Neden?

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pardon. ilk mesajın sandım. gerideki sayfaları şimdi okuyorum..

neden kız arkadaşı olan bir erkek,başka kızlarla tanışmak için arkadaşlık sitelerine üye olur ki.bence yaptığı çok yanlış. bence büyük hata...
finallerden sonra,bir sorun bakalım. umarım mantıklı bir açıklaması vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
doyumsuzluk mu arkadaşın tuzahına düşmek mi bilmiyorum dayanamıyorum hemen cevabını almak isityorum ama deli gibi seviyorum ve yine onu düşünüyorum

bana da erkek arkadaşım yazın yabancı arkadaşlık sitesinden bi kızla kamera açtıklarını itiraf etmişti...ama sadece bi kaç dklık ve sonrada kapatmışlar anlattığına göre.sadece ingilizcesini ilerletmek maksatlıymış ben çok kötü olmuştum nasıl yaparsın bunu dedim...sonra hatasını kabul etmişti.ama böyle şeyler duymak sanal da olsa insanı her şekilde üzüyor...

pekı naptın arkadaşım affettin mi onu? üzmemz mi nasıl üzüyor hemde

Ah biz bayanlar... Fedakarlığı hep biz yapıyoruz
Şu durumda bile onu düşünüyorsun.
Ben olsam sabredemezdim heralde.
5 yıldır birlikteyiz diyorsun, ama şuan karşındaki "0"nu tanıyamıyorsun acabalar var kafanda:1no2:
Her şey ortada gibi ama umarım sen yanılıyorsundur.
Benim de 7 yıldır devam eden bir ilişkim var
Kendi adıma bu olyı sineye çekemezdim.
Erkek arkadaşını en iyi sen tanıyorsun. Eğer bu olayı unutabilirim diyorsan iyice bir burnundan getirki bir daha gizli kapaklı işlere kalkışamasın.
Yaşadığımız her şey bir ders, tecrübe bizim için. Şu zamanda kimse %100 güveni haketmiyor neredeyse...
Ayakların her zaman yere bassın arkadaşım kendinden emin ol ki yaşadığın hayal kırıklıkları canını çok fazla acıtmasın.a.s.

galiba bende sabredemeyeceğim büyük ihtimal o bir kaç açığını daha yakaladım en iyisi ara vermek çok teşekkür ederim canım inş siz ayrılmazsınız herkes hakettiğini bulsuna.s.

galiba bende sabredemeyeceğim büyük ihtimal o bir kaç açığını daha yakaladım en iyisi ara vermek çok teşekkür ederim canım inş siz ayrılmazsınız herkes hakettiğini bulsuna.s.

Sağol canım güzel dileklerin için:1hug:
Her şey nasip kısmet dua edelimki hakkımızda hayırlısı olsun her zaman.
Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Sadakat her şeyden önemlidir. İlişkilerde telafisi olmayan tek şey güvendir.Düşün, konuş ve kararını ver. Güçlü ol.
Hakkında hayırlısı arkadaşım.a.s.

rica ederim cnm evt cnm hayatta herşey nasip kısmet evt arkadaşım çok haklısın herkesin hakkında en hayırlısı:1hug:a.s.

bence de bunu ona sor.tabiki seni aldatıyorum hayatcımm demicektir

e 5 yıldır beraber oldugun adamın gözlerinden,mimklerinden,ter döküşünden,kullandıgı kelimelerden neden böle bişi yapmıs olacagı sonucunu kendin cıkaracaksın.

ayrıca finalleri varda keratanın sitelerde niye fink atıyomus.git sor kız hemen.salla finalını felan.sokmus seni bunalımada.yaaa böylee kör gibi fedakarlık yapmayın allah askınaa yaaaaaaaaa

ya allahım ya inanamıyorum neden böle şeyler yapıyorlar tek erkekler değilki bayanlarda yapıyo aynı şeyiii çok ayıp gerçekten aşkımın tek msnsi vardır ve öle arkadaşlık siteleriylede işi olmaz ona çok güveniyorum sana tavsiyem canına oku ve hesap sor aynı şeyi senin yaptığında ne yapıp hissedeceğini sor tmm datlım

Sevsede yapa bilir , girgirna veyan cansikintisina,
dogru mu yanlismi bu yaptigi , tartisilir,
ama erkeklere akil erdirmek biraz zor.

Ama bu yaptigi seni sevmiyor anlamina gelmez, ayrica 5 sene olmus beraber olali, yani adam biraz eglence ariyor ola bilir.

Canım o msnye başka kız adıyla gir bak bakalım konuşma tarzı ne?çıktığım varmı diyor yokmu diyor.birde öyle dene

canm bnm merak ettigim msn adresini nasil buldun? sonucta bir sekilde adresi ele gecrmen gerekiyor ki sifresini deneyebilesin? buldugun yer onemli sonucta. birde ara vermek sanirim en iyisi vs demissin ama erkek arkadasinla konustugunda o ne tepki verdi buda onemli. insan elindekini kaybedince degerini anlar derler ya belki o an kafasina dank edebilir pisman olabilir. tamm evli degilsiniz ama 5 yillik bir paylasim var ani kararlar vermemelisin en iyisini sen bilebilrisin iliskin hakkinda bizim dediklerimizdan cokta etkilenip karar verme bnce. hakkinda hayirlisin olsun canm

nasıl emin oluyorsun seni sevdiğine böyle bi durumda :uhm:

senın yerınde ben olsam baska bı msn alarak onun msnyı ekler arkadas olurum
ve konusma bıcımıne gore anlarım neden benden habersız msn adresı aldıgını
sımdı gıdıp sorsan kesınlıkle dogruyu soylemeyıp kıvırır
pısman olup ayaklarına kapanır
ama sen guvenebılırmısın tekrar yapmayacagına ınanabılırmısın
guven olmadan bı ılıskı yururmu???

baska adres alarak konustum arkadaslar ama msn ona ait değil en yakın arkadaşı konuştu onun adına cam actı gordum o değildi arkadaşıydı. arkadasını msn ekledım onunla konusurken baska arkadasın felan var mı varsa ver onun msn adresını dedım o da o sekılde verdı msn sıfresınıde herkesın bıldıgı bı sıfre actım baktım msndekı kısılerlerde konustum benımkıne aıt degıl msn bugunde ona sordum bi alakam yok dedı arkadasının oyle yaptıgından bıle haberı yok agladı ben degılım dıe ama arkadasın bu cesaretı nerden buluyor dedım hata onda degıl sende senın adına nasıl alabılır dedım otur dusun arkadaslıgını bıtırır mısın naparsan yap bır muddette gorusmeyelım bu zamanda kararını al dedım ii mi yapmısım kötü mü:uhm:

bence acele hüküm vermişin canım..belki arkadaşının kı zarkadaşı vardır onun ismini kullanmıştır.benim kız arkadaşımda öle yaptı erkek arkadaşı yakalamasın die benim ismimikullanmış..ya masumsa sevgilin..bence affetiğini belli etme ama ayrılmada.üzmeyin kendinizi..

erkeklerin kanı beyinlerine değil başka yerlere gittiği için sağlıklı düşünemiyorlar
off

cnm bnce erkek arkadasin masum gibi gozukuyor. ama yinede tam guvenmis gibi gozukme ki arkadasi konusunda tedbir alsin ve buda yeni moda gibi arkadaslarimdan da duydum vallah .ben acmadim benm adima acmis diye. insanlar niye herhangi bisey uydurmuo ki msn adresi olarak arkadasi adina kendine msn acma mantigini ben anlayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…