- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
nününki çok ilerlemiş doktor dediki düşse birşey olsa yataklara düşer ozaman daha zor olur ondanBir kayit cihazi alin 24 saat kayit yapin demedim diyince dinleyin
Ayrica nasilsin masilsin sormayin kusun biraz kadina huysuz insanlarla yasamak cok zor
Gezmeye bile giden kadini neden evinizde bakiyosunuz ?
Her kemik erimesi olana gelini bakmiyo
Sokaga cikin yaslilarin neredeyse hepsinde kemik erimesi var cogu kendi evinde oturuyo
kocanin baska larrdesi yokmu?derdimi kime anlatayım şaşırdım kısaca konuya gireyim 7 ay önce tasindik ilceye kayinvalidem bizim eski evimizde otryordu ve son zamanlarda çok rahatsızlandı kemik erimesi ilerlerdi evde tek kalmasn dedi doktor mecbur yanımıza aldik benm kurallarım vardı evet 10 yıl ayrı yaşıyorduk yeniden birleşme iyi olmayacaktı ama bir yandan eşim istedi bende emin olun allah rızası için gelsin bakarım ama her şeye laf etmeyecek ve karışmayacak benm evimin duzenini bozmayacak herneyse kendi evini dağıttı geldi yemesi içmesi bakımı vs herdyei 4 4 lük yapıyorum ama her şeye bir iğne bulup söküyor bunu esimede çok yapıyor edim biliyor annesini bende anlatınca ven biliyom onu bosver süs ne derse desin takma bilr diyor ama kayinvalidrye kalsa hiç birşey yapmıyorum ben size ne yapıyorum ki diyor annem bak şunu diyosun böyle diyosun laf sokuuosun diyorum donuyo bana yalan diyor ya göz göre göre ben namazkiliyorum kuran okuyorum ne demeye yalan yere yemin ederim yada olmamış birsyei oldu diyeyim dün alama bir aile dostumuzn evine gittik kadının 2 çocuğu var ve univrsteliler kadının evi toplu haliyle neyse evi gezdik latin validem sürekli donuyo arkasını bak naısl temiz bak ne düzenli helal olsun diyor kadına neyse son olarak kiler gibi yere baktık orda örgü paspas vardı dounup bana sende yapmstin bundn bak nasil yeni nününki dedi ben tabi çok kötü oldm bu sabah baya tartıştık kadın ben öyle demedim diyor ya gözümün içine baka baka demedim diyr ne drdiiysem anlatamadım derdimi ona benim derdim kimi overse ovsun umurumda değil ama bana laf vurarak övmesin beni katmasın dönüp bana bak burası nr temiz falan filan demesin daha çok anlatacak şey var ama uzun olur diye yazmıyorum çok kalın kafasi zorla insan i cileden cikariyor esimde biliyor hepsini bide kayın validem donup vana demezmi sen ona yalanları söylüyosun dedim sende benm yaptıklarımı şöyle ben sana ne yapıyorum annr dedim senden tek isteğim laf sokma igneleme ne halin varsa gör dün doktor 5 tane ilaç verdi 3 tanesi sabah aç 2 si akşam tok neys e verdim içti son ilaca geldi bu ne anlattım daha soruyor ben hepsini niye içiyim aynı anda bu kadr ilaç icilirmi mide koruyucu yazdırdı dün bana demiyeli evde var yedek olark aliyom sanal içmiş meğerse demedi sonta ben verdim sabah sabah 2 mide ilacı içti sonra laf etti bu kadr ilaç icilirmi falan bende bıraktım anne ne yaparsan yap dedim gittim odadan of offf
var kuzum 5 tane ama onlarda kim aldıysa o baksn diyor kimse istemiyor zatenkocanin baska larrdesi yokmu?
