Nedenini sormayın ama sanırım hamileyim bu bebegi dünyaya getirmemem gerek?

Doğum kontrol hapı değil Ella almanız lazımdı ayrıca. Kim dedi 4'er 4'er için diye? Bekarsan babası lazım değil. Kürtajda birkaç milyar yanılmıyorsam. Paran varsa yaptırırsın. Düşürmen zor sağlığın riske girer.

Ben onu şikayet edersem ailem bana sahip cıkmaz bilmemesi lazım kimssnin bu durumu onun istedigi bilmeleri ve benimle hemen evlendirmeleri ama bi tarafı yiyipte ya bunu yaptım diyemez ailesine

almıştı ellayıda geçenlerde..

Önce bir sakin ol kuzum.Kimse seni zorlayamaz doğur diye.Emin misin hamilelikten.Seninki şüphe gibi geliyor bana.İlaç soruyordun çünkü geçen gün.Bir kan tahlili yaptır.Sonuca göre bir doktordan yardım al.Sakın kendin uğraşma bişeyler yapmaya.Canından olursun allah korusun.Şakası yok bunun.

Ya yasaları pek bilmiyorsun sanırım eger tecavuzcuyle evlenmeyi kabul edersen serbest ailemde oyle cok ileri görüşlü degil evlen der bunu nasıl aileme anlatayım zaten bu duruma düşmemi hesapladı

e kabul etmeyeceksiniz ki tecavüzcüyle evlenmeyi neden kabul edesiniz.
aman neyse ben tecavüz olmadığını varsayarak yapmanız gerekenleri anlattım,
zaten hamile kalmak da öyle kolay değil tek ilişkide tam ovulasyon gününüze denk gelecek, üstüne ertesi gün hapı içilecek yine de tutunaacak vs vs cidden mucize olur.

Sen bizim bueda bu durumu yasamak ne demek anlamıyorsun belli ki ben bunu şikayet etsem olay duyulur herkes bana kotu bakacak yanlıs ama öyle yapacaklar ve ben iffetsiz olacagım gözlerinde ayrıca ailemde bana kucak acmayacak
Bırak lütfen boş işler bunlar kim sana kötü bakarsa baksın yapma bunu kendine devlete sığın ciddiyim bak şikayetçi olmadığın her saat o adam pimi çekilmiş bomba gibi masum bir canın kucağında patlayacak. Burada tek sen değilsin anlıyor musun herkes tehlike altında.

akrabasıymış ailesi evlen diye baskı yapacak ve bu hanım kızın dünyaya kafa tutacak cesareti yok.
evlendirmeye çalışanlarıda şikayet etmek lazım aslında.

72 saatin içinde almıştır umarım. Yazık ya...
Çok dert etmeyin hemşireyim demiş, hamilelik nasıl hesaplanır, ne zaman belli olur haberi yok. Doğum kontrol hapından 4 er tane aldım demiş , kısaca sallamış

Ayrıca ev hanımı ve evliymiş profiline göre

Son düzenleme:
1 haftalık hamileyim diyorsun ve buna inanıyorsun öyle mi?Peki 1 hafta önce de çocuğuna baba olamayacak Ada'm degil miydi bu Ada'm.1 haftada ne değişti merak ettim.Kürtaj için Malesef o baba şart başka yolu yok.

Ben böyke olsun isteyecek kadar cani degilim ama bu bebegi dogurmam benim istemedigim psikopat bir adamla evlenip mutsuz olmama sebeb olacak
1 haftada mutasyona uğrayıp psikopata mı dönüştü?

Edit:konu başka bişeymiş özürdilerim.
Ertesi gün hapını kullandıysan korkma. Be aynı ortamda olmamaya çalış ş..zle

Çok dert etmeyin hemşireyim demiş, hmailelik nasıl hesaplanır, ne zaman belli olur haberi yok. Doğum kontrol hapından 4 er tane aldım demiş , kısaca sallamış
Bana da öyle geldi. Fikri olması lazım. Ayrıca her şeyi geçtim özel hastanelerde bekarların kürtaj olmasının babayı gerektirmediğini bilmesi gerek hemşireyse. Neyse ben bu durumda olan ve konuya denk gelen kızlarımız için yine de yazmış olayım.

aman biz de hemşireye (!) gebelik hesaplamayı, korunmayı falan öğretiyoruz

Ben onu şikayet edersem ailem bana sahip cıkmaz bilmemesi lazım kimssnin bu durumu onun istedigi bilmeleri ve benimle hemen evlendirmeleri ama bi tarafı yiyipte ya bunu yaptım diyemez ailesine

Kendinize sahip çıkın yeter.
Bu adamla evlenseniz ne olacak? Evlenmekten caysanız ve üzerini kapasanız ne olacak? Her halükarda aileniz köstek olacak; bari hak ettiği cezayı çeksin, siz de yolunuza bakın. İnceldiği yerden kopar, artık hayatınızın iplerini elinize alın. Bir adımla başlar, henüz yaşamadığınız şeyi kafanızda kurup korkuyorsunuz, yaşayın, yaşamak düşünmekten daha kolay, başa gelince aşması daha kolay; gerekirse iş hayatına atılır sıfırdan kendinize hayat kurarsınız. Böyle olmaz, susarak olmaz.

Konu sahibi hemşiresiniz bu konulara hakim olmanız gerekiyor...

Derslerde uyuyormuydunuz ? Uyuyorduysanız nasıl hemşire oldunuz ?

Evli değilsiniz rahatca kürtaj olabilirsiniz daha neyi sorguluyorsunuz acaba ?

Hemşire olan sizsiniz ve Ella hk. veya küryaj hk. veya bebeği düşürme hk. siz bize soruyorsunuz. Ayrıca çok bilinçsiz davranıyorsunuz hap map kullanmalar ?

Anlamıyorum sizi gerçekten. Üstelik bekarsınız, hiç kimseye duyurmadan kürtaj olabilirsiniz.

Cevaplarınız çok sert... tecavüze uğramış bir kadın gibi konuşmuyorsunuz. Ki umarım tecavüz yoktur. Eğer varsa da neyi bekliyorsunuz suç duyurusunda bulunmak için ?

Özel muayenehane de git kurtaj ol adam akıllı.doğurma zaten böyle düşüncedeysen cocuga annelikte yapamazsin Allah korusun biyerlere falan birakirsin,yazik hic dogurma daha iyi

nasil boyle birsey yapiyorsunuz ya evet onlem alinarak da hamile kaliniyor bizzat bunu ben yasadim üstelik dandirik ilkel yöntemle de kalmadim cok agladim günlerce devaminda kabullendim de ama o beni istemedi düştü dusugu cok kolay bisey sanmayin dogumu da yasamis biri olarak oldukca zor surec dusuk psikolojik olarak.evli misniz bilmiyorum ama iyi dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…