- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.352
- 598
- Konu Sahibi onunmeleyi
-
Boyle manyakca sey mi olur? Kimden duydunuz siz bunu ?Onlar kiraya çıkmak istiyorlar ama kv bırakmıyorki benim evim varmış jerşey varmış orda yaşasınlar diye
Ben öyle söyledim zaten gelin ayrı ev istiyormuş canı cehenneme sinirdem geberdimYeni evliler otele gitsinler. Gönüllerince mis gibi bir gece gecirsinler.
Ya da en kötü kv evini versin. Siz onları misafir edin.
Yahu gelin tabi ayri ev ister de sizim evinizi degil adi ustunde o ev sizin boyle sacma sey mi olur , kim dedi size bunu?Ben öyle söyledim zaten gelin ayrı ev istiyormuş canı cehenneme sinirdem geberdim
Valla o zaman ayrı evi hazırlayınca gerdek tarihi belirleseymis.Ben öyle söyledim zaten gelin ayrı ev istiyormuş canı cehenneme sinirdem geberdim
Onlar kiraya çıkmak istiyorlar ama kv bırakmıyorki benim evim varmış jerşey varmış orda yaşasınlar diye
Yahu gelin tabi ayri ev ister de sizim evinizi degil adi ustunde o ev sizin boyle sacma sey mi olur , kim dedi size bunu?
Eşim daha bilmiyor benim kaynanada illet illet
Eşim daha bilmiyor benim kaynanada illet illet
Yahu boyle manyakca sey mi oluryoo ayrı ev oluyor işte..
kv ayrı ev istiyorum deyince konı sahibinin evini söylemiş konu sahibi kv evine al sana geline ayrı ev.
Sürekli değil değil mi?Onlar kiraya çıkmak istiyorlar ama kv bırakmıyorki benim evim varmış jerşey varmış orda yaşasınlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?