Nedensiz Durgunluk

telasememuresi

Guru
Pro Üye
30 Ocak 2014
4.852
10.129
408
Kadın olduğumuz için mi bu kadar duygusal hissediyoruz? Bazen her şeyi hissetmekten ve her yükü yüklenmekten yoruldum... Her şey üst üste biniyor çok duygusalım bu aralar
Size de oluyor mu? Gönlümün bi değeri yokmuş gibi hissediyorum...

Keske dünyadaki bütün insansanlar duygusal olsa, ozaman okadar güzel olur ki yasamasi, hem insanlar, hem hayvanlarla ve hem de ormanlarimiz, denizlerimiz ve etrafimiz. Bende duygusalimdir ve bir haber duyayim hayvana karsi eziyet, cocuklara karsi eziyet, gözüme uyku girmiyor. Ama ne yazikki cok merhametsiz ve duygusuz insanlar var dünya da.

Ben de öyleyim,seninle aynı fikirdeyim ama bunu hep yaşıyorum. yok mu bunun bi çaresi?

Ben de öyleyim,seninle aynı fikirdeyim ama bunu hep yaşıyorum. yok mu bunun bi çaresi?
Maalesef kardesim, yok. Cok agir sinir cekeceksin ve kendini uzaklastiracaksin böyle olaylardan, diyor benim cok iyi bir arkadasim. Kendisi sinir doktoru ve psikater. Ama Ben yapamiyorum. Icim parcalaniyor, öyle yukardaki dedigim gibi haber alirsam. Biz böyle dogduk ve duygularimizla tabutumuza hoplicaz. Napalim. Biz böyleyiz.

Ah evet...

.
Yok kuzum yooookkkk. Bulan bize de haber versin.

Takmama ilacini psikiyatristim vermisti uzun yillar önce.. Hakikaten takilmiyor bir muddet sonra ama bütün vücudun kimyasi degisiyor.Sen ,sen olmaktan cikiyorsun..Birakana kadar neler cektim..Bunlari biliyorsunuzdur zaten de aklima geldi öyle okuyunca..Ben de duygusal zekasi yuksek ,hassas biriyim maalesef..Herkese,her seye üzülüyorum,elimde degil..Rahat insanlara cok özeniyorum ama yaradilis maalesef,degismiyor..Sadece törpüleyebiliriz o kadar...

.
Antidepresanlardan söz etmiyorum tabii ki ama işe yarar bir şey olsaydı iyi olurdu gerçekten. Gamsız olmak çok isterdim..

Yok o ilaçlar ot yapar insanı, o kurtuluş değil zaten. Kaç kere sakinleştirici iç dediler, ona bile razı değilim.
Daha romantik ilaç lazım bizeŞöyle kafa dağıtacak.

İlacı bulan buralarada atsınDünyanın derdini sırtlanmışım sanki. Bide sulugözlü oldum çıktım. Gezegeni terk etmem gerek qaliba, ruhumu rahatlatçak için))
Burda almanyada cok kisi var, bu toplumdan ayrilip, ormanlarda yasayan lar ama bunlardan birisi in ismi :öff öff. Isterseniz Internet bakin. Bu Adam, yani öff öff, birgün bu toplumdan cikmis ve ormanlarda ne bulursa onlari yiyip cadirlarda yatiyor, yani hic parasi esyasi yok. Zamanla bir kadinlar tanismis ve iki sevgili ormanlarda gezmisler, yasamislar ve kadin hamile kalmiyor ve öff öff cocuk dogunca, bir evde yasamak istemiyor. Bunlar ayriliyorlar, ve kadin cocugu icin mahkeme yardimiyla öff öff den nafaka almak istiyor ama öff öff te para yok. Mahkemelik oluyor lar ve öff öff hakime diyor ki: Ben para veremem, para yok, calismak istemiyorum, cünkü Ben bu duygusuz toplumdan ayrildim ve hic bir sey duyup ve görmek istemiyorum diyor. Ama, her ay ormandan mevsime Göre ne yetisiyorsa onu toplayip ve kurutulmus solucan ve taze solucan yemek icin cocuga ve annesini getiririm diyor. Hakim de kadina sormus, ayda bir defa böyle bir cuval yemek istermisin diye, kadin da hayir demis. Ama öff öff sade bu yüzden, toplumdan ayrilmis. Herkes para kazanma savasinda ve duygular yarida kalmis diye.
Ben de köpekle ormandan gezerken, bazi zaman en güzel yer acaba neresi olur, cadirimi kurmaya diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…