Nedensiz bir sekilde bitti, cok üzülüyorum

redvelvetcake

Ne mutlu Türk'üm diyene!
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
11.071
11.547
498
Kızlar daha oncekı konumda erkek arkadasımın annesinin hasta oldugunu ve iki haftadır aramızın kötü oldugunu yazmıstım. Annesı hastaneye yatırılmadan önceki gece bulusmustuk ve cok iyiydi sarıldı öptü vs iste seni cok özlüyorum falan demisti (o gece sadece 15 dk konuşabilmek icin 35 km uzaktan yanıma gelmisti). Buluştuktan sonra o gece ben ona destek olmak icin morali duzelsin diye msj atmıştım cevap vermemişti, ben de cok üzülmüştüm onun üzerine konu acmıştım hatta. O hafta konuşmadık pek, sonra ben onu aramıştım (tavsiyeleriniz sayesinde) ve annesinin kalbinin durduğunu yogun bakıma alındığını söylemişti ama telefonda sıcak konuşmuştu benimle. Ben de hastaneye çiçek göndermistim, sonrasında aramız iyiydi.

Ancak anlamadığım bir soğukluk olustu ve ben gercekten cok üzülüyorum bu duruma, neden bılmıyorum hep annesinin Hastalığına verdim, isleri de cok yogun bu aralar üstüne gitmedim, konuşmadık. Daha onceden de aramızın kötü soğuk olduğu zamanlar oldu ama mutlaka bir sey yapardı, çaba gösterdiğini fark ederdım. Dün erkek bir arkadasıma anlattım "annesi hasta bosver konuşmayın o zaman, bir süre yalnız kalmak istiyor demek ki. Benim de babam kalp krizi geçirdiği zaman sevgilimin teselli mesajları, cabaları benim acımı azaltmıyordu, destegini hissediyordum ama kimseyi istemedim o süreçte. Herkese sureklı aynı seylerı anlatmaktan yorulmuştum" dedi.

Son konuştuğumuzun üstüne mesaj attım "annen nasıl oldu, sen nasılsın, merak ettim insallah daha iyidir" diye, girdi ama okumadı, dedim girip okumadığına gore onemli bir sey vardır herhalde. Sonra instagrama bakıyordum bir baktım on dk önce birilerine like atmış. Yani instagrama girip like atacak kadar vakti var ama benim mesajımı okumuyor bile.

Neyse, ikı uç saat sonra cevap verdi (cok soğuk bir sekilde) annesini yogun bakımdan çıkarmışlar bugun odaya almışlar. Ben mesajı gördum ama whatsappe girmedim bir sey yazmadım da hala. Hic içimden gelmiyor. Sevindim annesi icin gercekten, zaten sırf annesını merak ettıgım ıcın yazmıstım. Onunla konuşasım da yok mesaj atasım da yok. Cevap bıle vermek ıstemıyorum. O kadar soğudum ki bu sacma sapan dengesiz davranışları yüzünden. Cok canım sıkıldı. Bıktım artık. Ben o kendıne gelene kadar konuşmayı düşünmüyorum, zaten bir problem olduğu son üc haftadır belli, kendisi kafasını topladığı zaman gelır konuşur. Annesı hasta diye üstüne gitmedim asla, onu zor gunünde de bırakıp gıtmıyorum cunku zaten varlığım yokluğum bir!!!

Kızlar o kadar üzülüyorum ki icim acıyor, evde de ailem anlıyor moralimin bozuk oldugunu, benim kalp kapakçıklarımda problem var ve ilaç kullanıyorum, stres cok etkiliyor ve zaman zaman bayılıyorum. Daha dün ailemle yurtdışında yüksek lisans isini konustuk babam da bayılmalarım düzelmeden beni yalnız basıma bir yere gondermeyecegını ifade etti, cok uzuldum, ben iyiyim diye cok direttim ve bugun bunun üstüne yine bayıldım. Cok üzülüyorum, annem beni neselendirmek icin cok uğraşıyor ancak içimden gelmıyor, annemi uzunce de ıyıce icim parçalanıyor.

