Nedir bu cektigimmmmm

Anneyimbenanne35

zamandir herşeye ilaç olan...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2018
4.602
4.713
53
34
İzmir
derdimi kime anlatayım şaşırdım kısaca konuya gireyim 7 ay önce tasindik ilceye kayinvalidem bizim eski evimizde otryordu ve son zamanlarda çok rahatsızlandı kemik erimesi ilerlerdi evde tek kalmasn dedi doktor mecbur yanımıza aldik benm kurallarım vardı evet 10 yıl ayrı yaşıyorduk yeniden birleşme iyi olmayacaktı ama bir yandan eşim istedi bende emin olun allah rızası için gelsin bakarım ama her şeye laf etmeyecek ve karışmayacak benm evimin duzenini bozmayacak herneyse kendi evini dağıttı geldi yemesi içmesi bakımı vs herdyei 4 4 lük yapıyorum ama her şeye bir iğne bulup söküyor bunu esimede çok yapıyor edim biliyor annesini bende anlatınca ven biliyom onu bosver süs ne derse desin takma bilr diyor ama kayinvalidrye kalsa hiç birşey yapmıyorum ben size ne yapıyorum ki diyor annem bak şunu diyosun böyle diyosun laf sokuuosun diyorum donuyo bana yalan diyor ya göz göre göre ben namazkiliyorum kuran okuyorum ne demeye yalan yere yemin ederim yada olmamış birsyei oldu diyeyim dün alama bir aile dostumuzn evine gittik kadının 2 çocuğu var ve univrsteliler kadının evi toplu haliyle neyse evi gezdik latin validem sürekli donuyo arkasını bak naısl temiz bak ne düzenli helal olsun diyor kadına neyse son olarak kiler gibi yere baktık orda örgü paspas vardı dounup bana sende yapmstin bundn bak nasil yeni nününki dedi ben tabi çok kötü oldm bu sabah baya tartıştık kadın ben öyle demedim diyor ya gözümün içine baka baka demedim diyr ne drdiiysem anlatamadım derdimi ona benim derdim kimi overse ovsun umurumda değil ama bana laf vurarak övmesin beni katmasın dönüp bana bak burası nr temiz falan filan demesin daha çok anlatacak şey var ama uzun olur diye yazmıyorum çok kalın kafasi zorla insan i cileden cikariyor esimde biliyor hepsini bide kayın validem donup vana demezmi sen ona yalanları söylüyosun dedim sende benm yaptıklarımı şöyle ben sana ne yapıyorum annr dedim senden tek isteğim laf sokma igneleme ne halin varsa gör dün doktor 5 tane ilaç verdi 3 tanesi sabah aç 2 si akşam tok neys e verdim içti son ilaca geldi bu ne anlattım daha soruyor ben hepsini niye içiyim aynı anda bu kadr ilaç icilirmi mide koruyucu yazdırdı dün bana demiyeli evde var yedek olark aliyom sanal içmiş meğerse demedi sonta ben verdim sabah sabah 2 mide ilacı içti sonra laf etti bu kadr ilaç icilirmi falan bende bıraktım anne ne yaparsan yap dedim gittim odadan of offf

bu kadar sağlam çenesi varsa kendi kendine yaşayabilirmiş aslında
yok mu başka çocuk kızı falan biraz dönüşümlü bakılsa ?
evini dağıtır böyleleri çünkü geri dönüşü olmadan yerleşebileyim diye
malesef zor

var ama kimse kabul etmiyor bende mecburdum aman ne bileyim ya çok kötü bi durum

Bir daha öyle laf sokarken aç telefonu habersiz sesini kayda al bir kaç kere yalan söylüyorsun dediği an dinlet hepsini.

