- 21 Ağustos 2017
- 48
- 7
- 1
- Konu Sahibi Hayatandhayal
-
evliyseniz evet babası lazım çocuğu düşürmeye çalışırsan kendinde ölebilirsin dikkat etgaliba 1haftalık hamileyim ben bu cocugu doguramam babasıyla olmamalıyız ben nasıl düşürürüm 2gün 4tane 4tane dogum kontrol hapı aldım ama içim rahat degil kürtaj yaptırmam için babası lazım mı kurtaj olmadan bişey yapamazmıyım
Bilmeden etmeden yorum yapıyorsunuz durumu bilseniz işte hersey öyle anlatılmıyorKorunsaydiniz madem
Bu zamanda bunu bilmeyenmi var
Zehirlemissiniz masum bebeği
Yazık
Bilmeden etmeden yorum yapıyorsunuz durumu bilseniz işte hersey öyle anlatılmıyor
Ben böyke olsun isteyecek kadar cani degilim ama bu bebegi dogurmam benim istemedigim psikopat bir adamla evlenip mutsuz olmama sebeb olacakYapmayın lütfen
Nasıl katil olabilirim diye mi soruyorsunuz :-(
Niye yattın o zaman tecavüz mü etti sana.Ben böyke olsun isteyecek kadar cani degilim ama bu bebegi dogurmam benim istemedigim psikopat bir adamla evlenip mutsuz olmama sebeb olacak
Bana zorla bişey yapmış bir adamın bebegini mi tasıyayım?eski konularinizdan baktim sanirim nisanlinizdan hamilesiniz.daha dogrusu eski nisanlinizdan.cok zor bi durum ama bence aldirmayin gidip yoldan gecen birini oldurmeye cesaret edebilir misiniz.eger cevabiniz evetse bu bebegide aldirin o zaman.dogmamis diye gunahi olmaz sanmayin ha dogan birini oldurmussun ha karnindaki bebegi.ikisinin hayatina sen son vermis oluyosun o yuzden ne yapip edin ama aldirmayin
Neden polise gitmedin zamanında. Tecavüze ugramissiniz aileniz nerde.Bana zorla bişey yapmış bir adamın bebegini mi tasıyayım?
tecavuzde etse malesef o bebegin bi gunahi yok.biliyorum bunu yapmak cok zor ama o sizin de bebeginiz o pisligide dusunmeyinBana zorla bişey yapmış bir adamın bebegini mi tasıyayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?