Iphone takipten bakıyorum konumuna, işyeri-hastane-ev den baska yere gitmiyor da. Ne bileyim kafamda kuruyorum hep acaba yanlıs bir sey mi yaptım, beni yanlıs mı anladı, ne oldu da uzaklaştı diye. Kızlar kusura bakmayın cok uzun oldu ama artık caba göstermediğini görmek, benı sevmedıgını hıssetmek kalbimi cok kırıyor. Kendimi cok kötü hissediyorum. Sureklı kontrol etmemek ıcın de telefondan instagramı falan sildim. Baktıkca sinirim bozuluyor :KK43:

Son düzenleme:
canım koşturuyordur da ne bilim ben sevdiğimin yanımda olmasını isterdim adam açısından da yoğunmuş bence takma derim ve de annesi düzelince oturur konuşursunuz .yaş farkı da olunca adam bunlara takılmıyordur bile .bence sen biraz daha bekle ve de üstüne gitme ben öyle yaparım .ne hissettiğini anlıyorum

Bana hastalığı bahane ederek uzaklaşıyor gibi geldi.

Bana da öyle geliyor. Ama dusunuyorum dusunuyorum hic de sıkıntımız yoktu ki. Annesinin ameliyatından bir hafta önce yurtdısındaydı, yani hakkını yemeyeyim her attıgı adımda bana location atıyordu, resim atıyordu, yok seni cok ozledim yok sende olsan burada keske vs. Turkiyeye dondü dönemi problemler basladı. Daha dogrusu olmayan problemlerden kaynaklanan bir soğukluk. Daha önce hic bu kadar kesin bittiğini hissetmemistim

canım koşturuyordur da ne bilim ben sevdiğimin yanımda olmasını isterdim adam açısından da yoğunmuş bence takma derim ve de annesi düzelince oturur konuşursunuz .yaş farkı da olunca adam bunlara takılmıyordur bile .bence sen biraz daha bekle ve de üstüne gitme ben öyle yaparım .ne hissettiğini anlıyorum

Benim annem de hastalık geçirdi, cok agır bir hastalık. Ben hicbir zaman onu basımdan savmadım, tamam kisinin karakteriyle alakalı bir sey olabilir, ben onu bunaltmam rahat bırakırım ama bu kadar da yokmuşum gibi davranması, hicbir sey olmamıs gibi... Ne bileyim... Kendimi onu rahatsız ediiyormuşum gibi hissettim bugun ilk defa, halbuki sadece annesini merak ettim sordum o kadar. Muhabbet etme gibi bir amacım da yok

Sen insanligini yapmissin canim. Annesi birazdaha iyilesene kadar bekle sonra acikca konus aklinda soru isareti kalmasn ayrilsanizda. Gecmis olsun

Bana da öyle geliyor. Ama dusunuyorum dusunuyorum hic de sıkıntımız yoktu ki. Annesinin ameliyatından bir hafta önce yurtdısındaydı, yani hakkını yemeyeyim her attıgı adımda bana location atıyordu, resim atıyordu, yok seni cok ozledim yok sende olsan burada keske vs. Turkiyeye dondü dönemi problemler basladı. Daha dogrusu olmayan problemlerden kaynaklanan bir soğukluk. Daha önce hic bu kadar kesin bittiğini hissetmemistim

Geçici bir şeydir ya..Yani belki öyledir.
İnsan dönem dönem garipleşiyor.Saati saatini tutmuyor.
Genel tabloya bakarak hareket et.Ani karar verme.
Hakkında hayırlısı,senin bir suçun yok.

Bıraksın ya ne alaka hastalık.
Instagrama girip beğeni yapan, yorum yazan adam sevgilisine mi cevap veremiyor?!
Saygısız herif! Çok sinirlendim ya!
Sen nasıl bu kadar sakinsin? Nasıl kabulleniyorsun bunu? Böyle iğrenç bir dengesizliği?
Ne kadar ayıp ediyor seni hiç takmayarak farkında değil misin?
Onun senden özür dilemesini beklemen lazım.
Benim sevgilimin çok yakını hastaneye kaldırılmıştı. Ben pek bir şey sormamıştım.
Duyarsızlık ettim yani. Ama buna rağmen o benimle saatlerce konuştu. Yanımda neden olmadın neden sormadın diye.
Hep bana yazdı durdu o günlerde. Beni düşündü ki esas düşünmesi gereken bendim.
O yüzden senin bu herife hala nasıl tekme basmadığını anlamam imkansız.
Değer vermeyen biriyle vaktini heba etme. Yazık.

Annesi yoğun bakımda günlerce kalacak kadar hastalanmışsa, sizden bu süreçte soğusa bile bence kızmaya hakkınız yok. Kendinizi onun yerine koyun. Belki sizin ona yeterince destek vermediğinizi düşündü. Bence annesi iyileşip hastaneden çıkana kadar sizin onu sürekli aramanız, mesaj atmanız gerekirdi. Bunu söylediğim için üzgünüm ama bana tavrınız bencilce geldi. Belki gerçekten de sizden soğudu ama gene de bu süreçte bunu sorgulamamak lazım diye düşünüyorum.

