- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
- Konu Sahibi Hayatandhayal
-
Tecavüz mü?Bilmeden etmeden yorum yapıyorsunuz durumu bilseniz işte hersey öyle anlatılmıyor
Tecavuze ugramis bir kadina boyle acimasiz yorumlar yapmak... Bilemedim.psikopatla sevismek heyecanli mi oluyor
89 ziyaretci
Ben böyke olsun isteyecek kadar cani degilim ama bu bebegi dogurmam benim istemedigim psikopat bir adamla evlenip mutsuz olmama sebeb olacak
Başlığı ilgi çekici ama :/
Kafam güzel zaten, kaç haftalık hamileyim dediydi orayı kaçırdım.
Kürtaj için yasal süreyi aşmamış henüz değil mi?
tecavuz gibi gelmedigi icin yaptim beden polise gitmemisTecavuze ugramis bir kadina boyle acimasiz yorumlar yapmak... Bilemedim.
Yorumumu sildim ,tecavüzmüş tahmin ettiğim üzere ..Ben böyke olsun isteyecek kadar cani degilim ama bu bebegi dogurmam benim istemedigim psikopat bir adamla evlenip mutsuz olmama sebeb olacak
Tabii ki bir Turkiye klasigi olarak ailesinin duymasindan cekindigi icin...tecavuz gibi gelmedigi icin yaptim beden polise gitmemis
galiba 1haftalık hamileyim ben bu cocugu doguramam babasıyla olmamalıyız ben nasıl düşürürüm 2gün 4tane 4tane dogum kontrol hapı aldım ama içim rahat degil kürtaj yaptırmam için babası lazım mı kurtaj olmadan bişey yapamazmıyım
tecavuz bebekleri aldirilabiliyor gercegi allah bilirAma o bebise yazik gunah degilmi
1 haftalık töbe töbe..
sihirli küresine bakmış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?