Nedir bu çektiklerim(

Onlar kiraya çıkmak istiyorlar ama kv bırakmıyorki benim evim varmış jerşey varmış orda yaşasınlar diye
Boyle manyakca sey mi olur? Kimden duydunuz siz bunu ?
Sacmalamasinlar siz de yok yere uzmeyin kendinizi olur mu oyle sey canim

Sakın kabul etme peki kalırlarsa ne kadar bi süre kalacaklar

Sen kvnin evine gidecegine onlar gitsin.
Gelin bence kabul etmez baskasinin evini.
O ne dusunuyor peki

Bi keresinde gelin ben sizi rahatsız etmek istemem demişti ama şimdi olucak gibi ama

Ayrıca evine yerleşirlerse kolay kolay çıkmazlar ki hatta hiç çıkmazlar sende kaynanada kalırsı.

Kendi gitsin kalsın o dururken sana mı kaldı eşinle konuştun mu

Ben öyle söyledim zaten gelin ayrı ev istiyormuş canı cehenneme sinirdem geberdim
Valla o zaman ayrı evi hazırlayınca gerdek tarihi belirleseymis.
Sizin ev ayrı ev olmuyor ki.
5 yıldızlı bir otele gitsin iste.
Siz bunu gelin hanımın kulağına kaçırın bence.

Ayy yok artık ya... öyle saçmalık mi olur? Diyecek çok şey var susuyorum. Evlenecek olan nasıl kabul eder böyle birşeyi ya her evde herşey var hemen hemen gitsin kaynana da kalsın.ne işi var "senin evinde". Sende yeni evli ayrıca hamilesin. Çok sinir oldum. Kesinlikle karşı çık kesinlikle...

Gelin hanimin bu plandan haberi var mi? O razı mi?
Ha sizin ev ha kv evi, geçici değil mi sonuçta ne fark eder ki?
Onunla konuşun haberi varsa.

Yahu gelin tabi ayri ev ister de sizim evinizi degil adi ustunde o ev sizin boyle sacma sey mi olur , kim dedi size bunu?

yoo ayrı ev oluyor işte..
kv ayrı ev istiyorum deyince konı sahibinin evini söylemiş konu sahibi kv evine al sana geline ayrı ev.

Onlar kiraya çıkmak istiyorlar ama kv bırakmıyorki benim evim varmış jerşey varmış orda yaşasınlar diye
Sürekli değil değil mi?
Ben anlamadım galiba.
Şimdi onlara hazırlanan bir ev var. Inşaat falan mi ki hazırlığı uzun sürecek?
Bu süreçte siz evinizi bırakacaksınız öyle mi?
Yok devenin bale pabucu.
Sıkmayın canınızı. Eşiniz makul bir insansa bunun lafını bile ettirmez.
Kv boşbogazlik yapmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…