Nedir bu cektigimmmmm

nününki çok ilerlemiş doktor dediki düşse birşey olsa yataklara düşer ozaman daha zor olur ondan

kocanin baska larrdesi yokmu?

nününki çok ilerlemiş doktor dediki düşse birşey olsa yataklara düşer ozaman daha zor olur ondan

Koca kadin paten mi kayicak dans mi edicek niye dussun?
Diger kardeslere dava acin bakim parasi alin sizde o parayla kendisine bir bakici tutun keyfinize bakin

Benimki de hastalandi aylarca hastanede yatti ben baktim , ayaga kalktığı anda cingirakli yilan gibi yine dilleriyle beni sokmaya basladi . Benim yanimda kocama diyor ki senin eski sevgilin ayse de beni cok severdi yok annesiyle telefonda konusuyorum cok iyi insanlar vs ove ove bitiremedi. En ufak bir olayda keske bunu degil ayseyi alsaydik fatmayi alsaydik. Seni cok iyi anlıyorum. Kurtulusun yoksa onu duyma bile kendi kendine konussun aksama kadar.

artık öyle yapicam başka çarem yok akşam eşim geldi anne noldu hastalanmışsın bana diyor soğuk aldım oğlunun arkasından yuen bena diyor sen bilsen sabahtan beri nbr sözler duydum diye halbuki soğuktan hasta oldu benim üstüme atiyor allah yardım etan bana ya

Allahtan kocan annesini biliyor ya bir de bilmeyip sana yuklenseydi evliligini bitirirdi bu kv senin. Allah yardimcin olsun. Mumkun mertebe gorme duyma evde birak ne derse desin . Sen umursamayinca bi zaman sonra o da bikar.

Eğer hiç kimse kabul etmeyip siz bakıyorsanız bence bu durumdan bir çıkarınız var oyüzden mecbursunuz.
Ya da , böyle bir durum yoksa , eski eve dönsün herkes ortak ödediği bir bakıcı tutulsun.

Allahtan kocan annesini biliyor ya bir de bilmeyip sana yuklenseydi evliligini bitirirdi bu kv senin. Allah yardimcin olsun. Mumkun mertebe gorme duyma evde birak ne derse desin . Sen umursamayinca bi zaman sonra o da bikar.
Valla dün akşam eşimle beraber eski otrdgmuz yere gittiler gorumcemin kaynanası hasta geçmiş olsuna gittiler arabada biseler konusulmis herlade eşim eve geldi tek geldi ha bide orda 2 eltim var gorumcem var kalabalık yani kayınvalide orda kalmış gelmemis eşim dedi ben annemi anlamıyorum ya ne var sanki ne herşey 4 4luk ama sanki zorla getrdim gelmeseydi keşke valla çok zor ederse nereye isterse gitsin artık yeter hiçbişeyden memnun değil dedi esimde ben biliyom neyin ne oldugunu dedi valla ne yalan soyliyim allah biliyor ya içimi ne dusucelr kurarak getirdim ama yine yine yine yanılmışım insanlar konusunda çok safım ama yediğim darbelerden çok ders alıp eskisi gibidegilim artık kısaca anlatayım 6 eltiyiz ben 4 numarayim ama hepsi kv den bıkmış durumda hiçbirinin ağzından iyi birşey duyamassnz heleki benden küçük olan kv ye ağzına gelen herşeyi demiş insan her pisliği yapmış insan ama o benden daha değerli onun gözünde benim kv den istediğim tek şey var ben 27 yaşında 3 çocuk annesiyim neyin ne oldugunu bilirim aklim yetiyor çok şükür bide kendi çapında iyiilik yapiyomusmus resmen lag sokuyo resmen igneliyor ya kendi evinden 1tane çok çok eskilere dayalı bir eşya getirdi ben sırf kırılmasın diye 2 ay onu kullandım goz önünde bulundurdum ama sonra kaldirdim ona bile laf etti sofrada cocuklar o ben ortyoruz tandır ekmeği getrmsti bu önceki akşam yediler çocuklarda yedi ertesi sabah yine getrdim ama normal ekmekte vardı ben çocuklarıma siz normal ekmek yiyin onu babaanneniz yesin dedim ve yedrmedim çocuklara sofradan kalktı ekmegi aldı eline ben buna büyümü yaptim da vermiyorum çocuklara diye etme yapma diye ağladı şok oldum ya halbuki acikladimda anne dün ydiler diğer ekmeklere yazık onlarida bugün yesinler dedim kıyamet kopuyor herseyde yani kisaca

var kuzum 5 tane ama onlarda kim aldıysa o baksn diyor kimse istemiyor zaten

5 tane daha kardeş olacak ve sadece benim evimde olacak
hadi evimde olması bir şey değil birde bana ve aileme huzursuzluk verecek
valla olay çıkarırım kusura bakmayın elalemin enayisi siz misiniz?
herkes 2 ay baksa 6 ayda bir size sıra gelir o bile yeter ne diyorsunuz siz
kocaniz bence iki yüzlü kesinlikle size karşı annesini haksiz bulup sizden yana gibi görünüyor ama işini de gördürüyor, herkes işini gördürdüğüne bakar
isterse sizi yerden göğe kadar haklı bulsun değişen bir şey var mı kadın sizi sinir ediyor işte
onlar oyle düşünür yaşlının huzuru bozulmayacak ordan oraya gitmeyecek ya bir kişi de kalması daha iyi
kusura bakmasınlar kimin kime işi düştüyse azıcık rahatından ödün verecek

bu kaynana ne zamandır sizde?
diğer çocuklar analarını ziyaret etme olayı nasıl oluyor eviniz düğün evi gibi olmuyor mu ?
bayramlar nasıl geçiyor?
yaşlı evi gibi olmuyor mu eviniz?

ayrıca burda bir arkadasın dediği gibi aynen söyleyin ya çeneni tutmazsan gidersin evine diye
evi dağıttıysanız bir daha toplanmaz mı ona mı güveniyor
eşinize şikayet ederse siz de onun gibi inkar edersiniz ben oyle demedim diye

siz bu diğer kardes işini düşünün
ben ortalığı dağıtırdım kesinlikle 5 kardes varken bir tek ben çekmem

Valla kimse görmeye bile gelmiyor onunda gözü yokda kimse gelmiyor diye diğerleri hiç istemiyorm ama rin kesinlikle biliyor annesini açıldığından getirdi ama böyle olmaz da diyor zorla getirmedik istemezse gider istediğine dedi

keşke almasaydınız ya sizden uzakta mı oturuyordu ?
olan olmuş aslında açıkcası bu saatten sonra malesef ölmeden kurtulamazsınız
eviniz nasıl ona bir oda yapsanız ?ya da ayrı geçip oturmassa siz kendinize bir oda yapsanız? oturma odasından ayrı tv falan olan ?
herkes kapısını kapatsın otursun
madem size anne nasıl oldun deyince sanane diyor sormayın sizde
bırakın kendi haline

odası da var yatagida var televizyonda var ama aslagirmiyor oraya 40 kere diyoruz oğluda diyo anne odandaysa otr rahat et diye ama yok gitmiyor bizim izlediğimiz dizilere kadr laf yapıyor baklm nasıl olcak sormiycam artık ne hali varsa gorsun

tamam işte o gitmiyorsa o odaya siz o odayı kendinize yapın
siz gidin ayrı odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…