NEden

karmakarışık bir durum var ortada daha önce de konu açmıştım

Bundan 3.5 ay önce biri girdi hayatıma. varlığı ile yokluğu bir olan bir türlü adını koyamadığımız 3 gün varsa 4 gün olmadığı ilişki bile olmayan bir arkadaşlık yürütmeye çalıştık bu zamana kadar aramızda. Ve ben kafamda bitirdiğim bir zaman sırf kendi hakkında söylediği şeylerin yalan olup olmadığını teyit etmek için iş arkadaşı ile konuştum. her ne kadar şuan itibari ile 3.5 ay olsa da ben yılbaşından bu yana bir nevi kafamda bitirmiştim o kişiyi. ( Kısa bir süre önce öğrendiğime göre zaten bu kişi evli ve çocukluymuş)

Aynı şehirde olmasakta aynı sektör oldğu için bu iş arkadaşı x diyelim benim konuştuğum kişiden de önce bende ekliydi sosyal medyada. bay x sayesinde tanışmıştık flört ettiğim arkadaş ile.

Ve bu bay x bizim görüştüğümüzü konuştuğumuzu biliyordu ama kendisi ile bir muhabbetim yoktu. Bir kaç gün önce merak ettiğim soruları sormak için kendisi ile konuşmaya başladım.
Ve karşımda benim görüştüğüm kişinin anlattığının aksine bambaşka bir adam vardı. Kibarca tüm sorularımı yanıtlayan bana destek olan.

Hatta muhabbetimiz hoş bir sohbete dönüşmeye başladı. şakalaşmaya vs. başladık bu kişiyle. ve Geçtiğimiz akşam bana çok güzel olduğumu fıstık gibi bir hatun olduğumu kıymetini bilmeyenler utansın vs diyerek takıldı. Ve o andan sonra ben o kişiden etkilendiğimi farkettim.

Ay ama bu kafayla çok hata edersiniz. Adam evli arkadaşının tıngırdadığı kız olarak bakmış geçmiş işte. Siz de duygusal bir boşluktasınız belli kim pişt dese gidecek gibi.
Hatalı yollar hatalı yollar.
O şimdi hoşlandığınız adam görüşürken niye evli dememiş mesela. O zaman uyarsaymış kibarca mesela değil mi çok kibar ya.
Bir cacık olmaz ondan açık ve net

çok kız var çevresinde canım. fazlasıyla hemde işinden dolayı. öyle yapacağını sanmıyorum ki benm yaşadığım şehre geldiğinde görüşmek isteyen biri yani birçay içelim dedi ama ben o gün hem müsait değildim hemde gitmek istemedim.(yüz yüze gelirsem hislerim yoğunlaşırsa olmazsa üzülürüm daha çok diye)
Duymak istediğin bizden O kişi hakkında olumlu şeyler ama ben olumlu birşey bulamadım,hem yaş farkından dolayı,hem gayet açık sözlü biriymiş utanacak değildi,açıklardı.Bence fazla kapılma derim.:KK66:

Geçen de bu tarz bir konu vardı.
Adamın hoşlanmadığı hatta bariz kızla dalga geçtiği belliydi.
Görüşülmeden, buluşulmadan adamın beş kelimesinden onyedi anlam çıkarıyordu.
İnsanlar burada o kadar uyardı, konu sahibi inatla reddetti, adamın ona aşık olduğuna inanmak istedi.
O işin sonu ne oldu bilmiyorum da niye kızlar boş adamlara saplanıp kalıyor anlamıyorum.

Ay ama bu kafayla çok hata edersiniz. Adam evli arkadaşının tıngırdadığı kız olarak bakmış geçmiş işte. Siz de duygusal bir boşluktasınız belli kim pişt dese gidecek gibi.
Hatalı yollar hatalı yollar.
O şimdi hoşlandığınız adam görüşürken niye evli dememiş mesela. O zaman uyarsaymış kibarca mesela değil mi çok kibar ya.
Bir cacık olmaz ondan açık ve net

çünkü en ufacık birşeyde o arkadaşı olacak adam aranızda ne var sizin diye bir ithamda bulunmuş o yüzden adamla konuşmadık benim durumlarımı dahi beğenmiyordu o arkadaşı yanlış anlayacak diye. duygusal boşlukta olsaydım eğer 1 haftadır sevgilim ol diye yalvaran kişiyi arkadaşlıktan çıkartmazdım. onu kabul ederdim

Duymak istediğin bizden O kişi hakkında olumlu şeyler ama ben olumlu birşey bulamadım,hem yaş farkından dolayı,hem gayet açık sözlü biriymiş utanacak değildi,açıklardı.Bence fazla kapılma derim.:KK66:

benim kadar açık sözlü değil

Fırsat bulamıyordur veya varlığını farketmiyordur bile.

