neden?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla hiçte alıngan değilsin illa mesaj atıp gelmemen için bin bir türlü şey söylemiş kim olsa istenmiyorum diye dusunur art niyet ararım ve bir daha muhattap olmam ne yalan soyleyim.

Cagirsada başka birşey için gitmezdim.

Geçen ay bi tanıdığımızın düğünü oldu, çocuklu hicbir tanıdığını çağırmadı. Küsen çok olmuş. O yüzden direkt aklıma çocuk geldi.

Muhtemelen düğünde gelen sayısı arttı oyüzden de eleme yaptılar
Ben olsam gelen kişi sayısı fazla sanırım gelenler ayakta kalmasın biz yabancı değiliz gelmeyiz der geçerdim hikaye atanları onları bunları da engellemezdim okadar düşürmem kendimi

bu yemeklı dugun yapıp kısı sayısını sınırlı tutmak ısteyen bazı kesımın uyguladıgı bır yontem
benımde basıma geldı
madem benı sen benden daha ıyı dusunuyorsun senı mı kırıcam tamam gelmıyorum dedım ve gıtmedım
ogrendım kı dugun yemeklıymıs
yanı yemegı yesın dıye daha degerlı konuklara yer acıyorlar ona gore kısı lıstesı hazırlıyorlar
bunu yasayan bır kac kısı daha oldu onlarda da dugun yemeklıydı
tesaduf olamaz heralde

O kişi "gelmeyebilirsin, cocuklarla zor olmasin" sözlerinde iyi niyetli olsaydi bi defa soyler gecerdi. Konu sahibi "bakariz" dedikten sonra ayni sekilde ustelemeye devam etmezdi. Bu bildigin "gelme" demek olmuş.

Çocuklar gelip ortalikta dolanmasin diye demiş size öyle. Ay bosverin takmayin, ayaginizi uzatip cayinizi icseydiniz siz de .ne demişler, keser döner sap döner

Cocuklar istenmemiş gibi geldi bana.
Hepimizin çocuğu var ama onlar bir dügynün bütun şıkligini mahvedebiliyor. Vede dügün gercekten çok ôzenliyse çocukları uygun bulmuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…