanırım davetli sayısını azaltmak istemişler ya da cocuklu misafir ıstememıslerdır.
Ama oyle iyi niyetli gelmedi bana . Sen yine de boşver enerjini sabrını evlatlarına ayır.
Ay cok alingansiniz. Cidden. Boyle ufak seylerle kendinizi uzmeyin bebisinize yazik amagururum çok kırıldı ama
Ya burda sana alıngansın diyenler de bı tuhaf.banada öyle geldi ama beni en çok üzen herkez beni suçlu aaaa leyla onu düşnmüş buda mı suç demeleri
Ya burda sana alıngansın diyenler de bı tuhaf.
Bi insana davetini yaparsın, cocuk degıl ya gelip gelmeyeceğine kendı karar verir.
Aman hamilesin cocuk da üşür cok gercek dışı iyi niyetten cok uzak.
Kendi düğün telaşında kım dusunur falanca da hamıleydı yazık dur haber vereyim de kendını zorlamasın dıye
Gidip gelinle damadı mı kucaklayacaksın sanki
Çocuklarınızı istememiştir belki, genel olarak çocuklulara böyle mesaj atmış mı acaba? Çocukla düğün çok eziyet oluyor. Bana alınmam gelmezsen diyen olsa gitmez üstüne teşekkür ederdim.
Ay cok alingansiniz. Cidden. Boyle ufak seylerle kendinizi uzmeyin bebisinize yazik ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?