Neden??

Ben söylemedim sevgilimi.Birileri gammazlamış babama.
1 ay gecem gündüzüm zehir geçti.Sonra unutuldu.
Gelsinler,nişan yapalım dedi.
Askere gidecek dedim,dönüşe kaldı.
Zaten 5 aydır göremiyorum yüzünü.
Askerde şu an.Ağustos'ta gitti.
Ne uğurlamaya gidebildim,ne yemin törenine,ne ziyarete...
Senden beterleri de var.
En son askere gitmeden 3 ay evvel görüşmüştük.

Ben söylemedim sevgilimi.Birileri gammazlamış babama.
1 ay gecem gündüzüm zehir geçti.Sonra unutuldu.
Gelsinler,nişan yapalım dedi.
Askere gidecek dedim,dönüşe kaldı.
Zaten 5 aydır göremiyorum yüzünü.
Askerde şu an.Ağustos'ta gitti.
Ne uğurlamaya gidebildim,ne yemin törenine,ne ziyarete...
Senden beterleri de var.
En son askere gitmeden 3 ay evvel görüşmüştük.
ah ah ne yapcaz biz böyle ya.aileler biraz ılımlı olsa ne var.bu kadarını haketmiyor muyuz??
kendi hayallerimiz ve isteklerimiz için bir yetişkin olarak hep izin mi almak zorundayız ya??

ah ah ne yapcaz biz böyle ya.aileler biraz ılımlı olsa ne var.bu kadarını haketmiyor muyuz??
kendi hayallerimiz ve isteklerimiz için bir yetişkin olarak hep izin mi almak zorundayız ya??

Ben sabrediyorum,isyan etmiyorum.Kabullendim yani.Değiştiremiyorum huylarını.
Evlenene kadar böyle mecbur.Sonra zaten 2000 km uzakta dağ,tepe,bayır gezeriz.
Sadece isteklerimizi erteliyoruz şu an ve inşallah yaşanacak hepsi.
Böyle düşün bir de.
Belki katlanmak daha kolay olur.

Ayy benimkilerde ramazan bayraminda nisanlim geldi beni aldi ailesine el opmeye gittik uc saatlik yol bizde gelelim dediler insan uyuz oluyor ya teyzemler araya girdide pesimize dusmediler. Bu bayramı da zehir ettiler kayinvalidemlere bayramlasmaya gittik nisanlimin halasina gidicez avrupa yakası esenlerde oturuyor bi trafik bi trafik kayinvalide kayinpeder de var yanimizda saat aksam 7 de yola çıktık iki saat gidis iki saat gelis 12 bucuk olmuştu saat nereye gidecegimizi haber vermistik bayram yollar kalabalik aksam geldim bi araba laf ve surat cektim. Tek tesellim 3 ay kaldi dugune. Böyle yaparak kendilerinden sogutuyorlar sen ne guzel anlatmissin tanistirmissin bazi aileler nisan olunca daha serbest oluyor umarım yoluna girer

Back
X