- 3 Nisan 2014
- 36.491
- 149.245
- 798
- Konu Sahibi Hayatandhayal
-
galiba 1haftalık hamileyim ben bu cocugu doguramam babasıyla olmamalıyız ben nasıl düşürürüm 2gün 4tane 4tane dogum kontrol hapı aldım ama içim rahat degil kürtaj yaptırmam için babası lazım mı kurtaj olmadan bişey yapamazmıyım
Ben onu şikayet edersem ailem bana sahip cıkmaz bilmemesi lazım kimssnin bu durumu onun istedigi bilmeleri ve benimle hemen evlendirmeleri ama bi tarafı yiyipte ya bunu yaptım diyemez ailesineYavrum bak dini yorumlar yasak ama, tecavüz bebeği ve kürtaj üzerine diyanetin fetvasını bi oku bari. Günahsıza kıyıyorum filan geç bunları, senin hayatın kayacak bu çocuğu doğurup adamla da evlenirsen.
Aldır, git şikayetini de yap, çeksin cezasını. Sen de yeni bir yol, yeni bir başlangıç yap dimdik.
Bu kadar korkak olmayın, cesur olun ya; hayatınız boyunca bedel ödersiniz şimdi susar üzerini kaparsanız. Sonra da "Vay ben bunları hak edecek ne yaptım?" diye kendi kendinize acır durursunuz.
Doğum kontrol hapı değil Ella almanız lazımdı ayrıca. Kim dedi 4'er 4'er için diye? Bekarsan babası lazım değil. Kürtajda birkaç milyar yanılmıyorsam. Paran varsa yaptırırsın. Düşürmen zor sağlığın riske girer.
almıştı ellayıda geçenlerde..
Ya yasaları pek bilmiyorsun sanırım eger tecavuzcuyle evlenmeyi kabul edersen serbest ailemde oyle cok ileri görüşlü degil evlen der bunu nasıl aileme anlatayım zaten bu duruma düşmemi hesapladı
Bırak lütfen boş işler bunlar kim sana kötü bakarsa baksın yapma bunu kendine devlete sığın ciddiyim bak şikayetçi olmadığın her saat o adam pimi çekilmiş bomba gibi masum bir canın kucağında patlayacak. Burada tek sen değilsin anlıyor musun herkes tehlike altında.Sen bizim bueda bu durumu yasamak ne demek anlamıyorsun belli ki ben bunu şikayet etsem olay duyulur herkes bana kotu bakacak yanlıs ama öyle yapacaklar ve ben iffetsiz olacagım gözlerinde ayrıca ailemde bana kucak acmayacak
Yavrum bak dini yorumlar yasak ama, tecavüz bebeği ve kürtaj üzerine diyanetin fetvasını bi oku bari. Günahsıza kıyıyorum filan geç bunları, senin hayatın kayacak bu çocuğu doğurup adamla da evlenirsen.
Aldır, git şikayetini de yap, çeksin cezasını. Sen de yeni bir yol, yeni bir başlangıç yap dimdik.
Bu kadar korkak olmayın, cesur olun ya; hayatınız boyunca bedel ödersiniz şimdi susar üzerini kaparsanız. Sonra da "Vay ben bunları hak edecek ne yaptım?" diye kendi kendinize acır durursunuz.
Çok dert etmeyin hemşireyim demiş, hamilelik nasıl hesaplanır, ne zaman belli olur haberi yok. Doğum kontrol hapından 4 er tane aldım demiş , kısaca sallamış72 saatin içinde almıştır umarım. Yazık ya...
1 haftada mutasyona uğrayıp psikopata mı dönüştü?Ben böyke olsun isteyecek kadar cani degilim ama bu bebegi dogurmam benim istemedigim psikopat bir adamla evlenip mutsuz olmama sebeb olacak
Bana da öyle geldi. Fikri olması lazım. Ayrıca her şeyi geçtim özel hastanelerde bekarların kürtaj olmasının babayı gerektirmediğini bilmesi gerek hemşireyse. Neyse ben bu durumda olan ve konuya denk gelen kızlarımız için yine de yazmış olayım.Çok dert etmeyin hemşireyim demiş, hmailelik nasıl hesaplanır, ne zaman belli olur haberi yok. Doğum kontrol hapından 4 er tane aldım demiş , kısaca sallamış
Ya siz hemşire olduğunuzu söylemişsiniz. Sağlıkçı olarak gebe olup olmadığınızı , ve gebeliğin nasıl hesaplandığını herkesten iyi bilmeniz lazım. 1 haftalık hamileyim diye gelip buraya yazıyorsanız kusura bakmayın ciddiye alınmazsınız. Kızlar lütfen cevap vermeyin. Biri daha dalga geçtiğini sanıyor. Bir de 4 er tane doğum kontrol hapı aldığınızdan bahsetmişsiniz bunu hangi engin sağlık bilginizle yaptınız
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nisan-atmak-uzereyim.1027298/ buradan hemşire olduğu yazıyor
@Mune fake kokusu alıyorum
Ben onu şikayet edersem ailem bana sahip cıkmaz bilmemesi lazım kimssnin bu durumu onun istedigi bilmeleri ve benimle hemen evlendirmeleri ama bi tarafı yiyipte ya bunu yaptım diyemez ailesine
psikopatla sevismek heyecanli mi oluyorBen böyke olsun isteyecek kadar cani degilim ama bu bebegi dogurmam benim istemedigim psikopat bir adamla evlenip mutsuz olmama sebeb olacak
nasil boyle birsey yapiyorsunuz ya evet onlem alinarak da hamile kaliniyor bizzat bunu ben yasadim üstelik dandirik ilkel yöntemle de kalmadim cok agladim günlerce devaminda kabullendim de ama o beni istemedi düştü dusugu cok kolay bisey sanmayin dogumu da yasamis biri olarak oldukca zor surec dusuk psikolojik olarak.evli misniz bilmiyorum ama iyi dusunun.galiba 1haftalık hamileyim ben bu cocugu doguramam babasıyla olmamalıyız ben nasıl düşürürüm 2gün 4tane 4tane dogum kontrol hapı aldım ama içim rahat degil kürtaj yaptırmam için babası lazım mı kurtaj olmadan bişey yapamazmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?