o fırsatlar çok elinde. buradan yazamıyorum sebebini

Geçen de bu tarz bir konu vardı.
Adamın hoşlanmadığı hatta bariz kızla dalga geçtiği belliydi.
Görüşülmeden, buluşulmadan adamın beş kelimesinden onyedi anlam çıkarıyordu.
İnsanlar burada o kadar uyardı, konu sahibi inatla reddetti, adamın ona aşık olduğuna inanmak istedi.
O işin sonu ne oldu bilmiyorum da niye kızlar boş adamlara saplanıp kalıyor anlamıyorum.
bende anlam çıkartmamak için karşımdaki kişinin net olmasını bekliyorum ondan da rica ettim hani birşey hissetmiyorsan net ol ki ümitlenmeyeyim diyerekten

çünkü en ufacık birşeyde o arkadaşı olacak adam aranızda ne var sizin diye bir ithamda bulunmuş o yüzden adamla konuşmadık benim durumlarımı dahi beğenmiyordu o arkadaşı yanlış anlayacak diye. duygusal boşlukta olsaydım eğer 1 haftadır sevgilim ol diye yalvaran kişiyi arkadaşlıktan çıkartmazdım. onu kabul ederdim

E zaten her söze bir gerekçe bulmuşsun. Devam et o zaman.
Ama bana dürüst gelmedi. Arkadaşı evliydi biliyordu da neden bitince söyledi? Baştan uyarsaydı.. Yada ben bu şekilde biriyle tanışsam ve bunları yaşasam cidden çok bir anlam yüklemem kusura bakma. Adam en kötü ihtimal arkadaşına yada çevresine duyurmadan gezer tozar takılır. Diğer konunu da okudum da hiç bana umut vaad etmedi ama sen kendini kandırmaya meyillisin devam et.
Senden hoşlanıyor evet deli oluyor ...

Heee onda da vardı bu durum beğenmece/beğenmemece sıkıntıları...
Ayol yorulmuyor musunuz şu sanal takiplerden?

E zaten her söze bir gerekçe bulmuşsun. Devam et o zaman.
Ama bana dürüst gelmedi. Arkadaşı evliydi biliyordu da neden bitince söyledi? Baştan uyarsaydı.. Yada ben bu şekilde biriyle tanışsam ve bunları yaşasam cidden çok bir anlam yüklemem kusura bakma. Adam en kötü ihtimal arkadaşına yada çevresine duyurmadan gezer tozar takılır. Diğer konunu da okudum da hiç bana umut vaad etmedi ama sen kendini kandırmaya meyillisin devam et.
Senden hoşlanıyor evet deli oluyor ...
arkadaşı konuştuğumuzu hatta sanırım çok samimi olduğumuzda biliyor. saklama durumu yok yani.

bende anlam çıkartmamak için karşımdaki kişinin net olmasını bekliyorum ondan da rica ettim hani birşey hissetmiyorsan net ol ki ümitlenmeyeyim diyerekten

Ayy bu kadar bir de kartlarını açık oynadın üstüne de net ol ümitlendirme dedin. Bu sözü bana erkek kursa kaçıyorum. O ilk ilişki başlayana kadar ki kısımda kadın erkek kim olursa olsun bu kadar sözel yalvarmalı yakarmalı açıldığında soğuyorum mesela.
Bir kadın da bir erkek de daha güzel flörtleşebilir yani. Direk bu kadar aleni olmak nedir yani. Ay çok itici yaa.
Ömrümde bu kadar net bir erkeğin kapısına gitmedim. Duygum varsa hissettirdim ama bana ümit verme gibi bir cümle kurmadım yani. Çok çirkin. Hoşlandığını belli edersin, biraz yol açarsın ama bu kadar da net cümleyle gidilmez ya.
Bir erkeğin de böyle bir durumda aşık olacağına ihtimal vermiyorum

Heee onda da vardı bu durum beğenmece/beğenmemece sıkıntıları...
Ayol yorulmuyor musunuz şu sanal takiplerden?
ben özellikle kimseyi takip etmiyorum onun paylaştıklarını bile profiline girersem saatler sonra görüyorum. ama beğenileri sorun eden erkekler bile var

arkadaşı konuştuğumuzu hatta sanırım çok samimi olduğumuzda biliyor. saklama durumu yok yani.

Hem biliyor hem sen duygunu aleni söylemişsin. Kusura bakma da sana karşı net bir tavrı yoksa tüm bunlara rağmen ısrar etme derim. Kendini küçültürsün olsa bile anca takılmalık olur. İki arkadaşla da takılan kadın durumunda kalmamanı öneririm.
Bu da sana ders olur umarım iki olay da. Evli mi bekar mı daha dikkatli olursun, hemen duygularını dan diye açmazsın daha kibar ve ağır ilerlersin belki.

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Çıkıyorum ben yorum yapanları görmeyebilirim. İyi geceler hepinize

ben özellikle kimseyi takip etmiyorum onun paylaştıklarını bile profiline girersem saatler sonra görüyorum. ama beğenileri sorun eden erkekler bile var
Ahhh ahhh paylaşımlar, profiller, beğeniler, likelamalar vs.
Akar mı kokar mı bilmediğin adamın sanal profili ne önemliymiş ayol!!!

Ayyy sonra da diyolar bu kizlar da ne akilsiz diye sen derdini acip biseyler sormussun adam da bu durumdan faydalaniyo iste ne cabuk hoslaniyosun insanlardan

Back
X