nününki çok ilerlemiş doktor dediki düşse birşey olsa yataklara düşer ozaman daha zor olur ondan
artık öyle yapicam başka çarem yok akşam eşim geldi anne noldu hastalanmışsın bana diyor soğuk aldım oğlunun arkasından yuen bena diyor sen bilsen sabahtan beri nbr sözler duydum diye halbuki soğuktan hasta oldu benim üstüme atiyor allah yardım etan bana yaBenimki de hastalandi aylarca hastanede yatti ben baktim , ayaga kalktığı anda cingirakli yilan gibi yine dilleriyle beni sokmaya basladi . Benim yanimda kocama diyor ki senin eski sevgilin ayse de beni cok severdi yok annesiyle telefonda konusuyorum cok iyi insanlar vs ove ove bitiremedi. En ufak bir olayda keske bunu degil ayseyi alsaydik fatmayi alsaydik. Seni cok iyi anlıyorum. Kurtulusun yoksa onu duyma bile kendi kendine konussun aksama kadar.
bunumu yazacaktınız zaten klavyeden dolayı zar zor yazdım okuduysanız ne ala okuyamadiysaniz teşekkürler gölge etmeyin lutfebAllah aşkına nokta koysaydiniz bari cümle sonlarına ya..
Allahtan kocan annesini biliyor ya bir de bilmeyip sana yuklenseydi evliligini bitirirdi bu kv senin. Allah yardimcin olsun. Mumkun mertebe gorme duyma evde birak ne derse desin . Sen umursamayinca bi zaman sonra o da bikar.artık öyle yapicam başka çarem yok akşam eşim geldi anne noldu hastalanmışsın bana diyor soğuk aldım oğlunun arkasından yuen bena diyor sen bilsen sabahtan beri nbr sözler duydum diye halbuki soğuktan hasta oldu benim üstüme atiyor allah yardım etan bana ya
Valla dün akşam eşimle beraber eski otrdgmuz yere gittiler gorumcemin kaynanası hasta geçmiş olsuna gittiler arabada biseler konusulmis herlade eşim eve geldi tek geldi ha bide orda 2 eltim var gorumcem var kalabalık yani kayınvalide orda kalmış gelmemis eşim dedi ben annemi anlamıyorum ya ne var sanki ne herşey 4 4luk ama sanki zorla getrdim gelmeseydi keşke valla çok zor ederse nereye isterse gitsin artık yeter hiçbişeyden memnun değil dedi esimde ben biliyom neyin ne oldugunu dedi valla ne yalan soyliyim allah biliyor ya içimi ne dusucelr kurarak getirdim ama yine yine yine yanılmışım insanlar konusunda çok safım ama yediğim darbelerden çok ders alıp eskisi gibidegilim artık kısaca anlatayım 6 eltiyiz ben 4 numarayim ama hepsi kv den bıkmış durumda hiçbirinin ağzından iyi birşey duyamassnz heleki benden küçük olan kv ye ağzına gelen herşeyi demiş insan her pisliği yapmış insan ama o benden daha değerli onun gözünde benim kv den istediğim tek şey var ben 27 yaşında 3 çocuk annesiyim neyin ne oldugunu bilirim aklim yetiyor çok şükür bide kendi çapında iyiilik yapiyomusmus resmen lag sokuyo resmen igneliyor ya kendi evinden 1tane çok çok eskilere dayalı bir eşya getirdi ben sırf kırılmasın diye 2 ay onu kullandım goz önünde bulundurdum ama sonra kaldirdim ona bile laf etti sofrada cocuklar o ben ortyoruz tandır ekmeği getrmsti bu önceki akşam yediler çocuklarda yedi ertesi sabah yine getrdim ama normal ekmekte vardı ben çocuklarıma siz normal ekmek yiyin onu babaanneniz yesin dedim ve yedrmedim çocuklara sofradan kalktı ekmegi aldı eline ben buna büyümü yaptim da vermiyorum çocuklara diye etme yapma diye ağladı şok oldum ya halbuki acikladimda anne dün ydiler diğer ekmeklere yazık onlarida bugün yesinler dedim kıyamet kopuyor herseyde yani kisacaAllahtan kocan annesini biliyor ya bir de bilmeyip sana yuklenseydi evliligini bitirirdi bu kv senin. Allah yardimcin olsun. Mumkun mertebe gorme duyma evde birak ne derse desin . Sen umursamayinca bi zaman sonra o da bikar.
bir çıkar yok valla diğerleri dilli yüzünden kabul etmiyorEğer hiç kimse kabul etmeyip siz bakıyorsanız bence bu durumdan bir çıkarınız var oyüzden mecbursunuz.
