Nedir bu çektiklerim(

Onlar kiraya çıkmak istiyorlar ama kv bırakmıyorki benim evim varmış jerşey varmış orda yaşasınlar diye
Sürekli değil değil mi?
Ben anlamadım galiba.
Şimdi onlara hazırlanan bir ev var. Inşaat falan mi ki hazırlığı uzun sürecek?
Bu süreçte siz evinizi bırakacaksınız öyle mi?
Yok devenin bale pabucu.
Sıkmayın canınızı. Eşiniz makul bir insansa bunun lafını bile ettirmez.
Kv boşbogazlik yapmis.

Çıkma sakın evinden hamileyim rahat edemem de yatağım olmasa uyuyamam de

Konu sahibi tamam anlıyoruz çok can sıkıcı bi durum bu kolay değil her mesajda bebeğime zarar demek yerine gidip eşine atlatmayı denesen,yada eşin mesela nasıl karşılar bizlere onu söylesen. Evet can sıkısi,üzülmek,stres sinir bebeğe zarar okey.

Onlar kiraya çıkmak istiyorlar ama kv bırakmıyorki benim evim varmış jerşey varmış orda yaşasınlar diye
O nasıl iş öyle ya benim sinirlerim zıpladı burada... Ayyy lütfen karıştır ortalığı... Gelinin haberi var mı bu işten ? Nasıl bir tutumdur bu saçmalık... Koyma eve gerekirse hepsini kov kapıdan

Eşimle konuştum şimdi eşimde razı değil zaten en fazla bir ay olur senin eşyaların fln burda öyle şey olmaz dedi hem hamilesin rahat olmalısın senin daha çok ihtiyacın var rahatlığa dedi...annen öyle demiyor dedim annem bana söylesin ben cevabını veririm dedi sen karışma..çıldırıyorum yaa

Eh akli basinda adam iste , siz de birakin cildirmayi artik , bebeginize yazik

Senin eşten iş çıkmaz konu sahibi. En fazla bir ay olurmuşmuş. Yani eşin de razı bu duruma sanki. 1 günlüğüne dahi kabul etme. Evi olmayan ya evlenmesin ya da gitsin kayınvalide ilk kalsın, seni bağlamaz onların durumu. Kaldı ki ev SENİN, 6 aydır evlisin ve hamilesin. Senin kaynana insanlıktan nasibini almamış bence.

Aaaaaaa. Kabul etmek zorunda değilsin ki. Böyle saçmalık duymadım. Bir kaç gün otelde kalıp kaynanana gitsinler. Yada evleri olana kadar beklesinler. Bu ne gıcık bir durum.

1 ay da olsa olmayacağını söyle eşine o ne ya en fazla 1 ay olurmus gitsin başka bi yer bulsun acelesi ne ? Otel denilen birşey var memlekette.

Canım ya ben bile sinirden kudurdum seni düşünemiyorum eşini doldur ben hamile halimle kalamam başka yerde de. Ya öyle şeymi olur anlamıyorum gitsinler pansiyonda kalsınlar seni bağlamaz sakın eşin taviz vermesin

en fazla bir ay olur senin eşyaların fln burda

1 ay niye oluyor o da olmasın
1 ay diye gelirler 1 ay dolunca esiniz onlar benim kardeşim kovamam der ömür boyu kalırlar
net konusun onlar buraya gelemez kapıdan adım attıklarında evlilik biter desenize

Ev hazır değilse evlenmeyi versinler nerde yatacakmış gelin hanım senin yataktamı insanın içi almz bir kere özel olsun ister ne mide varmış bee

Benim anladığım siz şimdiden durumu kabullenmişsiniz bile eşim ne dicek bilmiyorum kayinvaldem illet filan hoop önce sakin olun o evin hanımı sizsiniz sizin evinizde sizin kurallarınız var eşinize kesin ve net bir şekilde istemiyorum asla olmaz ben hamileyim benim kendi düzenim olmalı diyeceksiniz. Net olacaksınız gerekirse savaş çıkacak kendi evinizi bırakmayacaksınız ne demek başkası rahatı için kendi düzeninizi bozmak önce sakin olun ve soğuk kanlılıkla bu olayı çözün

Böyle birşey yüzünden sinir krizlerine gidip de bebeğe zarar vereyim deme sakın.
Söyleyeceğin tek şey bana ne bana mı sordunuz hamileyim ben totomu şuradan şuraya kaldıramam. Kendi yatağımı da millete açamam diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…