Nedir bu çektiklerim(

İşte meselede o ben sözümü dün dedim kv sen ne diye bilirsinki o kız oraya gelin gelicek dedi!!!tövbe Ya Rabbi sinir hastası oldum bunların yüzünden eşim sen karışma ben halledicem diyor bakalım nolcak
Sen kimsin de benim evim hakkinda karar veriyosun haneye tecavuzden polisi ararim tiktiririm seni iceri kadin kes sesini haddini bil diyeceksin

Olur tabii buyursunlar ,evin her kosesi sizin ,gonlunuze gore sevisin ben bahceye cadir kurar otururum deyin
Ne manyak insanlar var,artik ne yapacaklarini sasirmislar

Tam kaynar kazana atmalı kaynana...

Böyle bir saygısızlık olamaz ya, bu kaynanalar kendilerini ne zannediyor acaba. Sen kimsin de benim evime karışıyorsun cümlesini hak etmiş gerçekten.

Bu evliliğin için bir kırılma noktası, eğer bir gün bile evinden çıkarsan bir daha hep ezilirsin. Daha kendin Yen'i evlisin, ne demek yatağını vermek. Ne yap ne et, evinden çıkma.

Ne sacmalik yaaa madem oyle evleri bitene kadar yeni gelin kayinvalidenlerde yasasin. Senin evin ne alaka yaa. Millet iyice kafayi siyirmis pessss yani kirk yil dusunsem aklima boyle fikir gelmez. Sen bir de hamilesin neden senin duzenin bozuluyormus. Sinirlenme kocanla saki sakin konus ya dugunu ertelesinler ya kiraya ciksinlar ya da kayinvalidende kalsinlar. Seni zorla evinde cikaracak hhalleri yok yaa. Kendini uzme bebegine yazik. Su akar yolunu bulur.

Asla izin verme o nasil biseymis ya valla hayatimda ilk kez duydum bide hamilesin gidip kvnin yanina gecicekmissin oldu canim bide yatak odanda onlar mi kalcak mutfağında onlar oturacak valla ben burdan sinir oldum ben senin bi ablan bi kardesin olsaydim buna izin vermezdim valla

Senin evine guvenip mi evlenmis bunlar sende 6 aylil evliymissin kiyamam ya esinle konus mutlska olmassa ailen karsi ciksin

Son düzenleme:
İnsan teklif ederken utanır bunu ya... Allah yardımcın olsun ne biçim aile büyüğü bu ya... Bulduğu çözüme bak ! Hadi kadın cahil.. Abiyle yeni gelin nasıl kabul etmiş bunu...Aile boyu densiz bunlar...

Olaya bak şaka gibi yahu oyle sey mi olur beklesinler ev kurup oyle evlensinler
Ben olsam coktaaaan acmis telefonu saydirmistim o kaynim olacak şahsa

kabul etme sende ne demek gelip senin evinde kalacak ya hic bi careleri yoksa evlenmeyi ertelesinler evleri hazir olsun sonra evlensinler gebermezlee

seni polise şikayet edip içeri attırırım kolay mı benim evimden beni çıkarmak diyeceksin. bu konuyu bana açma bir daha de

Ayy merak ettim son durum nedir? Eşin ne dedi bence sende artık bi tırnaklarını çıkar o gelinden hoşlanmadıysa bende yanına gelirsem pek hoş olmam de bakalım

Her yer otel dolu kıysınlar paraya gitsinler ne münasebet ben evden çıkcam onlar benim evde at kosturcak

Kabul etmeyinn kesinlikle siz de kendi evinizden bi yere gitmeyinn sadece misafir gibi bi ayligina kalacaksa bisey olmaz ama baska sekilde kim olsa kabul etmez sizde etmeyinnn

Doğru mu okudum diye bir kez daha okudum.. Yapmayın lütfen ya, hamileyim, rahatsızım çıkamam evimden deyip oturun, onlar kalsın KV.de de..kesinlikle müsaade etmeyin .duyulmamış işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…