Nedir bu çektiklerim(

Görülmüş duyulmuş şey değil. Ev sana ait ve bu saçmalığa karşı çıkmak gibi bir hakkın da var. Niye sinirleniyosun anlamadım.. Böyle bir şeyin mümkün olamayacağını, başka bir yol bulmalarını söyle. Onalar gitsin kv evinde kalsın. ki mantıklı olan da bu..

saçmalığın dik alası ve saygı duyulacak bir teklif değil ki kv yaptığı
emretmiş resmen kalacak diye kesinlikle izin vermeyin

evi eşinizin ailesi mi aldi size nasil bu kadar rahat karar alabiliyorlar? asla ve kata taviz vermeyin, ben bu evden bi çıkarsam daha da dönmemem deyin. yeni gelinin gönlünü yaomak icin ötekini ezmek ne demektir yaaa... yeni gelin olacak kişi de nasil kabul etmiş bunu

eşin neden hala annesinin ona demesini bekliyor ,söylesin 1 ay değil 1 gün bile olmaz sende bırak saygıyı aç ağzını tavrını koy nasıl bir saçmalık bir başkası gelicek benim evimde yatağımda yatacak falan filan yuhh yani kesinlikle eşine de taviz verme o biraz pasif sanırım

Neeee siz de kabul mu edeceksiniz. O gitsin kv de kalsın. Her türlü rezilliği çıkarırım da yine razı olmam!

Elim ayağım titriyor sinirdem ya bebeğme zarar
Arkadaşım sinir olma sinir et. Ne diye kendini paralıyorsun, pasif olma, kaynana şirretse anladığı dilden konuş.
Bazı kaynanalar saygısızlığı hakediyor!

Gerdeğe girecek adam evini hazırlar ortam hazır olur.
Yada bir otele gider orada debeleşir dururlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…