Burda almanyada cok kisi var, bu toplumdan ayrilip, ormanlarda yasayan lar ama bunlardan birisi in ismi :öff öff. Isterseniz Internet bakin. Bu Adam, yani öff öff, birgün bu toplumdan cikmis ve ormanlarda ne bulursa onlari yiyip cadirlarda yatiyor, yani hic parasi esyasi yok. Zamanla bir kadinlar tanismis ve iki sevgili ormanlarda gezmisler, yasamislar ve kadin hamile kalmiyor ve öff öff cocuk dogunca, bir evde yasamak istemiyor. Bunlar ayriliyorlar, ve kadin cocugu icin mahkeme yardimiyla öff öff den nafaka almak istiyor ama öff öff te para yok. Mahkemelik oluyor lar ve öff öff hakime diyor ki: Ben para veremem, para yok, calismak istemiyorum, cünkü Ben bu duygusuz toplumdan ayrildim ve hic bir sey duyup ve görmek istemiyorum diyor. Ama, her ay ormandan mevsime Göre ne yetisiyorsa onu toplayip ve kurutulmus solucan ve taze solucan yemek icin cocuga ve annesini getiririm diyor. Hakim de kadina sormus, ayda bir defa böyle bir cuval yemek istermisin diye, kadin da hayir demis. Ama öff öff sade bu yüzden, toplumdan ayrilmis. Herkes para kazanma savasinda ve duygular yarida kalmis diye.
Ben de köpekle ormandan gezerken, bazi zaman en güzel yer acaba neresi olur, cadirimi kurmaya diye
.