- 7 Ocak 2014
- 1.590
- 2.070
- 133
- 35
- Konu Sahibi onunmeleyi
-
E niye yeni ev düzmüyorlar? Kızın ailesi herşeyi bunlara kakaladı heralde? Eltinin kocası da bi zahmet sıksın bi yerlerini de alsın eşyalarını bu ne ya bi atasözü var ya ona dönmüş emanet şeyle gerdeğe girmek gibiÇok zor bir insan kolay kolay hiçkimse beceremez onunla hatta bi keresinde kadını dövdüyüde olmuştu!!eşim üstesinden iyi gelir ama bana söylesin ben cevabını veririm diyor
Onlar o parayla evlerni kuracaklarmış ev alacaklarmış ölme eşşeyim yonca biter!L
E niye yeni ev düzmüyorlar? Kızın ailesi herşeyi bunlara kakaladı heralde? Eltinin kocası da bi zahmet sıksın bi yerlerini de alsın eşyalarını bu ne ya bi atasözü var ya ona dönmüş emanet şeyle gerdeğe girmek gibi
İşte meselede o ben sözümü dün dedim kv sen ne diye bilirsinki o kız oraya gelin gelicek dedi!!!tövbe Ya Rabbi sinir hastası oldum bunların yüzünden eşim sen karışma ben halledicem diyor bakalım nolcak
Valla o zaman bi süre kv ile yaşayacak hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz bişeylerden vazgeçecekler ve herşeyi geç yaptıkları planlar seni bağlamaz kızın anasının evinde kalsınlar o zaman kv istemiyorsa oğlu iç güvesi gitsinOnlar o parayla evlerni kuracaklarmış ev alacaklarmış ölme eşşeyim yonca biter!
İşte meselede o ben sözümü dün dedim kv sen ne diye bilirsinki o kız oraya gelin gelicek dedi!!!tövbe Ya Rabbi sinir hastası oldum bunların yüzünden eşim sen karışma ben halledicem diyor bakalım nolcak
hayatımda hiç bu kadar şaşırmamıştım bende resmenasldjkaksdjlaskj tam da daha fazla şaşıramam derkenhayatımda bundan daha saçma bişey duymadım ya. kesinlikle kabul etmeyin ağızlarını bile açamasınlar. parası olmayan evlenmesin, birilerinin yanına yerleşme niyetleri varsa da kv yanına yerleşsinler.
eşiniz ne diyo bu salaklığa?
Sabaha kadar uyuyamadım sözde o gelinden hoşlanmıyormuş o okuyormuş onu oraya tıkalım sen bizle kal biz bebek bakıcaz diyor!!!!tövbe tövbe lan sen kimsin ağzımı açıp konuşmuyorsam sırf saygımdan kandındakı rahatlğa bak yaa!!!!!eşim sabahda sen rahat ol ben hall edicem dedi hem abimler gelmez sen olsan başkasının evinde kalırmıydın dedi kesinlikle hayır dedim onlarda razı gelmez dedi!!camaşır makinesine kadar bütün çeyizleri eşyaları ben getirdim annem babam sağolsunlar herşeymi aldılar onların haqqlarnı yere vuramam kesinlikle razı olmuyorum ama benim kv illet öyle becermek zor iş!!
yemin ederim o kadar öfkelendim ki kayınvalidene ne demek o kız oraya gelin gelecek.haddini bilmesi gerek eşn de çok pasif halledeceğim diyeceğine anne açma bir daha böyle bir konu desin.sana söyleyen eşine de söylemiştir.oğluyla da konuşmuştur ne demiş eşiniz sevgili annesine.denelecek söz koca birİşte meselede o ben sözümü dün dedim kv sen ne diye bilirsinki o kız oraya gelin gelicek dedi!!!tövbe Ya Rabbi sinir hastası oldum bunların yüzünden eşim sen karışma ben halledicem diyor bakalım nolcak
L
E niye yeni ev düzmüyorlar? Kızın ailesi herşeyi bunlara kakaladı heralde? Eltinin kocası da bi zahmet sıksın bi yerlerini de alsın eşyalarını bu ne ya bi atasözü var ya ona dönmüş emanet şeyle gerdeğe girmek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?