Nedenini sormayın ama sanırım hamileyim bu bebegi dünyaya getirmemem gerek?

Hemşire değil o net.Sallamış profile meslek kısmını ama konusu doğru geldi bana.Değil mi yoksa?Fake'ler gol olsa ben de kaleci,on taneden sekizini yerim gerçi.Hala neyime anlıyor gibi konuşuyorsam

Hamile olduguna eminmisin kan testi yaptinmi?diyelim bir hafta önce yasadin bu olayi testlerde cikma ihtimali cok az

Ben böyke olsun isteyecek kadar cani degilim ama bu bebegi dogurmam benim istemedigim psikopat bir adamla evlenip mutsuz olmama sebeb olacak

Psikopat bir adamla 20 yaşında b.k var gibi nişanlandın aceleden.
Psikopat nişanlınla (dediğine göre zorla) sevişmek için uygun ortamı yarattın.
Şahsen psikopat olduğunu düşündüğüm biriyle ille de görüşmek zorundaysam
bu en kalabalık ortamlar olur.

1 buçuk ay önce nişan atma konun varken neden bu kadar rahat davrandın acaba?

Şimdi yüksek ihtimal hamilesin ve aldırman gerek.

Psikopat olduğundan eminsen bence de ayrıl ve evet doğurma tabi.
Ama Allah rızası için korunma konusunda sıkı bilgilen.

Ben böyke olsun isteyecek kadar cani degilim ama bu bebegi dogurmam benim istemedigim psikopat bir adamla evlenip mutsuz olmama sebeb olacak
Yorumumu sildim ,tecavüzmüş tahmin ettiğim üzere ..

Bu durumda çekinecek olan sen değilsin ..bırak o dallama düşünsün. Hemen şikayet et ..öncesinde ailene herşeyi açıkla ..

Bana fake gibi geldi. Bir haftalık hamilelik nasıl anlaşılıyor?
Gerçek olduğunu varsayalım,
Gidip aldıracaksınız bu kadar basit. Yaşayan, kanlı canlı bir insan olarak sizin hayatınız canlı adayının hayatından daha önemli.
1 haftalık bebeği bizim gibi canlı kabul edenler aynı mantıkla "öldüler" diye boşa giden spermlere de üzülmeli. Korunma da cinayet o zaman.

Psikopat adamla evlenmemek icin mi katil olmayi seciyorsun? Bu birliktelik olmadan psikpat adamdan neden ayrilmadin da simdi ayrilmak istiyorsun. Ya isine git aksam aksam agzImi bozacam bir.ton kufuru hakediyorsun ama neyse.... o bebek senin kanindan senin canindan.. aldirmak neyin nesi? Gunahini dusunmuyosun anlasilan bari vicdanini dusunn!

konu sahibi köseye sikıştı

hayir neden her konuda farkli seyler anlatiyorsun ben okumadim konularini ama burdaki arkadaslar okumus .

bunlar senaryoysa soyle okurken daha akici olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…