- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi onunmeleyi
-
Eşimle konuştum şimdi eşimde razı değil zaten en fazla bir ay olur senin eşyaların fln burda öyle şey olmaz dedi hem hamilesin rahat olmalısın senin daha çok ihtiyacın var rahatlığa dedi...annen öyle demiyor dedim annem bana söylesin ben cevabını veririm dedi sen karışma..çıldırıyorum yaa
Sen niye izin veriyorsun?İzin vermiyorsan biz ne yapabiliriz, bize niye söylüyorsun?Merhaba arkadaşlar eşimin abisinin düğünü olucak ev hala hazır değilmiş ve benim evime gelmek istiyorlar bende kv kalacakmışım üstelik benim eşyalarımda evimde kalacak!!!!o gelinde benim getirdiklermi kullanıcakmış sinirden geberiyorum şu an rahatlık bulamıyorum bebeyimede zarar olacak çok kötüyümm(
Kv dende kalsinlar bebek dediğine gore yeni evlisiniz heralde bu ne rahatslik ya terbiyesizlik resmenMerhaba arkadaşlar eşimin abisinin düğünü olucak ev hala hazır değilmiş ve benim evime gelmek istiyorlar bende kv kalacakmışım üstelik benim eşyalarımda evimde kalacak!!!!o gelinde benim getirdiklermi kullanıcakmış sinirden geberiyorum şu an rahatlık bulamıyorum bebeyimede zarar olacak çok kötüyümm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?