Geçici bir şeydir ya..Yani belki öyledir.
İnsan dönem dönem garipleşiyor.Saati saatini tutmuyor.
Genel tabloya bakarak hareket et.Ani karar verme.
Hakkında hayırlısı,senin bir suçun yok.

Bilmem. Basta ben de gecıcı dıye düşünmüştüm ama uç haftadır geçmedı. Annesinden dolayı dıye dusundum ama normal hayatına devam edıyor. Ne diyeyim kı..

O ayrılmak istedıkten sonra herseyı bahane olarak surebılır..seni onemsemeyen birine niye değer verıyorsun hen bak rahatsızlığın varmış gevmiş olsun.

Kendimden kucuk bir örnek. Liseseyken bir sevgılım vardı ıkı yıl herşey superdı bırgun gülerek saka yapıyordum ayrılmak için bahanemi arıyorsun dedim ve o gun bitirdi yani bizim ayrılık bi lafa bakıyormus haberim yokmuş.sevıyordum ve cokda iyi tanıyordum onu böyle havadan sudan sebeple bitince arkasından el bile sallamadım amaaaan kız ınsanın kendınden daha degerlı nesi olabılır.saglıgına okuluna bak sen

Annesi yoğun bakımda günlerce kalacak kadar hastalanmışsa, sizden bu süreçte soğusa bile bence kızmaya hakkınız yok. Kendinizi onun yerine koyun. Belki sizin ona yeterince destek vermediğinizi düşündü. Bence annesi iyileşip hastaneden çıkana kadar sizin onu sürekli aramanız, mesaj atmanız gerekirdi. Bunu söylediğim için üzgünüm ama bana tavrınız bencilce geldi. Belki gerçekten de sizden soğudu ama gene de bu süreçte bunu sorgulamamak lazım diye düşünüyorum.

Haklısınız dışarıdan bakınca oyle görünüyor; ama ben asla bencılce davranmadım, annesinin hastalığı suresınce basta destek olmaya calıstım ama hep uzak durdu soğuk davrandı. Buluşuyorduk mesela o konuyu konuşmak ıstemıyordu. Ben de o yüzden annesı iyileşene kadar bır sey yapmayacağım. Kafasını toplasın, kendıne gelsın. Ne bileyim, annesını soruyorum ıkı kelıme cevap yazamıyor ama instagramda aktif. Kırılıyorum ıster ıstemez. Bunaltmayayım ama ılgısız de olmayayım dıyorum ama, bılmıyorum yanlıs mı yapıyorum.

Bıraksın ya ne alaka hastalık.
Instagrama girip beğeni yapan, yorum yazan adam sevgilisine mi cevap veremiyor?!
Saygısız herif! Çok sinirlendim ya!
Sen nasıl bu kadar sakinsin? Nasıl kabulleniyorsun bunu? Böyle iğrenç bir dengesizliği?
Ne kadar ayıp ediyor seni hiç takmayarak farkında değil misin?
Onun senden özür dilemesini beklemen lazım.
Benim sevgilimin çok yakını hastaneye kaldırılmıştı. Ben pek bir şey sormamıştım.
Duyarsızlık ettim yani. Ama buna rağmen o benimle saatlerce konuştu. Yanımda neden olmadın neden sormadın diye.
Hep bana yazdı durdu o günlerde. Beni düşündü ki esas düşünmesi gereken bendim.
O yüzden senin bu herife hala nasıl tekme basmadığını anlamam imkansız.
Değer vermeyen biriyle vaktini heba etme. Yazık.

Evet su an ıcımden gecenlerı yazdın, kendıme bıle ıtıraf edemedıgım seyler :KK43: davranışları yüzünden kendımı o kadar kötü hissedıyorum ki. Onun icin gereksiz, rahatsızlık verıcı, onemsız, degersiz. Ailesi ile cok samımıyetımız olmadıgı ıcın sadece çiçek gonderdim, arayıp sordum ılk baslarda ama sonra o uzak durunca acmadım bır daha konuyu. Ilgisiz de davranmadım bunaltmadım da. Ne yapsam bılmıyorum. En son yazdığı mesaja da cevap vermedim "annem daha iyi yogun bakımdan çıktı odaya aldık" demisti. Cok sevındım daha da iyi olur insallah demek istiyorum ama yemin ederim elim gitmiyor telefona; cunku onu da okuyup saatler sonra cevap yazarsa ya da yazmazsa iyice üzülürüm. Mesaj atmaya korkuyorum cevap vermeyecek dıye. Öyle kötü ki durum.

