- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi onunmeleyi
-
Sürekli değil değil mi?Onlar kiraya çıkmak istiyorlar ama kv bırakmıyorki benim evim varmış jerşey varmış orda yaşasınlar diye
Ben konu sahibini de anlamadime eşinize söylesenize asla böyle birşeyi kabul etmeyeceğinizi.
O nasıl iş öyle ya benim sinirlerim zıpladı burada... Ayyy lütfen karıştır ortalığı... Gelinin haberi var mı bu işten ? Nasıl bir tutumdur bu saçmalık... Koyma eve gerekirse hepsini kov kapıdanOnlar kiraya çıkmak istiyorlar ama kv bırakmıyorki benim evim varmış jerşey varmış orda yaşasınlar diye
Eh akli basinda adam iste , siz de birakin cildirmayi artik , bebeginize yazikEşimle konuştum şimdi eşimde razı değil zaten en fazla bir ay olur senin eşyaların fln burda öyle şey olmaz dedi hem hamilesin rahat olmalısın senin daha çok ihtiyacın var rahatlığa dedi...annen öyle demiyor dedim annem bana söylesin ben cevabını veririm dedi sen karışma..çıldırıyorum yaa
Aaaaaaa. Kabul etmek zorunda değilsin ki. Böyle saçmalık duymadım. Bir kaç gün otelde kalıp kaynanana gitsinler. Yada evleri olana kadar beklesinler. Bu ne gıcık bir durum.Merhaba arkadaşlar eşimin abisinin düğünü olucak ev hala hazır değilmiş ve benim evime gelmek istiyorlar bende kv kalacakmışım üstelik benim eşyalarımda evimde kalacak!!!!o gelinde benim getirdiklermi kullanıcakmış sinirden geberiyorum şu an rahatlık bulamıyorum bebeyimede zarar olacak çok kötüyümm(
1 ay da olsa olmayacağını söyle eşine o ne ya en fazla 1 ay olurmus gitsin başka bi yer bulsun acelesi ne ? Otel denilen birşey var memlekette.Eşimle konuştum şimdi eşimde razı değil zaten en fazla bir ay olur senin eşyaların fln burda öyle şey olmaz dedi hem hamilesin rahat olmalısın senin daha çok ihtiyacın var rahatlığa dedi...annen öyle demiyor dedim annem bana söylesin ben cevabını veririm dedi sen karışma..çıldırıyorum yaa
en fazla bir ay olur senin eşyaların fln burda
Böyle birşey yüzünden sinir krizlerine gidip de bebeğe zarar vereyim deme sakın.Eşimle konuştum şimdi eşimde razı değil zaten en fazla bir ay olur senin eşyaların fln burda öyle şey olmaz dedi hem hamilesin rahat olmalısın senin daha çok ihtiyacın var rahatlığa dedi...annen öyle demiyor dedim annem bana söylesin ben cevabını veririm dedi sen karışma..çıldırıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?