Nedenini sormayın ama sanırım hamileyim bu bebegi dünyaya getirmemem gerek?

O kadar piskopat adam ki onunla yanlız kalacak ortama giriyorsun.bana pek inandırıcı gelmedin tecavüz konusunda.

Sen bizim bueda bu durumu yasamak ne demek anlamıyorsun belli ki ben bunu şikayet etsem olay duyulur herkes bana kotu bakacak yanlıs ama öyle yapacaklar ve ben iffetsiz olacagım gözlerinde ayrıca ailemde bana kucak acmayacak
Sen şikayetçi ol o pislikte cezasını çeksin sana sahip çıkmayacaklarını düşündüğün ailene ihtiyacın yok yaşın kaç bilmiyorum ama sosyal hizmetler veya kadın sıgınma evleri var oraya yerleştirirler seni ve gerekirse ailenden bile gizli tutuyorlar adresini iş imkanıda var kendi ayaklarının üzerinde durursun korkma kimseden de çekinme susarsan asıl kendine eziyet edersin

Hamileyim galiba demek icin belirti gerek. 1 haftada o belirtiler zaten olmaz. Seni bi adam magdur etmis, sen bebegi. İkinizde canisiniz gozumde. Bi doktora gitte canindan olma bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…