O ayrılmak istedıkten sonra herseyı bahane olarak surebılır..seni onemsemeyen birine niye değer verıyorsun hen bak rahatsızlığın varmış gevmiş olsun.

Kendimden kucuk bir örnek. Liseseyken bir sevgılım vardı ıkı yıl herşey superdı bırgun gülerek saka yapıyordum ayrılmak için bahanemi arıyorsun dedim ve o gun bitirdi yani bizim ayrılık bi lafa bakıyormus haberim yokmuş.sevıyordum ve cokda iyi tanıyordum onu böyle havadan sudan sebeple bitince arkasından el bile sallamadım amaaaan kız ınsanın kendınden daha degerlı nesi olabılır.saglıgına okuluna bak sen

Bence de öyle. Daha onceden de bızım aramızda oldu böyle seyler, bazen cok bos konuşuyor, kaç yasına gelmis "umrumda degil" "sana kanıtlamak zorunda degilim" bilmem ne. Ama onceden hep aramız bozulduğunda çaban gösterirdi düzeltmek ıcın, bır adım atardı, ya da benım adım atmamı sağlayacak bır seyler yapardı; ama artık o kadar umutsuzum kı. Hem kendımı küçük düşürdüm, hadi bu neyse onemlı degıl umrumda degıl nasıl göründüğüm, hem de emeklerim bosa gıttı. En cok da ona üzülüyorum. Ne şartlarda devam ettık bız. Böyle mı bıtecektı

Haklısınız dışarıdan bakınca oyle görünüyor; ama ben asla bencılce davranmadım, annesinin hastalığı suresınce basta destek olmaya calıstım ama hep uzak durdu soğuk davrandı. Buluşuyorduk mesela o konuyu konuşmak ıstemıyordu. Ben de o yüzden annesı iyileşene kadar bır sey yapmayacağım. Kafasını toplasın, kendıne gelsın. Ne bileyim, annesını soruyorum ıkı kelıme cevap yazamıyor ama instagramda aktif. Kırılıyorum ıster ıstemez. Bunaltmayayım ama ılgısız de olmayayım dıyorum ama, bılmıyorum yanlıs mı yapıyorum.

bence sonradan üzülmemek adına gene de bu durumu ona açıklayın. "yanında olmak istiyorum, sana destek olmak istiyorum ama davranışlarından çıkardığım kadarıyla sen şu an yalnız kalmaya tercih ediyorsun. bu yüzden uzak duruyorum. yanlış anlama bana ihtiyacın varsa ben buradayım" vs bir şey yazın mesela. tepkisinden anlarsınız kafasındakini

bence sonradan üzülmemek adına gene de bu durumu ona açıklayın. "yanında olmak istiyorum, sana destek olmak istiyorum ama davranışlarından çıkardığım kadarıyla sen şu an yalnız kalmaya tercih ediyorsun. bu yüzden uzak duruyorum. yanlış anlama bana ihtiyacın varsa ben buradayım" vs bir şey yazın mesela. tepkisinden anlarsınız kafasındakini

Aa cok mantıklı. Tesekkur ederim iyi fikir verdiniz :) aynı bu söylediklerinizi yazacağım. Annesinin yogun bakımdan çıktığını su an iyi oldugunu yazmıştı, o zaman ben de mutlu oldugumu söyler sonrasında da sizin yazdıklarınızı eklerim. En azından elimden geleni yapmış olurum hem de yanlıs anlamaz. Cok tesekkurler :)

Toorik adlı arkadaşın dediklerine katılıyorum bence de öyle yaz yoksa sonra diyecek ki sen yazmadın aramadın sormadin. Benim psikolojim bozuktu Ama sen bana destek olmadin diyecek.

Toorik adlı arkadaşın dediklerine katılıyorum bence de öyle yaz yoksa sonra diyecek ki sen yazmadın aramadın sormadin. Benim psikolojim bozuktu Ama sen bana destek olmadin diyecek.

Yazdım az önce gönderdim. "Annen icin cok sevindim daha da iyi olacak insallah. Anladığım kadarıyla bu aralar sen yalnız kalmayı tercih ediyorsun, o yüzden ben de uzak duruyorum ama yanlıs anlama sana destek olmak istiyorum, ne zaman ihtiyacın olursa da yanındayım. Simdilik kendine iyi bak. Allah'a emanet olun. Iyi geceler" dedim.

Back
X