- 21 Ağustos 2017
- 48
- 7
- 1
- Konu Sahibi Hayatandhayal
-
Hıhı öyle zaten ben cok istedim 1haftada aklım basıma geldi ya bir git bilmiyıeshn yargısız infaz.Korunun, Korunun
Bu kadar zor mu ya bir condom takmak illa katil olunca aklınız başınıza gelecek dimi.
Bak sonra ne yazdım boş konuşma buraya konu açana kadar git polise şikayet et.Hıhı öyle zaten ben cok istedim 1haftada aklım basıma geldi ya bir git bilmiyıeshn yargısız infaz.
Ya yasaları pek bilmiyorsun sanırım eger tecavuzcuyle evlenmeyi kabul edersen serbest ailemde oyle cok ileri görüşlü degil evlen der bunu nasıl aileme anlatayım zaten bu duruma düşmemi hesapladıNeden polise gitmedin zamanında. Tecavüze ugramissiniz aileniz nerde.
Ya yasaları pek bilmiyorsun sanırım eger tecavuzcuyle evlenmeyi kabul edersen serbest ailemde oyle cok ileri görüşlü degil evlen der bunu nasıl aileme anlatayım zaten bu duruma düşmemi hesapladı
KullandımErtesi gun hapini neden kullanmadiniz madem adamin niyeti belliydi?
Ah işte kim ister hayatının baharında içine düşmüş bir günahsıza kıymayı ama ben onun için o adamla evlensem o adam düzgün baba olmayacakevli değilseniz babaya ihtiyaç yok kürtaj yaptırabilirsiniz.
her kadının sapıktan çocuğu olmamasını isteme hakkı var.
Yasaları sen bilmiyorsun galiba ailenden bile şikayetçi olabilirsin hiç kimse seni zorla evlendiremez anladın mı bu kadar pısırık olma Allah aşkına beden dokunulmazlığın ihlal edilmiş tiktir o adamı çıktığı yere senin gibi başka kızların da başı yanmasın. Sen şikayet etmezsen azılı bir sapık elini kolunu sallaya sallaya gezecek anlıyormusun belki çocuklara hayvanlara tecavüz edecek O..... çocuğu.Ya yasaları pek bilmiyorsun sanırım eger tecavuzcuyle evlenmeyi kabul edersen serbest ailemde oyle cok ileri görüşlü degil evlen der bunu nasıl aileme anlatayım zaten bu duruma düşmemi hesapladı
Sen bizim bueda bu durumu yasamak ne demek anlamıyorsun belli ki ben bunu şikayet etsem olay duyulur herkes bana kotu bakacak yanlıs ama öyle yapacaklar ve ben iffetsiz olacagım gözlerinde ayrıca ailemde bana kucak acmayacakYasaları sen bilmiyorsun galiba ailenden bile şikayetçi olabilirsin hiç kimse seni zorla evlendiremez anladın mı bu kadar pısırık olma Allah aşkına beden dokunulmazlığın ihlal edilmiş tiktir o adamı çıktığı yere senin gibi başka kızların da başı yanmasın. Sen şikayet etmezsen azılı bir sapık elini kolunu sallaya sallaya gezecek anlıyormusun belki çocuklara hayvanlara tecavüz edecek O..... çocuğu.
Ah işte kim ister hayatının baharında içine düşmüş bir günahsıza kıymayı ama ben onun için o adamla evlensem o adam düzgün baba olmayacak
Ben ertesi gün hapı aldım1 haftalık hamilelik olmaz, hamilelik son adet tarihine göre hesaplanır ve ilişkiden yaklaşık 2-2.5 hafta sonra testlerde çıkar, o zaman da 4 haftalık hamile sayılırsınız.
şimdi anladığım kadarıyla siz 1 hafta önce korunmasız ilişki yaşadınız ve henüz adet tarihiniz gelmedi, bu durumda şüpheli ilişkinin üzerinden 72 saatten fazla süre geçmiş olduğu için ertesi gün hapı artık işe yaramaz, yapmanız gereken şey adet tarihinizi bekleyip gecikirse doktora gidip kürtaj olmak, bekar olduğunuz için yalnız başınıza halledebilirsiniz, özel klinikte olursanız bilgileriniz de gizli tutulur. sadece biraz paraya ihtiyacınız olacak, aman sakın ucuz diye muayenehanelerde falan yaptırmayın, doğru düzgün bir doktor ve ameliyathane ortamında geçirin operasyonu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?