- 14 Temmuz 2014
- 686
- 1.026
- 133
- Konu Sahibi onunmeleyi
-
evi eşinizin ailesi mi aldi size nasil bu kadar rahat karar alabiliyorlar? asla ve kata taviz vermeyin, ben bu evden bi çıkarsam daha da dönmemem deyin. yeni gelinin gönlünü yaomak icin ötekini ezmek ne demektir yaaa... yeni gelin olacak kişi de nasil kabul etmiş bunuMerhaba arkadaşlar eşimin abisinin düğünü olucak ev hala hazır değilmiş ve benim evime gelmek istiyorlar bende kv kalacakmışım üstelik benim eşyalarımda evimde kalacak!!!!o gelinde benim getirdiklermi kullanıcakmış sinirden geberiyorum şu an rahatlık bulamıyorum bebeyimede zarar olacak çok kötüyümm(
Arkadaşım sinir olma sinir et. Ne diye kendini paralıyorsun, pasif olma, kaynana şirretse anladığı dilden konuş.Elim ayağım titriyor sinirdem ya bebeğme zarar
Merhaba arkadaşlar eşimin abisinin düğünü olucak ev hala hazır değilmiş ve benim evime gelmek istiyorlar bende kv kalacakmışım üstelik benim eşyalarımda evimde kalacak!!!!o gelinde benim getirdiklermi kullanıcakmış sinirden geberiyorum şu an rahatlık bulamıyorum bebeyimede zarar olacak çok kötüyümm(
Hay ağzınıza sağlıkGerdeğe girecek adam evini hazırlar ortam hazır olur.
Yada bir otele gider orada debeleşir dururlar..
Bencede insanın içi almz bikere kendi evinde olsun özel olsun isterAdam olan evini hazırlar yani
Bencede insanın içi almz bikere kendi evinde olsun özel olsun ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?