Nedir bu çektiklerim(

L
Çok zor bir insan kolay kolay hiçkimse beceremez onunla hatta bi keresinde kadını dövdüyüde olmuştu!!eşim üstesinden iyi gelir ama bana söylesin ben cevabını veririm diyor
E niye yeni ev düzmüyorlar? Kızın ailesi herşeyi bunlara kakaladı heralde? Eltinin kocası da bi zahmet sıksın bi yerlerini de alsın eşyalarını bu ne ya bi atasözü var ya ona dönmüş emanet şeyle gerdeğe girmek gibi

Onlar o parayla evlerni kuracaklarmış ev alacaklarmış ölme eşşeyim yonca biter!

İşte meselede o ben sözümü dün dedim kv sen ne diye bilirsinki o kız oraya gelin gelicek dedi!!!tövbe Ya Rabbi sinir hastası oldum bunların yüzünden eşim sen karışma ben halledicem diyor bakalım nolcak

Yeni gelinin sizin eve yerleşme sebebini tam açıklamamışsınız.
Ev eşyaları mı alınmadı? Eşyalar alındı da ev mi tutulmadı? Nedir yani sebebi.
Eşyalar bile alınmadıysa bir zahmet düğünü ertelesinler, ev hazır olmadan bu acele nedir yahu.
Kk da okuduğum en değişik konulardan biri, abi ve elti bunu nasıl kabul eder, kv ne cesaretle böyle bir teklifte bulunur?
Asla kabul etmeyin, evi olmayan onlar gidip kv ile onlar yaşasın

Onlar o parayla evlerni kuracaklarmış ev alacaklarmış ölme eşşeyim yonca biter!
Valla o zaman bi süre kv ile yaşayacak hem karnım doysun hem pastam dursun olmaz bişeylerden vazgeçecekler ve herşeyi geç yaptıkları planlar seni bağlamaz kızın anasının evinde kalsınlar o zaman kv istemiyorsa oğlu iç güvesi gitsin sen de canını sıkma polisle gelseler bile çıkaramazlar. Dağ başı mı burası eltinin ve kaynının haberi var mı bu saçmalıktan onlar ne diyor

Bence hamile halinizle hiç canınızı yormayın
Sesinizi çıkarın net bi şekilde
Söyleyin kv yi gördüğünüzde ben bu olayı doğru bulmuyorum ben evimi düzenimi kimseye bırakmam beni ilgilendirmez deyin geçin
Zorla gelmezler yani
Çok sacma bişey hiç duymamistim
Merakla bekliyorum

İşte meselede o ben sözümü dün dedim kv sen ne diye bilirsinki o kız oraya gelin gelicek dedi!!!tövbe Ya Rabbi sinir hastası oldum bunların yüzünden eşim sen karışma ben halledicem diyor bakalım nolcak

gelin geldiği gün kapıya kamyon dayayıp eşyaları alıp ailenize geçin siz de
kapıyı kilitlersen gelemezsiniz derseniz kim gelebilir
kv ya de saygı duymayın artık bunun saygısı mı kalmış

sen değil onlar anasının evinde kalsın
asla asla kabul etme çok sinir oldum
cıngar çıkartırdım heralde kabul edilebilecek bişey değil!!!!

Bizde gelin getirdik düğünü 15 gün kala ev dizildi ha eşyalar hazırdı o ayrı konu sizinkilerde hiç bir kıpırtı yok anlaşılan gelinde çeyiz yok 1,ayda ne olur evde bulunur eşyada burda amaç senin evine çöreklenmek kayınvalide ne Nalet ne demek sen karışamazsın benim evimse benden başkası sesini çıkaramaz hem hani onu sevmiyordu burda onu düşünüyor yeni gelin falan çıkma evinden sakın

asldjkaksdjlaskj tam da daha fazla şaşıramam derken hayatımda bundan daha saçma bişey duymadım ya. kesinlikle kabul etmeyin ağızlarını bile açamasınlar. parası olmayan evlenmesin, birilerinin yanına yerleşme niyetleri varsa da kv yanına yerleşsinler.

eşiniz ne diyo bu salaklığa?

saygıyı filan bırakın da ağzınızı açın ya. böyle bi teklifle bile gelememeleri lazım.

hayatımda hiç bu kadar şaşırmamıştım bende resmen

böyle uyanık kv görmemiştir bdv..
hayır ben evimi kimseye vermem diyeceksiniz..
kapıyı kırıp zorla girecek halleri yok ya..

yapacağın tek şey bu olayın tek çözümü var kabul etmemek hayır demek.bu kadar basit.
evi kaynanamı aldı size.yeni gelin kv evine gitsin bir ay dişini sıksın.ya da yine dişini sıksın bir ay sonra evlensin.6.5 yaşındaki oğlum yeni bir şey duyup şaşırınca şu cümleyi kurar bende öyle bitireyim:"üstüme iyilik sağlık"

yemin ederim o kadar öfkelendim ki kayınvalidene ne demek o kız oraya gelin gelecek.haddini bilmesi gerek eşn de çok pasif halledeceğim diyeceğine anne açma bir daha böyle bir konu desin.sana söyleyen eşine de söylemiştir.oğluyla da konuşmuştur ne demiş eşiniz sevgili annesine.denelecek söz koca bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…