Nedir bu çektiklerim(

Kaynananın amacı farklı bebeğin olcak ya ondan seni yanına almak istiyor doğacak bebeğine kendi annelik yapmaya kalkcak aklınca

Bundan sonra hiçbir şeye şaşırmam diyordum büyük konuşmuşum. Ne demek siz evi yeni geline bırakıyorsunuz eşinizde 1 ay kalsınlar falan diyor beynim sulandı.

İll defa böyle bişey duydum. Gitsin kv de kalsinlar sen niye kalıyormussun. Bastır ayağını kendi evinden gitmek gelip başkası kalması da neymiş. Tepkini koy kimse anlamiyorsaa kız evinin önünde söyle. Böyle saçmalık olmaz

Hastalan kız çıkma o evden yat yatağa size yer yok diyin ay içim çıktı sinirden çatlıcam saçmalığın dik alası

Yeni gelin nasıl kabul ediyor bunu?? Başkasının eşyası yatağı falan midem kaldırmaz yanlış anlamayın pis vs diye değil ben içime sindiremem

Merak ettim ne kdr bi süre?? Neden beklemiyorlar yada neden kv nin evinde ona o da hazırlanmıyo??

Kesin bir dille hayır ne münasebet diyeceksin. .

Bak iyi iste esin de dogru karar veriyor. Annesine uymayacak belli. Sen kendini sinir edip stres yapma bebegine de yazik

Iyi de en fazla 1 ay olur ne demek eşin de az ruh hastası değil?
Ne münasebet 1 ay geç olsun madem düğün.
E kardeşim acsana ağzını millet bana mi güvenerek evlenecek ne münasebet surdan şuraya kipirdamam desene kv ye de kocana da .
Surda bile bebeğime zarar yazıp durmussun ağzını acsan net olsan pasif olmasan bebeğine de sana da bir şey olmaz.

Sen niye izin veriyorsun?İzin vermiyorsan biz ne yapabiliriz, bize niye söylüyorsun?

Konu sahibi biraz açsan kpnuyu sana bunu kv sölediyse deseydin tabi misafir sewerim gelirler ama odamı veremem falan sana desede siz bize gelin kalın önünü kapatırdın sen direk eşim ne diyecem düyosun az kendinize gelin bu ewlerin içinde kadınların hiç mi söz hakkı yok eşin izin versede ben vermiyorum diyeceksin 6 aylık evlisin çeyizinfalan yepyeni nie eltiye bırakasın 1 gün bile olmaz yani biz başka ilde evlendik iki gün otelde kaldık sonra 1 hafta balayına gittik sonra eş dost gezdik annemler dedi evi size bırakalım hayır dedik ölmüyoruz ewe gidince hep başbaşayız mantık biraz

Kv dende kalsinlar bebek dediğine gore yeni evlisiniz heralde bu ne rahatslik ya terbiyesizlik resmen

ben bu hikayeyi daha once gormustum. sen iyimisin? senin dogumuna 3 ay 10 gun var o kaynana olacak kisi seni oyalayacak bir ay daha kalsinlar kizim diye diye doguma kadar oyalayacak bebek oluncada zaten basini kasiyacak vaktin olmicak seni yaninda birakacak, ustelik sana cocuk buyutmeyi ogretecek, yalan yanlis koca kari islerini bebegine uygulayacak cok bilirker ya. Sakin ha sakin benim karnim burnumda 1 gun bile evimden cikamam cikarsanea ben babamin evine giderim iste bu kadar diyeceksin

Hangi üstün zekalı bu parlak fikri verdi acaba. Kesinlikle kabul edilebilir hiçbir tarafı yok. Asla taviz verme. Olacak iş değil çünkü. Ayrıca da iğrenç, senin eşyanı ve yatağını başkası kullanacak.

Bence bir hayır demek bu kadar zor olmamalı ne münasebet der geçerim yani neden kendinizi bebeğinizi bu kadar yıpratıyorsun

Bence yeni gelin de kalmak istemez kaynananın aklından çıkıyordur bunlar kimse böyle birseyi kabul etmez

Baktınız olmuyor kızın annesini arayın benim gönlüm razı değil evimi kimseye vermem deyin olsun bitsin

Eşin eğer en fazla bir ay dediyse yandınız. Eşine resti çek, değil bir ay bir gün dahi kabul etmem de. Asla ama asla kabul etme. Çadır kurup orda yatsınlar evleri yoksa. Ayrıca eltin de istiyor ki konu buraya kadar gelmiş. Yerinde olsam değil gemiyi limanı yakardım valla. Benim evime kimse karışamaz de. O ev senin bunu unutma.

Eşinin bir ay demesini de anlamadım. Senin evini yatağını gerdek evi yatağı mı yapacaklar ne saçmalıktır bu ya..
Evi hazirlayamadiysalar evlenmesinler o ne öyle.

Kendini yiyeceğine kaynanaya ağzına geleni saysaydın. Kocan da en fazla 1 ay olur diye kabul etmiş. E hayırlı olsun yeni evin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…