- 21 Eylül 2017
- 642
- 1.818
- 113
- 35
- Konu Sahibi Kendimi_7_im
Bu aslında bi konu değil sadece günlerdir açılan konuları okudum İnan’ın sanırım sağlıkçı ve sosyal hizmet ve psikiyatri yandal yapmamdan dolayı empati yönüm biraz psikiyatrist yaklaşım , kızlar neden bu evliliklerde hep sorun ( genellikle ) erkek aileleriEşimin ailesi yüzünden , kayınlarım, görümcem... Asırlar önceye dayanır evlilik müssesesi ki yıllardır evliliklerin sağlıksız bireylerin nedeni olmasına rağmen ;ki bu kv kp n de kızlarının olmasına rağmen NEDEEENNN . (Kelin ilacı olsa kendi başına sürer
) İnan’ın o kadar çok dertli insan var dert dinleyip yada okuyup kendide yaşamış onlarca insan var ... NEDENNN değişmiyor bu düzen , neden böyle gelmiş böyle gidiyor. Ben çektim gelin de çeksin deniliyor . Misal Benim annem 2 gelin Sahibi ben kv den den çok çektim ben çektirir illallah ettirirsem karatoprak bürüsün gözümü dedi, ki İnan’ın anlatsam yaşadıklarını annemin çoğunuz annesiniz göz yaşlarınızı tutamazsınız
ayyy valla kızlarrr okuyup okuyup üzüldüğümden yazmak istedim hakkınızı helal edin uzun uzun yazmamı okuduysanız iyi geceleriniz olsun
![]()
İsterseniz cümlelerinizi düzeltin. Çok karmaşık ve düzensiz olmuş. Belki telefondan yazmışsınızdır o yüzden olmuştur, bilemiyorum.
Ben ne anlatmak istediğinizi çok kavrayamadım? Kayınvalidenizle mi bir sorununuz var?