Bu arada neden cevabını vermiyorsunuz yapma etme lütfen demek yerine anladığı dilden konuşun. Kv bu kişi çok temiz deyince seni tutan yok buyur malzemeler temizle ben de bakayım de mesela.

var ama kimse kabul etmiyor bende mecburdum aman ne bileyim ya çok kötü bi durum
o zaman eşiniz de sorun malesef
sizin yanınızdaymış size hak verirmiş gibi görünüp işini gördürüyor anasına baktırıyor
oyle kahramınlık olmaz
kesinlikle diğer cocuklara da iş düşmeli
kaç kardesler ? ben olsam meclis toplarım herkes bakacak sadece bende olmaz diye
kimse kabul etmiyor diye bir şey yok edecekler

Diğer kardeşler bakmıyorsa eski evi açın. Herkes ortaya belli miktar koysun bakıcı tutun.
Çocukları kendi analarına bakmıyorsa ben hiç bakmam.
Hem bakacaksınız hem huzurunuzu bozacak. Kabul edilebilir değil.
Azıcık minnettar olur susar çenesini kapatır insan.
Ben olsam evimde tutmam.

Keşke evini dağıtmadan yanınıza alsaydınız...

En asgari şekilde ilgilenin, ilaçları ile kendi ilgilensin yada oğlu..

Evinle çocuklarınla ilgilen, yanında oturma

ya savunuyorum kendimi ama anlamıyor inanirmisn sabah ağzım.kurudu anlatana kadar ama kadın düşmüyordu ben konusayim sus diyorum ya bi sus bede konusayim ama imkansız geçen eşimin onun de dediklerinin konusunu açtım eşim annesine dedi hani laf sokarak konuşuyorum yapma düzgün geçinin o birşey yapsa bilir ne yapacağımı dedi benm icin hemen ağlamaya başladı kv esimde yamam sus anlamiyosunki anne dedi banada bosver takma dinleme çok şey yaparsa git başka odada ötur dedi esim ya anlamıyorum gözünün önünde dio köşe temizliyorum yok kadın anlamiyor ya

Keşke evini dağıtmadan yanınıza alsaydınız...

En asgari şekilde ilgilenin, ilaçları ile kendi ilgilensin yada oğlu..

Evinle çocuklarınla ilgilen, yanında oturma
ahhhhh keskeee keşke dağıtmadan alsaydık bana geçen gün diyorki benim yuvamı sen dagittin diyor senin yüzünde geldim ben buraalara sanki ben dedim ya çok meraklıydım sanki

20 yaşında insanın bile değişmesi zorken 50 60 yaşında bir kadının sizin evinize girince değişeceğini ummanız biraz saçma olmamış mı sizce de?
Ben değişsin demiyorum benm işime karsmasin ve bana laf sokup durmasın fazla birseymi istiyorum kendisi nasılsa öyle gitsin

karni agiriyor uyuyordu şimdi kalktı anne nasıl oldun diyorum neyapican diyor kadın bana ya nasıl yaklaşsam geri tepiyor allah bana yardım etsin sabır versin çorba yaptm içsin diye yine insanlık bendenkalsn

Eşin yokken anne sen çok mutsuzsun burada baksana hiç de memnun edemedik seni merak etme huzurevi buldum 2-3 tane arayıp bilgi alacağım hem bizden daha iyi bakarlar çok da mutlu olursun napalım biz seni mutlu edemedik dersin
Hiç olmadı senin eski açacağız böyle mutsuz olmandansa kendi evinde daha mutlu olacağı düşündük de
Kocana söylerse de napim bugün başa çıkamadım sussun diye uydurdum çaktırma dersin.

tefe koyup çalarlar beni valla ailecek

Bir kayit cihazi alin 24 saat kayit yapin demedim diyince dinleyin
Ayrica nasilsin masilsin sormayin kusun biraz kadina huysuz insanlarla yasamak cok zor
Gezmeye bile giden kadini neden evinizde bakiyosunuz ?
Her kemik erimesi olana gelini bakmiyo
Sokaga cikin yaslilarin neredeyse hepsinde kemik erimesi var cogu kendi evinde oturuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…