Nedime...

CamdanKalp

Mayınlarda sessizdir..Taki üstüne basana kadar..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2016
489
346
23
İlk önce konuyu nereye açacağımı bilmediğimden buraya açtım. Gerçi bu bana biraz dert oldu. Nisanın 2 sinde en yakın arkadaşım evleniyor. En baştan beri nedime olarak beni seçti. Şimdi soruma gelecek olursak ben o gün arkadaşım için neler yapabilirim. Nasıl yardımcı olabilirim acaba ?

İlk önce konuyu nereye açacağımı bilmediğimden buraya açtım. Gerçi bu bana biraz dert oldu. Nisanın 2 sinde en yakın arkadaşım evleniyor. En baştan beri nedime olarak beni seçti. Şimdi soruma gelecek olursak ben o gün arkadaşım için neler yapabilirim. Nasıl yardımcı olabilirim acaba ?
Alışverişine falan yardımcı olursun,beraber gidersiniz alışveriş-kuaför işlerine.Nişan anında yardımcı olursun elbisesi toplamaya vs yardım edersin.Geçen haftalarda tv de ki yarışma programını izledim gardırop savaşları orada nedime kıyafetlerini giydiler bakabilirsin yarışmanın o bölümüne internetten yazıncada çıkıyor nasıl kıyafetler giymişler.

Alışverişine falan yardımcı olursun,beraber gidersiniz alışveriş-kuaför işlerine.Geçen haftalarda tv de ki yarışma programını izledim gardırop savaşları orada nedime kıyafetlerini giydiler bakabilirsin yarışmanın o bölümüne internetten yazıncada çıkıyor nasıl kıyafetler giymişler.
Ben çalıştığım için pek alışverişe yardımcı olamadım kıyafetim hazır zaten

O yabanci ulkelerde oluyo diye biliyorum. Dugunumde oyle bisey aklima bile gelmedi. Damadin sadıcı gibi bisey herhalde gerci bizde o da yoktu ;))

nasıl yani anlamadım
Diyeli ki kuaför meselesi
Gelin bağımsız olarak kuaförün ayarladı yanında gelecek sadece biri lazım arkadaşları olmasını tercih eder ailede buna destek olur
Gelin bağımsız değildir kuaför ayarlanır erkek tarafı kız tarafı çekişir sen geleceksin o gelecek bu kadar masraf kim ödeyecek gelinin kardeşi damadın kardeşi siz olayın neresinde kalırsınız gereksiz eleman zaten bunun için birbirlerini yemeye hazır insanlar

Benim nedimem de yoktu, hiç nedime de olmadım ama, düğün günü, düğün bitimine kadar gelinin yanından ayrılmayıp, her ihtiyacına koşmak gerekiyor sanırım.

Ben çalıştığım için pek alışverişe yardımcı olamadım kıyafetim hazır zaten
O zaman nişan günü yanından hiç ayrılmayın herşeyine siz yardımcı olacaksınız.Nasıl bir kıyafet giyeceksiniz mesela yarışmada 2 kişinin kıyafetini beğenmiştim renk olarak da çok güzeldi tam nedime kıyafetiydi.

Diyeli ki kuaför meselesi
Gelin bağımsız olarak kuaförün ayarladı yanında gelecek sadece biri lazım arkadaşları olmasını tercih eder ailede buna destek olur
Gelin bağımsız değildir kuaför ayarlanır erkek tarafı kız tarafı çekişir sen geleceksin o gelecek bu kadar masraf kim ödeyecek gelinin kardeşi damadın kardeşi siz olayın neresinde kalırsınız gereksiz eleman zaten bunun için birbirlerini yemeye hazır insanlar
ilk dediğiniz gibi gelin damat ben bide damadın arkadaşı olacak bide nişanlım olabilir daha onu da ayarlayamadık ya

O zaman nişan günü yanından hiç ayrılmayın herşeyine siz yardımcı olacaksınız.Nasıl bir kıyafet giyeceksiniz mesela yarışmada 2 kişinin kıyafetini beğenmiştim renk olarak da çok güzeldi tam nedime kıyafetiyd
elbise bunun mürdüm rengi

Eklentiler

• mavi-cicek-kemerli-uzun-abiye-elbise-874-1.webp
    mavi-cicek-kemerli-uzun-abiye-elbise-874-1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 98
Evet rengi güzel programda beğendiğim renkten biriside maviydi tam nedime rengi ama o gece çok yorulacaksınız oturmak yok :)

Evet rengi güzel programda beğendiğim renkten biriside maviydi tam nedime rengi ama o gece çok yorulacaksınız oturmak yok :)
o günlük idare edeceğim artık arkadaşım mutlu olsunda

Elinden ne geliyorsa yapacaksın her neye ihtiyacı varsa :)
Ben en kardeşim bildiğim dostumun düğünü için araba kiralayıp diğer şehirlerden gelen kızlar için iki gün boyunca servis yapmıştım :KK70: havaalanı otogar bilmem ne :))
salona gidip düzenlemeleri denetlemiştim beğenmediklerimi değiştirtmiştim
kuaföre götürmüştüm gelini ve kızları
kızlar benden sorulmuştu okadar yani
daha nolsunn, düğün bitti bütün kızları yolculadım
hiç birini yalnız bırakmadım yabancı memlekette yabancılık çektirtmedi
Hatta okadar memnun oldular ki yeni tanıştığım kızlar benim düğünüme gelmek istiyorlar evlenmemmi bekliyorlar tatlı belalar :)))

Yapacağın çoooook şey var yani :KK66:

Elinden ne geliyorsa yapacaksın her neye ihtiyacı varsa :)
Ben en kardeşim bildiğim dostumun düğünü için araba kiralayıp diğer şehirlerden gelen kızlar için iki gün boyunca servis yapmıştım :KK70: havaalanı otogar bilmem ne :))
salona gidip düzenlemeleri denetlemiştim beğenmediklerimi değiştirtmiştim
kuaföre götürmüştüm gelini ve kızları
kızlar benden sorulmuştu okadar yani
daha nolsunn, düğün bitti bütün kızları yolculadım
hiç birini yalnız bırakmadım yabancı memlekette yabancılık çektirtmedi
Hatta okadar memnun oldular ki yeni tanıştığım kızlar benim düğünüme gelmek istiyorlar evlenmemmi bekliyorlar tatlı belalar :)))

Yapacağın çoooook şey var yani :KK66:
ooww maşallah elinden geldiğince yapacağım artık :))

Back
X