- 15 Şubat 2017
- 361
- 650
- 103
- 32
- Konu Sahibi onunmeleyi
-
Sen kimsin de benim evim hakkinda karar veriyosun haneye tecavuzden polisi ararim tiktiririm seni iceri kadin kes sesini haddini bil diyeceksinİşte meselede o ben sözümü dün dedim kv sen ne diye bilirsinki o kız oraya gelin gelicek dedi!!!tövbe Ya Rabbi sinir hastası oldum bunların yüzünden eşim sen karışma ben halledicem diyor bakalım nolcak
Gerdeğe girecek adam evini hazırlar ortam hazır olur.
Yada bir otele gider orada debeleşir dururlar..
Asla izin verme o nasil biseymis ya valla hayatimda ilk kez duydum bide hamilesin gidip kvnin yanina gecicekmissin oldu canim bide yatak odanda onlar mi kalcak mutfağında onlar oturacak valla ben burdan sinir oldum ben senin bi ablan bi kardesin olsaydim buna izin vermezdim vallaMerhaba arkadaşlar eşimin abisinin düğünü olucak ev hala hazır değilmiş ve benim evime gelmek istiyorlar bende kv kalacakmışım üstelik benim eşyalarımda evimde kalacak!!!!o gelinde benim getirdiklermi kullanıcakmış sinirden geberiyorum şu an rahatlık bulamıyorum bebeyimede zarar olacak çok kötüyümm(
Senin evine guvenip mi evlenmis bunlar sende 6 aylil evliymissin kiyamam ya esinle konus mutlska olmassa ailen karsi ciksinMerhaba arkadaşlar eşimin abisinin düğünü olucak ev hala hazır değilmiş ve benim evime gelmek istiyorlar bende kv kalacakmışım üstelik benim eşyalarımda evimde kalacak!!!!o gelinde benim getirdiklermi kullanıcakmış sinirden geberiyorum şu an rahatlık bulamıyorum bebeyimede zarar olacak çok kötüyümm(
kabul etme sende ne demek gelip senin evinde kalacak ya hic bi careleri yoksa evlenmeyi ertelesinler evleri hazir olsun sonra evlensinler gebermezleeMerhaba arkadaşlar eşimin abisinin düğünü olucak ev hala hazır değilmiş ve benim evime gelmek istiyorlar bende kv kalacakmışım üstelik benim eşyalarımda evimde kalacak!!!!o gelinde benim getirdiklermi kullanıcakmış sinirden geberiyorum şu an rahatlık bulamıyorum bebeyimede zarar olacak çok kötüyümm(
Kabul etmeyinn kesinlikle siz de kendi evinizden bi yere gitmeyinn sadece misafir gibi bi ayligina kalacaksa bisey olmaz ama baska sekilde kim olsa kabul etmez sizde etmeyinnnMerhaba arkadaşlar eşimin abisinin düğünü olucak ev hala hazır değilmiş ve benim evime gelmek istiyorlar bende kv kalacakmışım üstelik benim eşyalarımda evimde kalacak!!!!o gelinde benim getirdiklermi kullanıcakmış sinirden geberiyorum şu an rahatlık bulamıyorum bebeyimede zarar olacak çok kötüyümm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?