Nedenini sormayın ama sanırım hamileyim bu bebegi dünyaya getirmemem gerek?

Ya yasaları pek bilmiyorsun sanırım eger tecavuzcuyle evlenmeyi kabul edersen serbest ailemde oyle cok ileri görüşlü degil evlen der bunu nasıl aileme anlatayım zaten bu duruma düşmemi hesapladı

Ertesi gun hapini neden kullanmadiniz madem adamin niyeti belliydi?

Doğum kontrol hapı alarak düşük olmaz insanlar hamile olduklarını bilmeden hap kullanmaya devam edebiliyorlar. Ayrıca hayatınızı tehlikeye atıyorsunuz.
Nişanlınız ise onay gerekmez.
1 haftalık gebelik de olmaz. En az 5 haftalıktır.
10 haftaya kadar yasal süreniz.
Sağlığınızı düşünün düzgün bir klinikle iletişime geçin.

Nasıl anladınız hamile olduğunuzu 1 haftalık gecikmeyle mi düşündünüz yoksa? :) O haplarla düşürme olayları pembe dizilerde oluyor hanım abla, kendini de öldüreceksin abuk subuk hareketler yapma. Gecikmeye göre anlamayıp test sonucuyla falan anladıysan da git bir doktora kürtajını ol. Zaten o daha oluşum aşamasında tam bir nasıl desem bebek cisminde değil o yüzden belki rahminin içine bir şey yerleştirir kanamayla düşürürsün. Korunmadıysan da korunmadın bu saatten sonra ne diyeyim, bazen o çocuğu doğurmak doğurmamaktan daha büyük günah oluyor çile çekiyor zavallıcık.

evli değilseniz babaya ihtiyaç yok kürtaj yaptırabilirsiniz.
her kadının sapıktan çocuğu olmamasını isteme hakkı var.
Ah işte kim ister hayatının baharında içine düşmüş bir günahsıza kıymayı ama ben onun için o adamla evlensem o adam düzgün baba olmayacak

Ya yasaları pek bilmiyorsun sanırım eger tecavuzcuyle evlenmeyi kabul edersen serbest ailemde oyle cok ileri görüşlü degil evlen der bunu nasıl aileme anlatayım zaten bu duruma düşmemi hesapladı
Yasaları sen bilmiyorsun galiba ailenden bile şikayetçi olabilirsin hiç kimse seni zorla evlendiremez anladın mı bu kadar pısırık olma Allah aşkına beden dokunulmazlığın ihlal edilmiş tiktir o adamı çıktığı yere senin gibi başka kızların da başı yanmasın. Sen şikayet etmezsen azılı bir sapık elini kolunu sallaya sallaya gezecek anlıyormusun belki çocuklara hayvanlara tecavüz edecek O..... çocuğu.

Hamile olduğunuz kesin mi?
Önce bu konuda emin olsanız.
Bi kliniğe gidin görüşün sonra durumunuzu anlatın.

Ertesi gün hapı kullandıysan hamile olduğunu nerden çıkartıyorsun? Test yaptın mı? 1 hafta Sonra mi aklın başına geldi ben anlamadim....

Sen bizim bueda bu durumu yasamak ne demek anlamıyorsun belli ki ben bunu şikayet etsem olay duyulur herkes bana kotu bakacak yanlıs ama öyle yapacaklar ve ben iffetsiz olacagım gözlerinde ayrıca ailemde bana kucak acmayacak

1 haftalık hamilelik olmaz, hamilelik son adet tarihine göre hesaplanır ve ilişkiden yaklaşık 2-2.5 hafta sonra testlerde çıkar, o zaman da 4 haftalık hamile sayılırsınız.
şimdi anladığım kadarıyla siz 1 hafta önce korunmasız ilişki yaşadınız ve henüz adet tarihiniz gelmedi, bu durumda şüpheli ilişkinin üzerinden 72 saatten fazla süre geçmiş olduğu için ertesi gün hapı artık işe yaramaz, yapmanız gereken şey adet tarihinizi bekleyip gecikirse doktora gidip kürtaj olmak, bekar olduğunuz için yalnız başınıza halledebilirsiniz, özel klinikte olursanız bilgileriniz de gizli tutulur. sadece biraz paraya ihtiyacınız olacak, aman sakın ucuz diye muayenehanelerde falan yaptırmayın, doğru düzgün bir doktor ve ameliyathane ortamında geçirin operasyonu.

1 değil 4 haftalık. Reglin ilk gününden hafta sayılır.

Ah işte kim ister hayatının baharında içine düşmüş bir günahsıza kıymayı ama ben onun için o adamla evlensem o adam düzgün baba olmayacak

Yavrum bak dini yorumlar yasak ama, tecavüz bebeği ve kürtaj üzerine diyanetin fetvasını bi oku bari. Günahsıza kıyıyorum filan geç bunları, senin hayatın kayacak bu çocuğu doğurup adamla da evlenirsen.
Aldır, git şikayetini de yap, çeksin cezasını. Sen de yeni bir yol, yeni bir başlangıç yap dimdik.
Bu kadar korkak olmayın, cesur olun ya; hayatınız boyunca bedel ödersiniz şimdi susar üzerini kaparsanız. Sonra da "Vay ben bunları hak edecek ne yaptım?" diye kendi kendinize acır durursunuz.

Ben ertesi gün hapı aldım

Ya siz hemşire olduğunuzu söylemişsiniz. Sağlıkçı olarak gebe olup olmadığınızı , ve gebeliğin nasıl hesaplandığını herkesten iyi bilmeniz lazım. 1 haftalık hamileyim diye gelip buraya yazıyorsanız kusura bakmayın ciddiye alınmazsınız. Kızlar lütfen cevap vermeyin. Biri daha dalga geçtiğini sanıyor. Bir de 4 er tane doğum kontrol hapı aldığınızdan bahsetmişsiniz bunu hangi engin sağlık bilginizle yaptınız

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nisan-atmak-uzereyim.1027298/ buradan hemşire olduğu yazıyor

Mune fake kokusu alıyorum

Evli bir akrabimiz vardi kadin kocasindan habersiz kurtaj yapti hic sorun olmadi kaldiki evli degilsin özel bir klinige git kedinlikle o çocuğu aldir cocuk dogarsa en buyuk zarari o cocuga vermis olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…