Ya da , böyle bir durum yoksa , eski eve dönsün herkes ortak ödediği bir bakıcı tutulsun.
var kuzum 5 tane ama onlarda kim aldıysa o baksn diyor kimse istemiyor zaten
Valla kimse görmeye bile gelmiyor onunda gözü yokda kimse gelmiyor diye diğerleri hiç istemiyorm ama rin kesinlikle biliyor annesini açıldığından getirdi ama böyle olmaz da diyor zorla getirmedik istemezse gider istediğine dedi
5 tane daha kardeş olacak ve sadece benim evimde olacak
hadi evimde olması bir şey değil birde bana ve aileme huzursuzluk verecek
valla olay çıkarırım kusura bakmayın elalemin enayisi siz misiniz?
herkes 2 ay baksa 6 ayda bir size sıra gelir o bile yeter ne diyorsunuz siz
kocaniz bence iki yüzlü kesinlikle size karşı annesini haksiz bulup sizden yana gibi görünüyor ama işini de gördürüyor, herkes işini gördürdüğüne bakar
isterse sizi yerden göğe kadar haklı bulsun değişen bir şey var mı kadın sizi sinir ediyor işte
onlar oyle düşünür yaşlının huzuru bozulmayacak ordan oraya gitmeyecek ya bir kişi de kalması daha iyi
kusura bakmasınlar kimin kime işi düştüyse azıcık rahatından ödün verecek
bu kaynana ne zamandır sizde?
diğer çocuklar analarını ziyaret etme olayı nasıl oluyor eviniz düğün evi gibi olmuyor mu ?
bayramlar nasıl geçiyor?
yaşlı evi gibi olmuyor mu eviniz?
ayrıca burda bir arkadasın dediği gibi aynen söyleyin ya çeneni tutmazsan gidersin evine diye
evi dağıttıysanız bir daha toplanmaz mı ona mı güveniyor
eşinize şikayet ederse siz de onun gibi inkar edersiniz ben oyle demedim diye
siz bu diğer kardes işini düşünün
ben ortalığı dağıtırdım kesinlikle 5 kardes varken bir tek ben çekmem
keşke almasaydınız ya sizden uzakta mı oturuyordu ?Valla kimse görmeye bile gelmiyor onunda gözü yokda kimse gelmiyor diye diğerleri hiç istemiyorm ama rin kesinlikle biliyor annesini açıldığından getirdi ama böyle olmaz da diyor zorla getirmedik istemezse gider istediğine dedi
odası da var yatagida var televizyonda var ama aslagirmiyor oraya 40 kere diyoruz oğluda diyo anne odandaysa otr rahat et diye ama yok gitmiyor bizim izlediğimiz dizilere kadr laf yapıyor baklm nasıl olcak sormiycam artık ne hali varsa gorsunkeşke almasaydınız ya sizden uzakta mı oturuyordu ?
olan olmuş aslında açıkcası bu saatten sonra malesef ölmeden kurtulamazsınız
eviniz nasıl ona bir oda yapsanız ?ya da ayrı geçip oturmassa siz kendinize bir oda yapsanız? oturma odasından ayrı tv falan olan ?
herkes kapısını kapatsın otursun
madem size anne nasıl oldun deyince sanane diyor sormayın sizde
bırakın kendi haline
tamam işte o gitmiyorsa o odaya siz o odayı kendinize yapınodası da var yatagida var televizyonda var ama aslagirmiyor oraya 40 kere diyoruz oğluda diyo anne odandaysa otr rahat et diye ama yok gitmiyor bizim izlediğimiz dizilere kadr laf yapıyor baklm nasıl olcak sormiycam artık ne hali varsa gorsun
sonu öyle olcak bu gidişle şimdi yok evde oh öyle rahatkitamam işte o gitmiyorsa o odaya siz o odayı kendinize yapın
siz gidin ayrı odaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?