• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden?

neyapar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2021
442
258
53
Bir erkek ilk buluşmadan sonra hemen mesaj atıyor. Ve sonraki iki gün boyunca “Herşey beklediğim gibiydi, yanındayken çok mutluydum gidince kötü hissettim korkular sardı beni, ben beğendim, sen benim canımsın, sana karşı hep ilgim vardı görünce daha iyi oldum, biraz zaman geçtikçe herşey daha iyiye gidecek mutlu olacağız, gözlerine dalıp gittim, ailelere şu şekilde söyleriz, yine buraya geleceğim, ” bu tarz konuşmalar yapıyor. Üç gün geçince ben artık olumlu veya olumsuz şeklinde karar verelim dediğimde “korkularım hala var kal dersen kalırım git dersen giderim kararı sen ver” dedi en sonunda “ben bağlanamıyorum hakkını helal et” dedi. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu. Beni beğenmedi mi acaba dedim ama niye ayrılınca o lafları etti.

(2 aydır telefonla görüşüyorduk, herhangi bir cinsel faydalanma yok ciddi olarak konuşuyorduk hatta sizli bizli)

Peş peşe açtığım üç konu var benim de. Seri şeklinde devam eden konularımda ilk ele aldığım sorunla çok benziyor. Güzel geçen bir buluşmanın ardından benzer bir mesaj yazılmıştı bana da. Kimseye umut vermek istemiyorum, yeni başlangıçlara hazır değilim falan filan şu an kendisi düğün arefesinde bir başkası ile 😊 Bahaneleri hep benzer şekilde oluyor demek ki…

Peş peşe açtığım üç konu var benim de. Seri şeklinde devam eden konularımda ilk ele aldığım sorunla çok benziyor. Güzel geçen bir buluşmanın ardından benzer bir mesaj yazılmıştı bana da. Kimseye umut vermek istemiyorum, yeni başlangıçlara hazır değilim falan filan şu an kendisi düğün arefesinde bir başkası ile 😊 Bahaneleri hep benzer şekilde oluyor demek ki…
Zaten ilk görüşme sonrası bu şekilde söyleseydi bana sıkıntı yoktu. Sonuçta insan beğenmediği birine direk beğenmedim diyemez ya geç yazar ya soğuk yapar yada başka bi bahane karşı taraf anlar ve geri çekilir. Ama bu şekilde sıcak konuşup sonrasında olumsuz demesi çok garip gerçekten

İlk görüşme de zaten abartı duygular yaşanmaz. Adam ilk günler yıldırım aşkına tutulmuş 😂😂 sonra normale dönmüş. Tırt bu olmaz. Dengesiz
2 aylık konuşmada da duyguları olduğunu azıcık hissettiriyordu ama ben görüşmeden duygusal konuşmalar istemiyorum demiştim. Görüştükten sonrada yine duygularını belli edecek tarzda konuşmaya devam etti bende değişen bişey yok demek ki karşılıklı beğendik birbirimizi diye düşündüm. Ama sonrası çok başka oldu

Zaten ilk görüşme sonrası bu şekilde söyleseydi bana sıkıntı yoktu. Sonuçta insan beğenmediği birine direk beğenmedim diyemez ya geç yazar ya soğuk yapar yada başka bi bahane karşı taraf anlar ve geri çekilir. Ama bu şekilde sıcak konuşup sonrasında olumsuz demesi çok garip gerçekten
Dengesizler işte çünkü bizim de ilk buluşmamız o kadar güzeldi ki sonrasında başka bir yere daha geçtik bana çok iyi geldin demeler el ele tutuşmak istemeler falan hayatta bu adam beni beğenmedi demezdim. Bir istedikleri bir istediklerini tutmuyor umarım siz karşılıklı bir uzlaşma sağlarsınız 🙏🏻

Dengesizler işte çünkü bizim de ilk buluşmamız o kadar güzeldi ki sonrasında başka bir yere daha geçtik bana çok iyi geldin demeler el ele tutuşmak istemeler falan hayatta bu adam beni beğenmedi demezdim. Bir istedikleri bir istediklerini tutmuyor umarım siz karşılıklı bir uzlaşma sağlarsınız 🙏🏻
Erkekleri anlamak çok zor. Uzlaşma yok çünkü bitti iletişimimiz. Öyle deyince Allah’a emanet deyip kapattım telefonu sonrasında ben mi acaba karar verin diye baskı yaptım diye düşündüm onu sordum kendisine hayır konuşurken herşey güzeldi sonra olmadı size Ümit verdim hakkınızı helal edin dedi cevap vermedim heryerden sildim.

O ilk yazdığım mesajı hepsini bir anda yazmadı yanlış anlaşılma olmasın iki üç gün boyunca yazdıklarını toplu olarak yazdım.
Daha 2 aydır telefonda konuştuğunuz birisinin ailelere şöyle söyleriz yok sen benim canımsın lafları sizce normal mi?

Bence sonradan söyledikleri yerine ilk bu tarz sözlerin daha dur birbirimizi yeni tanıyoruz bu nasıl hız diye düşünerek izin vermezseniz ve kendinizi de kaptirmazsaniz sizin için daha iyi olur.

İlginç olan ilk sözleri çünkü. İki üç boyunca söylenmesi ya da art arda söylenmesinin önemi yok.

Birisi çıksın her şey çok güzel olsun istiyorsunuzdur anlıyorum. Ancak güzel olan şeyler bu şekilde ilerlemiyor.

Back
X